Fogadok munkát
Gergely Kis
Gergely Kis

Burkoló · Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Ezermester

24
Megbízás

6 nappal ezelőtt volt itt.

Tapolca és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 16220

Minősített jószaki

Gergely Kis

Burkoló · Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Ezermester

Hidegburkolàst, melegburkolàst valamint nyílàszàró beépìtést vállalok kedvező àron, igény szerint anyagbeszerzéssel és kiszàllìtàssal! Gyors, preciz munkavégzés.
Mutass többet

Áraim

Épitett zuhanyzó kivitelezése

55 000 Ft / darab
Vìzszigetelés 2 rétegben, hajlaterősìtő szallag elhelyezése, 2 komponensü vìzszigetelésbe, lejtés kialakìtàsa! Perem falazàsa, élvédőzés!

Kiszállási díj-árajánlat készítés

10 000 Ft - 15 000 Ft / darab
Elnyert munka esetén, a munkadíjból levonásra kerül!

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nyaraló felújítását bíztuk rá, járólapozás, csempézés, beltéri ajtó csere.Tételes árajánlatot adott a munkadíjról és az anyagköltségekről külön külön.A munkát határidőre, kifogástalan minőségben elvégezte, precízen ügyelve az apróbb részletekre is. Megbízható, korrekt vállalkozó, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ágota
Teljesen elégedettek vagyunk a munkájával. Mindig a megbeszélt időben érkezett, gyorsan és pontosan dolgozott, de nem az volt a célja, hogy minél előbb végezzen. Megvárta, míg a többi szakember befejezte a saját feladatát, és külön visszajött elvégezni az utolsó simításokat. Rugalmasan fogadta a menet közben felmerült kéréseket is, többször javasolt megoldásokat a felmerülő problémáinkra. Biztos, hogy a további munkákat is rá fogjuk bízni, mivel megbízható, precíz és ad a részletekre. Köszönjük a munkát!!!
Attila
Gergő pontos, megbízható, JÓ MINŐSÉGŰ munkát végzett a zánkai nyaralónk idei átalakításán. Rugalmasan, konstruktívan ált a munkához. Csak ajánlani tudom.
Hajdú Judit
Szepen dolgozott. Logisztikai es összehangolo kepesseget , valamint a munkaado iranti tiszteletet meg teljes mertekben fejlesztenie kell. A munkaado kivansagait föleg , ha ez meg tisztelettel törtenik , teljes mertekben kiszolgalni es nem allandoan megkerdöjelezni . Több soron hangoztatta munkaja nehezsegeit . Mig nalam dolgozott folyamatosan siettette a munkalatokat, igy hibak csusztak be , amit utana ram haritott.
Szaki válasza:
Köszönöm! Mást nem tudok írni, senki sem tökéletes! De a tiszteletet mindenkinek megadtam eddig is, és a jővőbe is megfogom adni! Az sem véletlen hogy van több olyan ügyfél akinek már többször dolgoztam az elmúlt években, kivétel nélkül mindenki tovább ajánlott! Öszintén sajnálom hogy önnel nem tudtunk hatékonyan együtt müködni!
Herczeg Barnabás
Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával. Nagyon szép lett a konyha, fürdőszoba, nappali , közlekedő és az előszoba. Precíz, kommunikatív, megbízható, korrekt, szépen és gyorsan dolgozó szakembert ismertünk meg személyében. Mindig pontosan érkezett és a megbeszélt munkát maradéktalanul és kiváló minőségben elvégezte. Csak ajánlani tudom azoknak, akik megbízható és minőségi szakembert keresnek! Köszönjük a munkádat ! Üdvözlettel Herczegné Pákozdy Krisztina és Herczeg Barnabás Révfülöpről!
Ajánlatkérő
Nagyon szepen dolgozott, precizen. Utolso ket kis helyiseget mar nem csinalta meg, otthagyott. nemi kritika miatt megsertodott, meg szerinte kapott nagyobb ajanlatot amit minel hamarabb el akart kezdeni. Az elkezdett helyisegeket szepen befejezte
Szabó Dani
Megbízható, precíz és nagyon szépen dolgozik! Mindemellett rugalmas és korrekt árai vannak. Ezúton is köszönjük a munkádat, és biztosan téged hívunk legközelebb is!
Kun Cecilia
Nagyon elégedett vagyok a munkájával! Megbízható, pontos, precíz, készséges. Köszönöm és mindenkinek ajánlom!
Éva
Teljes mértékben meg voltam elégedve a szakember munkájával.
Papp István
Nagyon meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szakember munkájával.
Horváth Tamás
Nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkával. Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett vagyok, kedves szimpatikus szakember. Köszönöm a munkáját.
Kraxner László
Maximálisan elégedett voltam.
Sánta Ferenc
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Kiss Melinda
Nagyon meg voltam elégedve.
Steinbach Mária
Kis Gergely megbízható, korrekt, gyors, jó munkát végzett. Fürdőszobánk nagyon szép lett, nagyon meg voltunk vele elégedve. Jó szívvel ajánlom ! Steinbach Mária Zánka
Sinkovics Ferenc
Maximálisan elégedett vagyok. 6 csillag.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam a szakember munkájával.
Sarkadi-Ivák Petra
Nagyon megbízható, precíz, jól kommunikál. Mindenkinek ajánlom.
Csulák Viktor
Gergely már többször is dolgozott nekem az elmúlt két évben, és tökéletes munkát végzett! 100%-ig meg vagyok Vele elégedve! Csak ajánlani tudom azoknak, akik megbízható, pontos és korrekt munkát szeretnének.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Burkoló 21 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 3 megbízás Ezermester 0 megbízás Bútorszerelő 0 megbízás Gyógymasszázs 0 megbízás