Fogadok munkát
Fodor Róbert Levente e.v.
Fodor Róbert Levente e.v.

Redőny javítás · Ablakcsere, nyílászáró beépítés

40
Megbízás

11 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - VIII. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 40236

Minősített jószaki

Fodor Róbert Levente e.v.

Redőny javítás · Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Nonstop nyílászáró szerviz és Árnyékolástechnika Számíthat ránk Minőségi nyílászárók kedvező áron 10% kedvezmény nincsenek rejtett költségek beépítés akár 1 nap alatt 5 év szerkezeti garancia 1 év szerelési garancia 5 és 7 légkamrás Geala, profilok.Néhányan felsorolok, 8000 M-eco, 9000 M-oc, Linear, Kubus. Piacvezető Makó multimatic vasalatok, résszellőző-funkciót,hibás működés gátlót,valamint kiemelés-gátlót, alapból tartalmaz. Valamint redőnyök árnyékolók rovarháló széles választékban alul motoros redőnyök régi felső tokos redőnyök felújítása cserélje. Áraink tartalmazzák nyílászáró használati útmutatás minőségi tanúsítványt.Bármilyen formájú méretű ablakot tudunk gyártani. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk Ezenkívül alumínium fa beltéri ajtó beépítéssel is foglalkozunk Tisztelettel állunk rendelkezésre minden megkeresésre
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Koradélután hívtam és még aznap megjavított négy öreg redőnyt. Gyors és megbízható.
Dávid
Gyors, szimpatikus, megbízható szakember. Telefonon egyeztettünk, fél órán belül már itt is volt. A munkát profi módon elvégezte és minden menet közben felmerülő problémát is megoldott. Köszönöm a segítségét!
Tibor
Róberttel telefonon egyeztettünk, a megbeszélt időpontban pontosan érkezett. Én csak egyszerű gurtni cserére gondoltam, de a külső tok kialakítása miatt sokkal bonyolult feladattal szembesült. Nem esett kétségbe, nem adta fel, megtalálta a megoldást, hogy működjön a redőny. Az előre megbeszélt munkadíjon nem változtatott, annak ellenére, hogy nehezebb, hosszabb munkafolyamatot kellett elvégeznie. Jó áron dolgozó, szimpatikus, megoldásokban gondolkodó, kreatív, korrekt szakember, akit mindenkinek ajánlok.
Ajánlatkérő
Jó szakember udvarias,látszik hogy éri a szakmáját.Legközelebb is öt hívom!
Ajánlatkérő
Megbízható szakember, korrekt árakkal. Nagyon rugalmas volt időpont egyeztetésben, még aznap ki is tudott jönni, hogy megjavítsa a nyílászárókat. Köszönöm szépen.
Florigo kft
Korrekt, pontos munkát kaptam, megfizethető áron. Köszönöm, ha szükség lesz ra, hívom megint.
Ajánlatkérő
A mestert tetőtéri ablakok cseréjére, új és bontott ablakok beépítésére kértük, a feladat összetett volt. Magas színvonalon, precízen végezte a munkáját, ami ráadásul a szaktudáson kívül még átlagon felüli kreativitást és türelmet is igényelt. Gyakorlott és korrekt szakember, csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Róbertet egy bejárati ajtó javítàsával kapcsolatban kerestem meg. Pontosan a megbeszélt időpontban érkezett, a munkát szakszerűen, tökéletesen elvégezte. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm neki.
Ajánlatkérő
Remek megbízható szakember, gyors és pontos munkát végzett.
András
Megbízható, a megbeszélt időpontban találkoztunk, a kért javításokat szakszerűen elvégezte, a díjazás az előre megbeszéltek szerint alakult.
Ajánlatkérő
Augusztus 12-én volt nálunk Levente Velencén. 5 darab beltéri ajtó bontását és az új ajtók komplett beépítését végezte el, lelkiismertesen, pontosan, türelemmel és nagy szakértelemmel. Maximálisan meg vagyok elégedve.
Ajánlatkérő
Megbízható, pontos és jól dolgozik!
Márk
megbízható, pontos
Ajánlatkérő
A megkeresésre azonnal válaszolt, zsúfolt időbeosztása ellenére még aznap ki is jött és a problémát sürgőssége folytán megoldotta.
Ajánlatkérő
A munkát sürgős jellege ellenére hamar elvállalta, vállalásait betartotta, magabiztosan és szakszerűen végezte el a feladatot, noha az jelentős veszéllyel járt.
Ajánlatkérő
Híváskor nem vette fel a telefont, de visszahívott a szakember, még aznapra elfogadta a megrendelést. Precíz, gyors munkát végzett, segítőkész. Váratlan problémát a másik redőnynél is azonnal megoldotta. Mindenben korrekt volt. Ajánlani tudom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan reagált az ajánlatkérésre. Látszott, hogy nagy tapasztalattal dolgozik.
Zala Márton
Nagyon profi volt, korrekt és gyakorlatilag azonnal kijött a redőnyt megjavítani. Még olyan problémát is megoldott, amit előtte nem beszéltünk. Az árai abszolút rendben vannak! Mindenkinek ajánlom, nagyon nagyon korrekt szakember!
Ati
Egy nagyon tapasztalt és hozzáértő szakember, végtelenül precíz és lelkiismeretes, a munkát hiánytalanul és kiváló minőségben elvégezte.
Hajdu Szabolcs
az előre egyeztett áron, időpontban szakszerűen elvégezte a munkát
Zsuzsi
Egy ablakcseréhez hívtuk, de mire ideért 3 lett belőle, és nem okozott neki problémát, sőtt, még a bejárati ajtón is havított. Pontosan, precízen dolgozik, csak ajánlani tudom!
Eszter
Édesanyámnál javított egy régi, problémás redőnyt. Pontosan érkezett, nagyon lelkiismeretes, precíz, az ár is nagyon megfelelő volt, teljesen elégedettek vagyunk az elvégzett munkájával. Mindenkinek nagyon ajánlom őt!
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, látszik hogy ért a szakmájához.
Ajánlatkérő
Napon belüli határidő tartása nem túl jó, de mindig megjelent és tisztességesen elvégezte a feladatot.
Zsu
Gyors, pontos, megbízható.
Ajánlatkérő
Korrekt módon, az előre egyeztetett időpontban jelent meg, a munkát gyorsan és kíváló minőségben végezte el. Nálam redőnyszerelést és bejárati ajtó beállítást végzett. Az árazása reális, amit előre megbeszéltünk végül azt is fizettem ki neki.
Csaba
Pontos, gyors, jó színvonalú mu kát végzett
Zsolt
Minőség, megbízhatóság árai megfizethetők,korrekt munkát végzet rövid hataridőn belül.Csak ajánlani tudom.
Ferkó
jól,gyorsan,ügyesen dolgozik. Megoldotta a javításnál fellépő problémát. Ügyes ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Nagyon jó munkát végzett, korrekt volt, pontos és gyors, mindenkinek ajanlom Fodor Robert urat!
Tamás
Maximálisan ajánlott, tapasztalt szakemberről van szó. Gyors, lényegre törő volt a kommunikáció és korrekt árszabással dolgozik. Már másnap ki tudott szállni elvégezni a munkát.
Ajánlatkérő
Pontos, gyors munkát végzett.
Ajánlatkérő
Pontos, betartja amit megígér.
Ajánlatkérő
Szimpatikus, precíz volt és korrekt árral dolgozik. Csak ajánlani tudom!
Violetta
Telefonon kerestem fel Róbertet egy műanyag nyílászáró problémájával és redőny gurtnik cseréjével. A megbeszéltek szerint pontosan érkezett. Munkájára igényes, korrekt szakszerű munkát végzett.
Misi Katona
Szimpatikus az, hogy Róbert a legköltséghatékonyabb megoldást próbálta megtalálni és nem fordítva. Pontos volt, a telefonon történt egyeztetett időpontra időben érkezett. Ez elég alapot szolgáltatott, további munkákra való megbízáshoz.
Ajánlatkérő
még aznap kijött és profi módon elvégezte a munkát
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben itt volt
Ajánlatkérő
Korrekt munka, korrekt ár ajtóbeállításnál és redőnyjavításnál.
Gabriella
Pontos, megbízható, udvarias. Más "szaki" elrontott munkáját javította ki kellő hozzáértéssel. Ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Korrekt, alapos munkát végző, jó szakember. Rövid határidővel ki tudott jönni, és az összes műanyag ablakunkat meg tudta javítani, nem húznak és az utcai zaj sem jön be a szobákba most már. Árban is megfizethető, bátran ajánlom másoknak is.
Ajánlatkérő
Szakértelme bizalmat ébresztett bennem, a hibát azonnal elhárította, ismételten köszönöm munkáját!
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált az ajánlatkérésre. Még aznap jött. Minden a megbeszéltek szerint történt. Korrekt szaki!
András
Gyors és hozzáértő munkavégzés, ajánlom mindenkinek, így is Köszönöm neki a segítséget!
Ajánlatkérő
gyors, tapasztalt, konstruktív a felmerülő problémák megoldásban
Ajánlatkérő
Panelba szerettem volna harmonikaajtót felrakni. Amit igen rövid határidővel el tudott vállalni, és már másnap reggel a helyén volt az egész. Gyors és nagyon igényes precíz munkát végzett.
Ajánlatkérő
Gyors, precíz szakember
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve a munkájával ,rugalmas időpont egyeztetés ,segitőkész hozzáállás és garancia vállalás ajánlom jó szivvel
Ajánlatkérő
Gyors precíz és azonnal jött. Mindenkinek ajánlom
Bakó Vanda
A megbeszéltek szerint kint volt! A munkát ( bejárati ajtó beépítése)elkészítette, és még kérte hogy ellenőrizzük mert ha valami még nem stimmel visszajön!
Gergő
A hirdetésre 1-2 óra alatt jelentkezett és még aznap ki is jött. A munkát lelkiismeretesen elvégezte, az előző szerelő által fel nem tárt hibát gyorsan azonosította és nagyon korrekt áron dolgozott!
Ajánlatkérő
Nem jött el a megbeszélt időpontra, mikor hívtam csak mellébeszélt
Szaki válasza:
Jó napot kívánok elnézést éppen közbejött valami és azért nem tudtam kimenni
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Redőny javítás 21 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 19 megbízás