Fogadok munkát
Fekete Balázs-Biokályha
Fekete Balázs-Biokályha

Cserépkályha

85
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 64630

Minősített jószaki

Fekete Balázs-Biokályha

Cserépkályha

Cserépkályhák, tüzelőberendezések építése és karbantartása. ÉPÍTÉS Cserépkályhák új vagy használt csempéből és egyéb tüzelőberendezések építése előzetes konzultáció és igényfelmérés alapján. Szívesen adok tanácsot a kályha elhelyezkedésének, méretének tervezésében, összetevői, jellege kiválasztásában, hogy az igényeire legalkalmasabb, a szemeinek leginkább tetsző eredményt kapjon. BONTÁS Ha úgy gondolja, hogy cserépkályhájára, tüzelőberendezésére már nincs szüksége, lebontom és kérése szerint el is szállítom. Ha szeretné megtartani és csak a bontási törmeléktől válna meg, az is megoldható. Gondoskodom róla, hogy a szakszerű bontás során mind a tüzelőberendezés (elemei), mind otthona megőrizze hibátlan és tiszta állapotát. KARBANTARTÁS Ha szeretné, hogy cserépkályhád, tüzelőberendezése sokáig hatékonyan és biztonságosan ontsa a meleget otthonában, gondoskodjon a rendszeres tisztításról, karbantartásról. Keressen meg és megvizsgálom kályháját, kitisztítom, kijavítom.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ildikó
A munka teljes elégedettségemre elkészült. Nagyon pontos, szép munkát végezetek. A cserépkályha gyönyörű lett, pont olyan, amilyet elképzeltem. Balázs szakmai útmutatásaival is segített a választásban. A munka nyugodt és megfontolt volt. Semmi hulladékot nem hagytak maguk után, még a csempék csomagolását is elvitték. Köszönöm szépen!
Szaki válasza:
Köszönöm Ildikó!
Ábris
Korrektül tájékoztatott minden részletről, pontos igényes munkavégzés. Köszönöm!
Szaki válasza:
Köszönöm Ábris!
Pintér János
Időben pontos volt,munkája precíz,lényegre törő,emberileg nagyon szimpatikus.Nem sumakolt,az atvett összegről szamlat adott.Elfogadható áron dolgozik.
Szaki válasza:
Köszönöm János.
Balázs
Semmiféle negatívumot nem tudok említeni. Maximálisan elégedett voltam. Közvetlen, készséges, munkájára igényes, szakmailag felkészült. Korrekt ár!!
Szaki válasza:
Köszönöm Balázs.
Mühlbacher Szilvia
RÉSZLETESEN TÁJÉKOZTATOTT A HIBÁRÓL ÉS A LEHETSÉGES MEGOLDÁSI LEHETŐSÉGEKRŐL. a MUNKA UTÁN MÁSNAP ÉRDEKLŐDÖTT, HOGY ALAKULT A FÜSTÖLÉS
Szaki válasza:
Köszönöm Szilvia.
Dikó
Megbízható , pontos , kellő tudással rendelkező szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm Ildikó!
József
Pontossága, szakértelme, precízsége.
Szaki válasza:
Köszönöm József!
Ajánlatkérő
Pontos, precíz
Szaki válasza:
Köszönöm James!
Zsdk Zsafi
Balazst csak ajanlani tudom. Elmagyarazta mit hogy fog csinalni, mi a problema, kepeket keszitett. Tisztan dolgozott, nagyon kedves volt, pontosan erkezett. Barkinek meleg szivvel ajanlom
Szaki válasza:
Köszönöm Zsófi!
Sári
Pontos, az ígéretének megfelelően elvégezte a kért munkát
Szaki válasza:
Köszönöm Sári!
Ajánlatkérő
Megbízható, korrekt.
Szaki válasza:
Köszönöm Kornél!
Ajánlatkérő
körültekintően felmérte a munkát, árajánlatot adott, gondosan elvégezte a vállalását, az előre megállapított összeget fizettem
Szaki válasza:
Köszönöm Erzsébet!
Sanyi
szakmájához értő szakember normális áron
Szaki válasza:
Köszönöm Sanyi!
Puskás Istvánné
korrekt, odaadó munkavégzés,kedvesség, tiszta munka
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Zsuzsa
A munkája kiváló,udvarias.
Szaki válasza:
Köszönöm Zsuzsa!
Váradi Judit
Megbízható, pontos, nagyon szép kályhát épített. Korrekt, a megbeszélt áron dolgozott. Maga után rendet hagyott. A munkát megelőző kommunikációban korrekt, érthető volt.
Szaki válasza:
Köszönöm Judit!
Ajánlatkérő
Rugalmas, gyors és precíz munka
Szaki válasza:
Köszönöm!
Erika
Bár még munkavégzés nem történt, mégis szeretném értkelni a hozzáállását. Nagyon segítőkész volt emailben a problémánkkal kapcsolatban. Részletesen elmagyarázta, hogy milyen lehetőségek vannak a cserépkályhával kapcsolatban, így biztosan Őt bízzuk meg, amikor itt lesz az ideje.
Szaki válasza:
Köszönöm Erika!
Siki
Precíz csak némi kösz maradt utánuk.
Szaki válasza:
Köszönöm Siki!
Judit
Bár kinek nyugodt szívvel merem ajánlani. Amennyiben csak a szakemberek fele lenne ilyen korrekt, már szerencsések lennénk. Szakmáját szerető és értő, a megrendelőt nem lehúzó korrekt áron dolgozó szakembert ismertem meg benne. Aki pontosan érkezett, az egész napot végig dolgozta és még a végén össze is takarított maga után. Külön jó pont, hogy még a lap topomat is beállította. Köszönöm Balázs.
Szaki válasza:
Köszönöm Judit!
Enikő
Jó szívvel tudom ajánlani Fekete Balázst másnak is: - gördülékeny kommunikáció - bár kisebb munkára érkezett, az időt rászánva alapos munkát végzett -minden kérdésemre kielégítően válaszolt, szívesen magyarázta amit csinál - a számlázásnál egy kisebb figyelmetlenségből adódó hibát készségesen, intelligens módon orvosolt
Szaki válasza:
Köszönöm Enikő!
Arnold Gábor
Pontosan a megbeszélt napon és időben érkewzewtt
Szaki válasza:
Köszönóm Gábor!
Dávid
Meg vagyok elégedve rendben volt minden ahogy kellett, remek szakember és segítőkész, köszönjük szépen a munkát.
Szaki válasza:
Köszönöm Dávid!
Kőhalmi Márk
Aznap válaszol, néhány napon belül kiszáll, egyáltalán nem lehúzós. Ha lesz még baj a kályhával, mással már nem is próbálkozom, őt fogom hívni.
Szaki válasza:
Köszönöm Márk!
Krisztian
Pontosan jelent meg a megbeszéltek szerint. Tisztán és ügyesen dolgozik, vigyázva a tulajdonos értékeire. Az ajánlatban megadott áron végezte el a munkát. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm Krisztián!
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett. Igényes munkát végzett. Tisztán hagyta hátra a munkaterületet. Az előre megbeszélt áron dolgozott.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Ajánlatkérő
Pontos, gyors
Szaki válasza:
Köszönöm.
Natalia
Pontosan a megbeszéltek szerint érkezett , precízen végezte a munkáját és mindemellett kedves is :)
Szaki válasza:
Köszönöm Natália!
Ajánlatkérő
Gyors segítőkész információ, orrekt ajánlat.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Balint Imrene
Balazs betartott minden megbeszelt idopontot, a munkajat gyorsan, pontosan es professzionalisan vegezte. Odafigyelt a reszletekre. A szakmajat erti es jo kedvvel dolgozik. Nagyon meg vagyunk elegedve a munkajaval, orommel tolt el, hogy vannak meg ilyen segitokesz es ugyes fiatal szakemberek.
Szaki válasza:
Köszönöm Ági!
Matyo Baba
Balazs idos edesanyamhoz erkezett ki a hibas cserepkalyhajat megjavitani. Nem talalkoztam meg ilyen segitokesz, udvarias, becsuletes szakemberrel.Dijazasa abszolut becsuletes es teljesmertekben elfogadhato. Szivbol ajanlom mindenkinek. Biztos hogy ot fogom hivni ha ismet meghibasodik valami.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Papp Gergely
Cserépkályha bontását rendeltem meg. Az előzetesen megbeszélt áron végezte el a munkát. Pontosan érkeztek. Kérdéseimre segítőkészen válaszolt, telefonon, sms-ben elérhető volt. Sittet elszállították.
Szaki válasza:
Köszönöm Gergely!
Joci
pontos megbízhato alapos szakember meg voltunk vele nagyon elégedve
Szaki válasza:
Köszönöm József!
Bán Zsuzsanna
A felmérést kedvező áron készítette el. Alaposan megvizsgálta a bontott cserepeket, készségesen segített az elképzeléseink kialakításában, lehetőségek átbeszélésében. Mi