Fogadok munkát
 F. Hegedűs Antal E.V.
F. Hegedűs Antal E.V.

Redőny javítás · Zárszerelés · Ablakszigetelés

4
Megbízás

13 perccel ezelőtt volt itt.

Budapest - VI. kerület és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 37373

F. Hegedűs Antal E.V.

Redőny javítás · Zárszerelés · Ablakszigetelés

Üdvözlöm! Nonstop Redőny- Ablakszerviz Gyors szolgálat vagyunk. Budapest és 60 km-es körzetében vállaljuk a szervizelést. We are Ablakdoki Window Service and Shutter Service. We speak English very well. Please Write e-mail and we will call back you soon. We work Nonstop time in Budapest and after 60 kms. Nyílászárók javítása és szigetelése Redőnyjavítás - Gurtnicsere Bejárati ajtózárak cseréje - Többpontos és Bevésős zárak Kizáródás ellen védett zárbetétek cseréje Window repair Shutter repair Front Door Lock repair Minden típusú műanyag és fa ablakot tudok javítani és szigetelni kreatív megoldásokkal és több éves garanciával 25 éves szakmai tapasztalattal. HANG-POR-HUZAT ellen. Emellett belső ajtók javítása, zárcserék, zárak javítása, alkatrészek cseréje és árnyékolástechnika és árnyékolók javításában is állok leendő ügyfeleim részére. Az elvégzett munkáról természetesen számlát állítok ki. Hívjon bátran vagy írjon üzenetet, ha számlaképes Vállalkozást, Szerelőt keres!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ági
Pontosan érkezett, udvarias volt
Blanka
Gyors és igényes munkát végzett.
Ajánlatkérő
Nagyon precíz és udvarias volt. Rendben elvégezte a munkát.
Krisztián
Pontos és szakszerű munkát végez reális áron
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Szúnyogháló csapágy hibája esetén lehetséges úgy a szúnyogháló javítás, hogy csak a csapágyat vásárolom meg és cserélem vagy az egész szúnyoghálót ki kell?

Az én válaszom:

„Kedves Zoltán, szúnyoghálóban nincs csapágy, amennyiben a rugós szettre gondol, Akkor a válaszom igen ki lehet cserélni csak a mozgató szerkezetet. FHA”

0

2024. 04. 12.

Szakmáim

Redőny javítás 2 megbízás Zárszerelés 1 megbízás Ablakszigetelés 1 megbízás