FOGADOK MUNKÁT
Esztocsák Milán
Esztocsák Milán
91
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - II. kerület és 500 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 60683

Minősített jószaki

Rólam

Kedves Ajánlatkérők! Kiszállni helyszínre gazdaságosan csak Budapesten, Pest-Fejér-Nógrád-Heves megyék bizonyos területeire tudok. Kérem, hogy ennél messzebbi helyekről kiszállást igénylő munkával ne keressenek! Tervezési munkát országosan vállalok. Azért van 500 km-re állítva a csúszka, különben a vidéki tervezési munkákat nem mutatja a rendszer. Vállalok mindennemű statikai tervezési munkát rövid határidővel, korrekt áron. - épületek statikai tervezése (egyszerű bejelentési terv, engedélyezési terv, kiviteli terv) - szakvélemény meglévő épületről/szerkezetről - károsodott szerkezeti hibák feltárása, megoldási javaslatok készítése
Mutass többet

Értékeléseim

Tamás
Milánnal egyszerű és gyors volt a munka, hamar kijött felmérni a helyszínt és a műszaki anyagot is rövid időn belül elkészítette. Ajánlom másoknak is, akik statikust keresnek falbontás, vagy más átalakítások kapcsán.
Ajánlatkérő
Szakszerü válaszok
Misi
Rövid határidővel sikerült időpontot egyeztetni, minden flottul zajlott. A helyszínen nem tudtam sok kérdést feltenni, de a hamar kézhezkapott szakvélemény kapcsán már sok minden feljött, Milán készségesen válaszolt mindenre. A szakembert szívesen ajánlom! Megrendelőknek azt tudom ajánlani hogy előzetesen telefonon tájékozódjanak a szakembernél, hogy jobban tudják milyen kérdéseket kell tisztázni, mikkel kell készülni a felmérésre, milyen kihívások lehetnek a felmérés során.
Dávid
Milánnal a személyes találkozás előtt telefonon minden részletet egyeztettünk, ez sokat segített abban, hogy a helyszínen célirányosan, gyorsan és pontosan tudjon nekünk segíteni. A statikai felmérést mindenre kiterjedően, alaposan végezte el, a kérdéseinkre számunkra (laikusoknak is) érthetően válaszolt és részletes javaslatokat tett a javításokra. A szakvéleményt gyorsan, mindenre kiterjedően készítette el, az árajanlata korrekt volt. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szolgáltatásával, mindenkinek ajánlani tudom.
Péter
Korrekt, segítőkész hozzáállás, köszönöm!
Árpi
Pontos, korrekt, megbízható, gyors, hatékony. A megbeszélt árat, határidőt maximálisan betartja. Köszönjük Milán!
Balázs
Teljes mértékben megvagyunk vele és a munkájával elégedve.
Hajni
Korrekt
Adam
Eddig minden rendben megy.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben jött, átnézte, amit kellett, elmondta a véleményét, tanácsot is adott, minden kérdésemre válaszolt. Korrekt volt.
Zoltán
Megbízható, pontos,rugalmas. Csak ajánlani tudom.
Plantek Marietta
Segítőkész
Ágnes
Gyors, segítőkész, hozzáertő.
Zsolt
.
Villam
Kompromisszumkesseget
Dani
Nagyon preciz, gyors megbizható! Egy rossz szót nem tudok mondani róla!
Balla Zoltán
Gyors, segítőkész
Hanni
Később fogunk együtt dolgozni
Sztanó Péter
x
Attila
Mindenkinek maximalisan ajánlom. Segítőkész és meglepetésemre nem csak abban segített amire konkrétan rákérdeztem, hanem (mivel nem vagyok szakember) felhívta a figyelmem arra is amire nem is gondoltam de a problémámhoz kapcsolódott. Telefonon , sms-ben e-mailban is szinte azonnsl válaszolt. Hívjátok, keressétek nyugodtan.
Viktor
Nagyon segítőkész, korrekt pontos választ kaptam a kérdésemre. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, ő tényleg jó szaki :) Mégegyszer köszönöm Milán a segítséget.
Horváth Ádám
Rendkívűl segítőkész, korrekt pontos válaszokat kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek, bárcsak korábban kapcsolatba kerültünk volna.
Zoli
Csak ajánlani tudom. Szerintem nagyon jól ért a szakterületéhez.
György Papp
Gyors, segitokesz, professzionalis szakember, csak ajanlani tudom mindenkinek.
Bella Nikoletta
Nagyon korrekt, precíz, megbízható szakember! Örülök, hogy hozzá fordultam segítségért. Minden kérdésemre választ kaptam, és plusz tanácsokat is adott, amit ezúton is köszönök. Bátran ajánlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Fantasztikus szakember. Segítőkész, megbízható, pontos. Ha tehetném akkor tíz csillagot is adnék. Nagyon köszönöm a terveket.
Magyar Erzsébet
Csak megerősíteni tudom, amit többen is írtak, hogy nagyon korrekt munkája van.A a megkeresésre azonnal reagált, és határidőre el is készítette családi házamhoz az épületszerkezeti tervet. Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek!
Csernetics Laci
Szukos idokeretunk miatt gyorsan kellett statikust keresnunk. Milan azonnal valaszolt, es el is vallalta, rovid hataridovel a megbizast, egy csaladi haz statikai tervezeset. Milan korrekt aron es magas minosegben dolgozik, hihetetlen, de meg este 10-kor is reagalt az emailjeimre, nagyon lelkiismeretes szakember! Mindenkinek csak ajanlani tudom, akinek gyorsan, de jo minosegu statikai tervezesre van szuksege!
Balla Zoltán
A méltató szavak igazak! :) Már szerintem mindegyik jelzőt írta valaki de tényleg rendkívül rugalmas, körültekintő, segítőkész, gyors, kooperatív. Egy nagyobb cca. 30nm - nem triviális - acélszerkezetű galéria méretezésében segített - jószívvel ajánlom bárkinek! Én ha legközelebb statikai kérdésem lesz, biztosan Őt fogom ismét megkeresni!
Szabados András
Örülök a gördülékeny- jól összehangolt közös munkának! Milán rendkivül kooperativ- preciz, megbizhato szakember! Bizom benne lesz alkalmam masik epuletnel is egyutt dolgozni vele! Szivesen ajanlom!
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan rendelkezésemre állt, a szakvéleményt rendkívül gyorsan elkészítette. Csak ajánlani tudom .
Innova Plan Kft
Milán rendkívül jó szakember, szívből merem ajánlani! Rugalmas, alapos, gyors és lényegre törő, nem vész el a részletekben. Próbálkoztam más statikusoknál előtte, de nem jutottam senkivel dűlőre. Komplett tartószerkezeti tervcsomagot készített nekünk az épülő emeletes házunkhoz. A tervek időre meglettek, ahogy ígérte. Ha statikusra lesz szükségem biztos őt fogom elsőnek hívni.
Ridegné Szabó Zsófia
Szupergyorsan megkaptuk a helyszíni felmérést és a szakvéleményt :)
Savanya-Zombori Szilvia
Gyors, pontos, megbízható szakember. A kapcsolattartás mindig gördülékeny volt, negatívumot nem tudok írni. Szívesen ajánlom másoknak is!
Spiák Bálint
Gyorsan és precízen dolgozott. Hasznos tanácsokkal látott el, és semmit sem felejtett el. Bátran ajánlom!
Fazekas Eszter
Megbízható, pontos, gyors lelkiismeretes és precíz szakember, csak ajánlani tudom. Minden kérdésemre válaszolt, további mestereket is ajánlott, az ajánlatkérésre már aznap reagált, bármikor örömmel dolgoznék vele a jövőben is.
Ajánlatkérő
Becsületes és jó szakember. A munka elvégzése után is segített, illetve kapcsolatba lépett a kivitelezővel hogy tanácsokat adjon. Mindenkinek ajánlom. Sipos Zoltán.
Németh Gábor
Gyors, megbízható, korrekt partner.Csak ajánlani tudom.
Attila Fődi
Megbízható, lelkiismeretes szakember. Gyorsan és pontosan dolgozik, ugyanakkor türelmesen és teljeskörűen tájékoztat az esetlegesen felmerülő kérdésekről. Hasznos tanácsokkal látott el, ami konkrét segítség volt az épülő ingatlannal kapcsolatban. Csak ajánlani tudom!
Kovács Laci
Segitokesz, megbizhato szakember, aki a felmerult kerdeseim gyorsan es professzionalisan valaszolta meg.
Horváth Valéria
Pontos, segítőkész, a feltett kérdésekre érthető módon válaszolt, szemléltető anyagot is küldött, tanácsokkal látott el, és nem utolsó sorban gyorsan végezte el a munkát. Keresse más is bizalommal!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Statikus 91 megbízás