Előd András
Előd András

Mosógépszerelő

12
Megbízás

2 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XV. kerület és 10 km-es körzetében kiszállok.

Előd András

Mosógépszerelő

15 éve javítok márkafüggetlen mosógéptípusokat Budapest 15.kerületi központtal hétvégén is
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Kedves, felkészült, munkáját és a történések miértjét szívesen elmagyarázó, tapasztalt szerelő. Jó volt közreműködni a hibák lehetséges forrásainak feltárásában, miközben jót társalogtunk. Csak ajánlani tudom. Régi iskola.
Ajánlatkérő
Elsőnek jelentkezet, már másnap tudott jönni, pontosan érkezett, precízen és korrekten végzi a munkáját.
Ádám
Telefonon nem volt bőbeszédű. A problémát átbeszéltük, mondott rá egy roppant kedvező árat, ami már az esetleges alkatrészeket is magában fogalalta. Másnapra egyeztettünk időpontot. Pontosan érkezett. Koránál fogva szükségesnek éreztem segíteni a mosógép mozgatásában. Átnézte a gépet, majd közölte, hogy nincs akkora gond, mint amekkorára számított. Szénkefe csere szükséges. Emiatt a már amúgyis kedvező, megbeszélt árat jócskán lefelé módosította. A motort elvitte, majd megbeszélt időpontban 4 nap múlva (szombati napon) visszahozta megszerelve. Beépítésnél megmutatta, hogyan kell szét és összeszerelni, valamint a gyakori, de otthon, önmagamnak is kicserélhető alkatrészeket. A mosógépem működik, az első mosást nem, de a centrizést 3 lakalommal is ellenőrizte, megvárta. Nem budapesti áron dolgozik. Nagyon rendes, régi vágású szaki, aki ért a munkájához. Ilyen áron nagyon vidéken, kis falvakban dolgoznak és nem is volt hajlandó több pénzt elfogadni, mivel nála ez a munka ennyibe kerül. Kaptam fél év garanciát motor hibára. Csak ajánlani tudom. Elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Időben megérkezett, a gépet alaposan megnézte.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam vele elégedve, már régen nem találkoztam ilyen szakemberrel, aki arra törekedett, hogy a helyszínen megjavítsa a hibát.Ami természetesen sikerült is neki, nagy örömömre. Igazi "jó szaki"!
Judit
Megbízható, és hamar elvégezte a javítást, a mosógép azóta is szuperül működik. Nagyon kedves szakember.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Mosógépszerelő 12 megbízás