Fogadok munkát
Éberhardt László
Éberhardt László

Cserépkályha · Térkövezés · Kőműves

20
Megbízás

6 perccel ezelőtt volt itt.

Balatonfüred és 90 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 31860

Éberhardt László

Cserépkályha · Térkövezés · Kőműves

Éberhardt László vagyok. Kollégámmal Simonics Jánossal építőipari javítási, korszerűsítési munkákat vállalunk. Pl. Térkövezés, nyílászárók cseréje, burkolás, kőműves munkák. Komplett felújításokat is vállalunk saját víz illetve e-on vizsgás villanyszerelővel. Emellett referencia képeim között is megtalálható egyedi látszóbeton kültéri illetve beltéri lámpák, konyhapultok gyártásával is foglalkozunk, ha olyat szeretne ami másnak biztos nincs akkor várjuk szíves megkeresésüket. Soha nem kérünk előre pénzt az ügyféltől, mert a boltban sem ma fizetjük a holnapi kenyeret. Ügyfeleink saját vállalkozásunk által kiállított számlát kapnak. Várjuk szíves megkeresésüket.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Domokos
Nem találkoztunk egyszer sem, de a megbeszélt időben a helyszínre kiment, a munkát rendben elvégezte. Voltak jó meglátások, javaslatok. Minden rendben zajlott.
DaniKov
Abszolút korrekt volt, gyorsan kaptam ajánlatot. A megbeszélt időpont előtt még fel is hívott, hogy mindent még egyszer le tudjunk egyeztetni, így nem ért meglepetés. A munka megkezdése előtt pár órával részemről történt menetrend-változást is teljesen rugalmasan és profin kezelték. Bátran tudom ajánlani a szakembert!
Ajánlatkérő
Minden rendben volt. Pontosan dolgoztak.
Ajánlatkérő
Megbízható, pontos, udvarias, kiváló a szaktudása
Maresi
Gyors precíz
Ajánlatkérő
Még tárgyalunk, jó ötletei vannak.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Cserépkályha 8 megbízás Térkövezés 5 megbízás Kőműves 3 megbízás Generálkivitelezés 2 megbízás Földmunka 1 megbízás Burkoló 1 megbízás Kertész 0 megbízás Fűtésszerelés 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Duguláselhárítás 0 megbízás Kertépítés 0 megbízás Vízszerelő 0 megbízás