Fogadok munkát
Dömény Henrik
Dömény Henrik

Szobafestő, tapétázó

40
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 37418

Minősített jószaki Jószaki

Dömény Henrik

Szobafestő, tapétázó

BUDAPESTEN INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉSSEL!!! SZÁMLÁVAL! 3 év GARANCIÁVAL!! INGYENES SZAKMAI TANÁCSADÁSSAL és 25 éves szakmai tapasztalattal vállalok akár azonnali kezdéssel bútor mozgatásával és teljes felület védelemmel festèst,mázolást,tapétázást,burkolást, gipszkartonozást laminált parkettázást, illetve profi takarító csapatommal festés vagy felújítás utáni takarítást ablaktisztítást! Minőségi kivitelezéssel korrekt árakkal. Budapest területén ingyenes helyszíni felméréssel, igény esetén anyagbeszerzéssel ! Minden elvégzett munkám után garanciát adok! Az áraim irányárak pontos árat helyszínen tudok mondani! Vidékre 6000ft kiszállást kérek, ami ha engem választ levonodik az árból. Kérem csak olyan emberek keressenek akinek fontos a minőségi precíz munka! Amennyiben engem választ 1 - HELYSZÍNI FELMÉRÉS A helyszíni felmérés Budapesten minden esetben INGYENES! 2 - ÁRLISTA - ÁRAJÁNLAT 3 - MEGÁLLAPODÁS 4 - ÁRÚBESZERZÉS 5 - MUNKA MEGKEZDÉSE 6 - MUNKA ELVÉGZÉSE 7 - MUNKATERÜLET TISZTÍTÁSA 8 - A MUNKA ÁTADÁSA, SZÁMLA RENDEZÉSE - A munka befejeztével tiszta területet hagyok magam után. Szakszerűség , precizitás , minőségi kivitelezés! - Garancia - Kedvező Árak Üdvözlettel,Dömény Henrik szobafestő
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
A lakásom nem kis kihívásokkal várta Henriket és munkatársát (falhibák, penész, hornyok, stb.), ennek ellenére kiváló munkát végeztek. Megfizethető áron, igazi szakértelemmel dolgoztak, sőt, még néhány nappal hamarabb is végeztek, mint ahogy az eredeti tervben szerepelt. Emellett mindketten nagyon segítőkészek voltak ha bútormozgatásról vagy sittelszállítás megszervezéséről volt szó. Nagyon elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom Henrik munkáját!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést Bernadett! Örülök, hogy tetszik a végeredmény!Igyekeztünk a legjobb szaktudással elvégezni a lakás falainak rendbetételét. Minden jót kívánok! Üdvözlettel:Henrik
Ajánlatkérő
Nehézkes, de meg lehet vele egyezni
Szaki válasza:
Kedves Csaba! Örültem volna ha a munkámat értékeli, amit majd csak három hét múlva fogok önöknél elkezdeni.😃De azért köszönöm a gyors értékelést!
Niki
Minden rendben volt, pontosan erkeztek, szep, tiszta munka, korrekt ar. Koszonjuk meg egyszer!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést Niki! Remélem a jövőben fogunk még együtt dolgozni veletek! Minden jót kívánunk! Üdvözlettel, Henrik
Ajánlatkérő
Minden teljesen rendben volt, köszönjük a munkát!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelését! Máskor is állok a rendelkezésére kedves Mária! Üdvözlettel, Dömény Henrik
Zsófia
A kéréstől számítva kevesebb, mint egy héten belül ajánlott időpontot. Telefonon megkérdezett mindent, felkészülten érkeztek, extra figyelmet fordított rá, hogy a lehető legprecízebb legyen a munka. Tisztán és szépen dolgoztak, más apróbb munkát is segítettek megcsinálni. Minden szempontból tartotta magát a megegyezettekhez. Kedves, munkájukra igényes, segítőkész emberek.
Szaki válasza:
Kedves Zsófia! Köszönöm az értékelést! Örülök hogy tetszik a munkánk, igyekszünk mindig a legjobbat kihozni az adott munkából. Természetesen máskor is állunk a rendelkezésedre!
Zalán
Kis fürdőszoba burkolását vállalt el egy kollégájával, és korrektül megcsinálta jó áron. Köszönöm!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést Zalán! Természetesen máskor is állunk a rendelkezésedre!
Dezamics József
Henrik pontosan és a vállalt határidőre elvégezte a munkát. Hasznos és jó megoldási , kivitelezési javaslatai voltak. Segített a színek kiválasztásában is, a menet közben felmerülő kisebb munkákat is elvégezte. Tisztán hagyta maga után a munkaterületet, segített a bútorok mozgatásában is. A vállalási ár is megfelelő volt. Megbízható, jó szakembernek bizonyult!
Szaki válasza:
Kedves József! Köszönöm az értékelést! Örülök hogy tetszik a végeredmény! Ilyen jószívű, normális és korrekt megrendelőt kívánok minden festőnek! Természetesen máskor is állunk a rendelkezésére! Jó egészséget és minden jót kívánok önöknek!
Judit
A megállapodásokat megtartó, korrekt szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Legközelebb is állok a rendelkezésére!Minden jót kívánok!
Ajánlatkérő
Henrik gyorsan -2 nap alatt - elvégezte a munkát, az ár is megfelelő volt, minden szuper volt. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Kedves József! Köszönöm az értékelést! Legközelebb is állok rendelkezésére!
Zsumóki
Maximálisan korrekten, precízen, és nagyon szépen, valamint határidőre végezték el a munkát.Teljes mértékben elégedett vagyok velük.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Legközelebb is állok rendelkezésére!
Igloo
Pontosan, időben érkezett és a megbeszélt munkát kifogástalanul elvégezte. A megbeszélt költségvetést tartotta. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Igyekszünk mindig tartani magunkat a megbeszéltekhez! Minden jót kívánok és máskor is állok a rendelkezésére!
Böbe
A kapcsolatfelvétel gyors volt, hamar felmérték, és néhány nap múlva már jöttek is a munkát elvégezni. Összeszokott, klassz csapat a burkoló és festő kolléga. Mint kiderült az egyik dobozban az összes csempe sarok le volt törve, szuperül megoldották, szebb is lett, mint az eredeti elképzelés! A szobában a vésések helyét úgy eltüntették, hogy nyoma sincs. Olyat is javítottak, amit nem kértem, de meglátták, és most minden csodaszép. Minden munkafolyamat után söpörtek, felmostak, tisztán hagyták a munkaterületet. Ajánlom, akár kisebb, vagy nagyobb munkához őket. Remélem a megrendelők is annyira lelkiismeretesek lesznek, mint ők!
Szaki válasza:
Kedves Böbe! Köszönöm az értékelést és köszönöm a sok dicséretet! Én mindig igyekszem minden munkából a maximumot kihozni,ha valamit csinálunk azt csináljuk rendesen!Persze kell egy ilyen korrekt és lelkiismeretes megrendelő mint amilyen te is vagy és sokkal gördülékenyebben megy a munka is! Természetesen a későbbiekben is állunk a rendelkezésedre!
Zsuzsa
Több helyiséget érintő festést és helyenként repedezett fal helyreállítását, felújítását igénylő munkához kerestünk szakembert, a referenciák alapján Henrikre esett a választásunk. Már az előzetes egyeztetés során is kedves és közvetlen volt, gyors átfutással végzett felmérést, melyet követően korrekt árajánlatot küldött és a munka elvégzésének időzítésénél is tekintettel volt az igényeinkre. Az anyagok beszerzését vállaltuk, ehhez minden szükséges információt és segítséget megkaptunk Henriktől, a munkához valósan szükséges mennyiséget irányozta elő, a munka végeztével szinte alig maradt fel nem használt alapanyag. A tervezett kezdés miattunk csúszott, de ezt is rugalmasan kezelte, ami külön pozitívum volt, tekintve, hogy mennyire be van táblázva. Az új időpontban munkatársával pontosan érkezett, a munka során minden felmerült kérdést azonnal megbeszélt velünk, így gördülékenyen haladt a felújítás, melyet a vártnál hamarabb sikerült befejezni. A várakozáson felüli, precíz, igényes, szép és nem utolsósorban tiszta munkát végeztek, látva a szakmai hozzáértést és elhivatottságot, szívből ajánljuk őket mindenkinek!
Szaki válasza:
Kedves Zsuzsa! Nagyon szépen köszönöm az értékelésed! Örülök hogy tetszik a végeredmény! Minden jót kívánok nektek és máskor is állok a rendelkezésetekre!
Gergő
Henrikkel könnyen ment az egyeztetés, tartotta magát a megbeszélt időpontokhoz, és azonnal jelentkezett amint volt szabad időpontja. Egy felázott falat javítottak és festettek le nálunk ketten. A munkát precízen, gyorsan, magas minőségben végezték el. Az elszámolás is az előzetesen megbeszéltek szerint történt. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Kedves Gergő! Örülök hogy tudtunk nektek segiteni,én a kis munkához is ugyanúgy állok mint a nagymunkához! Köszönöm az értékelést! Minden jót kívánok nektek és máskor is állok a rendelkezésetekre !
Zsuzsa
Henrik a vele megbeszélt időben pontosan megjelent és felmérte a munkát, majd azt rendkívül gyorsan és precízen elvégezte. A munka során folyamatosan tájékoztatott és végig tartotta a határidőt. Az eredmény nagyon szép lett. A munka elvégzése után a lakást szépen, rendben hagyták el. Másoknak is szívből ajánlom.
Szaki válasza:
Kedves Zsuzsa! Öröm volt nálad dolgozni! Minden szakembernek kívánok ilyen korrekt és együttmüködö megrendelöt! Természetesen máskor is állok a rendelkezésedre! Addig is minden jót kívánok! Üdv,Henrik
Noémi
Henriket egy tetőtéri szoba új ablakainak glettelésével és a szoba festésével bíztuk meg. Ő és a munkatársa nagyon szépen és gyorsan dolgoztak, igényes munkát végeztek, pontosan érkeztek a megbeszélt időpontban és nem kellett utánuk takarítani. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!Szivesen megyünk legközelebb is!Addig is minden jót kívánok!
Adam
Kivésett falak visszajavítása miatt kerestem fel Henriket, pár napon belül el is jött megnézni, hogy miről lenne szó, a későbbiekben pedig nagyon rugalmasan alkalmazkodott a körülmények változásához. Az elvégzett munka gyönyörű, gyorsan elkészült, és egyéb kisebb munkákban is tudott segíteni. A megbeszélt időpontokra mindig pontosan ért oda!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Máskor is állok a rendelkezésedre!
Dr KerteszTamás
Gyorsan, pontosan, tisztán, szépen dolgozott, normális árért.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Máskor is állok a rendelkezésére!
Králik Józsefné Évs
Gyorsan, tisztán , szépen dolgozik a társával együtt. Udvarias, mindent megcsinált, amit kértem. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést ! Nagyon jó embereket ismerhettem meg önökben! Szívesen állok máskor is a rendelkezésükre. Addig is jó egészséget és minden jót kívánok maguknak. Mégegyszer köszönünk mindent!
Gábor
Gyorsan dolgozott.
Szaki válasza:
Kedves Gábor ! Köszönöm az értékelését!Kívánok minden szakinak ilyen normális és korrekt megrendelöt! Minden jót kívánok önnek és kedves feleségének!
Kriszti
A munka felmérése után másnap küldte az árajánlatot, amit megfelelőnek tartottunk. A megbeszélt munkát szépen elvégezte, előtte a fiammal ment el az anyagokat beszerezni. Henrik munkájával elégedettek vagyunk, máskor is őt választjuk.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést máskor is állok a rendelkezésükre. Minden jót kívánok önöknek!
Tadics Andrea
Precíz, pontos szakember. Megbízható, a megbeszélt időpontban jött. Kiváló munkát végzett, ritkán találkozni ilyen lelkiismeretes szakemberrel. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést Andrea! Ilyen korrekt megrendelöt kivánok minden szakembernek. Máskor is állok a rendelkezésedre!
Bálint Eleonóra
Nagyon pontos,rugalmas, segítőkész, odafigyel a részletekre. Adott időben kezdett és végzett. Köszönöm:)
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Legközelebb is állok a rendelkezésére. Minden jót kívánok!
JSzilvia
Köszönöm Henriknek a nagyon szép és alapos munkáját! Gyorsan és zökkenőmentesen felmért mindent, mindent meg tudtunk beszélni, beleértve a munkafolyamatokat is, és nem csak gyönyörű lett a végeredmény (elektromos hálózat cseréjét követő faljavítás és festés), de még a megbeszélt határidő előtt el is készült vele. Mindenkinek ajánlom Henriket!
Szaki válasza:
Kedves Szilvi örülök ,hogy segíthettem! Nekem mindig a végeredmény a fontos! Máskor is állok a rendelkezésedre! Köszönöm az értékelést!
Ani
Henriket egy penészes fürdőszoba festésével bíztam meg. Megvagyok elégedve,ajánlom másoknak is. Lelkiismeretes alapos munkát végzett, ritka az ilyen becsületes szakember.Legközelebb is őt választom!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést Ani!Örülök ,hogy segíthettem! Máskor is állok a rendelkezésére.
Ajánlatkérő
Pontos, megbízható, szép végeredmény, ráadásul korrekt áron.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!Örülök hogy tetszik a végeredmény.
Moni Szpirulisz
Rendes, megbízható, precíz! Munkája kifogástalan. Belsőépítészként állítom, ritka az ilyen jó szakember. Mindenkinek ajánlom! Remélem hamarosan újra együtt dolgozhatunk!
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést Móni!Öröm volt nálad dolgozni Természetesen bármikor állok a rendelkezésedre.Ilyen korrekt és normális megrendelőt kívánok minden szakembernek!
Ajánlatkérő
Pontos munkakezdés, naponta többszöri kommunikáció az aktuális napi munkával kapcsolatban. Igényes kivitelezés, még a nehézségek ellenére sem adta fel Henrik és munkatársa a munkát és a javítást addig folytatták, amig nem kaptunk megfelelő eredményt. A felhasználandó anyagok terén volt egy kis félreértés, ezért anyagbeszerzés előtt javaslom a netes/képes egyeztetést a felhasználandó anyagtípusról.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!Jó ötlet a képes egyeztetés az anyagokról,megfogadom a tanácsát.Minden jót kívánok Norbert önnek és kedves feleségének.
Dora
Szépen dolgoztak, nem kenték össze a padlót, bútorokat.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!Örömmel állunk rendelkezésére máskor is.
Ajánlatkérő
Telefonon egyeztetve a helyszínen pontos időben megjelent, megtekinteni a munkalehetőséget. Az árajánlata elfogadható volt. Már másnap reggelre elkezdte a munkát. Pontos, precíz, tiszta munkavégzést produkált. A végén a számlát is kiállítorra részemre. Ajánlom másoknak is.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.Máskor is állok a rendelkezésére!
Ajánlatkérő
Az ígárt időpontban megkezdte a munkát, jelenleg az ígérete szerint halad.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!
Bécsi Tamás
Kifejezetten elégedett voltam. Szépen, és a vállalt határidőre készült el a munka. Nem voltak meglepetések, még az "apró" felmerülő extra kéréseket is kezelte.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést Tamás.Minden szakembernek ilyen korrekt megrendelőt kívánok!
Hajnalka
Megbizhato, pontos, minosegi munkat vegzett.Emberileg segitokesz.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést.Minden jót kívánok!
Michael Roni
Henrik nagyon megbízható, gyönyörűen dolgozik és segítőkész. Több családtagom is már megköszönte hogy ajánlottam őt. Harmadjára adtam neki munkát és soha nem fogok másokat hívni mert korrekt áron kínál minőségi munkát. Ráadásul a lakásomat is ott merem hagyni napközben amíg dolgozik... 5*!!!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„Szép napot kedves Barnabás! Sajnos le kell szedni a megsárgult hungarocellt! Kérem nézze meg a referencia munkáimat a jószakin!”

0

2023. 01. 19.

Ha megszorul a nedvesség a szobában, tényleg jó lehet egyszerűen szódabikarbónát kitenni? Jobb mint egy bolti páramentesítő kütyü? Tavaszig szeretnénk kihúzni, akkor szeretnénk festetni, és megnézni, hogyan lehetne szakszerűen orvosolni a helyzetet.

Az én válaszom:

„Szia Zsófi!A páramentesítőt javasolnám inkább!És sok szellőztetést ajánlok! Üdv ,Henrik”

1

2022. 11. 30.

Ha egy helyen dühömben bevertem a falat, és ezért az végigrepedt mindkét oldalt, és egy tenyérnyi felületen hiányzik a vakolat, az ajtó pedig elvált a faltól, akkor is kérhetek tisztasági festésre árajánlatot? Vagy ez automatikusan "rendes festés" kategória lesz?? Különben normál állapotúak a falak.

Az én válaszom:

„Szia! Ez még belefér a tisztasági festés kategóriába! Keres nyugodtan!”

0

2022. 11. 30.

Szakmáim