Design Potion
Design Potion

Designer · Grafikus

0
Megbízás

2 hónappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Design Potion

Designer · Grafikus

GRAFIKAI TERVEZÉS BÁJITALBA ZÁRVA. Kiforraljuk grafikai rendelésed varázsitalát! VÁLLALKOZÁSOD VAN? Talán mind egyetérthetünk abban, hogy a fogyasztói társadalom korában, amikor hatalmas a versengés, még inkább kiemelkedő szerepet kap a megfelelően kialakított marketing stratégia és a márkaépítés, melyek alapján a vásárló végül Téged választ. A márkaépítésen belül mi a logó- és arculattervezésben tudunk a segítségedre lenni. VAN EGY JÓ TERMÉKED? Kissé felszínessé vált világunkban a rohanó hétköznapok által leterhelt időkben még inkább kiemelkedő szerepet kap a termék csomagolása, mely alapján a vásárló a Te termékedet veszi le a polcról, mert a Te termékeden akadt meg a szeme. A csomagolástervezésen belül mi a címke tervezésben tudunk a segítségedre lenni. AZ ESKÜVŐD SZERVEZED? Az eküvőszervezés nem mindig stresszmentes. Sőt, minél inkább belemerülünk a szervezkedésbe, annál inkább érezzük a számos teendő alatti nyomást és hirtelen azon kapjuk magunkat, hogy a Nagy Nap már itt van a nyakunkon. A modern esküvők korában rengeteg tervező közül választhatunk, nehéz megtalálni azt, aki megvalósítja az álom meghívótokat. Az esküvőszervezésen belül mi az álom esküvői arculat megtervezésében tudunk a segítségedre lenni.
Mutass többet

Áraim

Címke tervezés

39 999 Ft - 149 999 Ft / darab
A csomag tartalmazza: - teljesen egyedi címke tervezése, - személyes vagy online konzultáció, - 2 módosítási lehetőség ingyen MELYEK A CÍMKE TERVEZÉS LÉPÉSEI? - ügyféllel való előzetes megbeszélés - stílus, uralkodó színek, formavilág meghatározása - referenciagyűjtés, inspirálódás - skiccelés - legjobb tervek kiválasztása - kiválasztottak továbbfejlesztése - „pihentetés” - ügyfél bevonása - javítás (ha szükséges) - végleges meghívó leadása

Esküvői arculat

69 999 Ft - 109 999 Ft / darab
ESKÜVŐI ARCULAT CSOMAGOK: Kis arculattervezés: - meghívó, - ültetőkártya, - menükártya. Teljes arculattervezés: - meghívó, - ültetőkártya, - menükártya, - üdvözlőtábla, - programterv, - ülésrend tábla.

Esküvői meghívó

59 999 Ft / darab
A csomag tartalmazza: - teljesen egyedi meghívó tervezése, - személyes vagy online konzultáció, - 2 módosítási lehetőség ingyen Az ár tájékoztató jellegű! Az ár milyen esetekben változik? - 2-nél több módosítás kérése, - nyomtatás igénybevétele.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Designer 0 megbízás Grafikus 0 megbízás