Fogadok munkát
Deme László
Deme László

Földmérő, térképész

47
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 44581

Minősített jószaki

Deme László

Földmérő, térképész

SZOLGÁLTATÁSAIM: 1.Telekalakításhoz vázrajz elkészítése Egy telekből több telek kialakítása (telekmegosztás) Több telekből egy telekké egységesítése (telekegyesítés) Kettő vagy több telek határvonalainak módosítása (telekhatár-rendezés) Telekcsoport újraosztása 2. Épület feltüntetéséhez vázrajz elkészítése Elkészült építmény létezése akkor bizonyítható, ha az épület tulajdoni lapra és a nyilvántartási térképre egyaránt felkerült. Az épületben bekövetkezett változtatás, valamint annak megszüntetése szintén feltüntetendő a tulajdoni lapon és a nyilvántartási térképen. 3.Közigazgatási egységek (állam, megye, település, kerület, fekvés) határvonalának változásával összefüggő változási vázrajz elkészítése 4. A földrészletet terhelő szolgalmi jogok, földhasználati jog és telki szolgalmi jog bejegyzéséhez szükséges változási vázrajz elkészítése Szolgalmi jogok típusai: -út vagy átjárási szolgalmi jog: Az adott telek megközelíthetőségének biztosítása a szomszéd telken keresztül. - vezeték vezetési szolgalmi jog Idegen tulajdonú vezeték átvezetése a telken. Csatorna, elektromos vezeték, vízvezeték stb. -elhelyezési szolgalmi jog Idegen tulajdonban lévő létesítmény (általában elektromos berendezés) elhelyezése a telken. 5. Vezetékjog bejegyzéséhez szükséges változási vázrajz elkészítése 6. Alaprajz minta készítése társasház alapító okiratához, valamint annak módosítása 7.Használati megosztáshoz szükséges változási vázrajz elkészítése 8. Kitűzési vázrajz elkészítése 9.Földrészlet kitűzéséről készítendő vázlat elkészítése
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Dani
Bár még zajlik a folyamat, de az eddigiekkel meg vagyok elégedve. Pontosan tájékoztatott, hogy mi fog történni. A munkáját precízen és korrekt áron végzi.
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett. Telefonált.
Erzsi
Ajánlani tudom.
Sztanekné Medák Katalin
Szimpatikus
József
Rendkívül alapos.
Ferenc
Rugalmas,mindent èrthetően elmond ès mèg sorolhatnám.
Ajánlatkérő
Rugalmas.
Ajánlatkérő
Mindent elmagyarázott,a megbeszélt időben ott volt.Megbízgató,kedves,ismét Őt választanám,ha kellene!
Gyula
Elsőnek jelentkezett , udvariasan segített eligazodni a bürokratikus útvesztőben, korrekt ajánlatot adott (egyenlőre szóban). Részemről teljes elégedettség.
Attila
Pontos, preciz, gyors.
Dóra
Precíz, tájékozott. Pontos és alapos munkát végez.
Ajánlatkérő
folyamatban van a munka, nem tudok nyilatkozni
Éva
Gyors volt és kommunikatív. Mindent elmagyarázott, mi és hogy fog történni.
Milan
Korrekten végezte a munkaját.
László
Korrekt , felkészült
Ajánlatkérő
.
Ferenc
Szakmailag jól felkészült,kommunikatív,szimpatikus,rugalmas szakember! A munkát részletesen pontról pontra egyeztetett időben elvégezte.
Ajánlatkérő
Precíz és pontos, hamar tudtunk időpontot egyeztetni. Elmondása szerint már a héten megkapjuk a múlt héten mért adatok alapján a kész papírokat.
Balázs
Rugalmas és korrekt. A földméréskor több cölöpöt is elhelyezett, ami nagy segítség lesz a kerítés építése során. Ajánlott szaki!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Földmérő, térképész 47 megbízás