Fogadok munkát
Dalmadi Márton
Dalmadi Márton

Kárpitos

68
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 55 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 42214

Minősített jószaki

Dalmadi Márton

Kárpitos

Közel 25 év munkatapasztalattal várjuk ügyfeleinket.Vállaljuk modern kárpitozott bútorok javítását, felújítását. Székek, heverők, ülőgarnitúrák, fodrász székek huzatának cseréjét. Szövetminta választékkal
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Megbízható
Bernadett
Korrekt, pontos ajánlatot kaptunk a kanapénk újrakárpitozására. Egy héten belül már el is készült a munka. Csak ajánlani tudom, tökéletes kommunikáció, gyors és precíz munkavégzés, teljesítés az ajánlatkor ígért áron. Örülünk, hogy őt találtuk meg!
Törölt felhasználó
Székeket kárpitozott újra. Telefonon tudtunk egyeztetni, gyorsan kaptam korrekt ajánlatot . Elhozta a textil mintakészletet, segített megfelelő anyagot választani. Korábban elkészült a munkával, ami nagyon szép lett. Szívből ajánlom
Erzsi
Gyors visszajelzés az ajánlat kérésre. Szakmailag pontos kérdések a kapcsolat felvételkor. Korrekt ár. Közeli vállalási határidő. Pontos megjelenés a munka kezdetekor, sokféle anyagminta az új kárpithoz. Végül a legfontosabb a szép kivitelezésű munka!
Balázs
Nem szoktam ajánlani, de most megteszem. Gyorsan, rugalmasan, határidőn belül, az ajánlati árat tartva dolgozott. A szállítást is pontosan megszervezte.
Orosz Ildikó
megbízhtó és jó munkát végzett,azóta új megrendelést is kapott tőlünk.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt. Márton pontosan a megbeszéltek szerint érkezett, rövid határidővel, nagyon szépen és korrekt áron dolgozott. A kommunikációja is tökéletes volt, csak pozitívan tudok róla nyilaktozni. Mindenképpen ajánlom.
Zsuzsi
Nagyon türelmes ,segitökèsz nem az anyag àrra megy hanem a reàlis szakvèlemènyèt mondja el.Gyorsan dolgozik ès szèp munkàt vegzett.
Ajánlatkérő
Alaposan kikérdezett a munkáról, könnyű volt kommunikálni vele, tartotta a megbeszélt menetét, a szállítók is. Szép a végeredmény.
Ajánlatkérő
Elejétől kezdve jól meg tudtunk beszélni mindent. Dalmadi úr részletes árajánlatot adott és amikor módosult a megrendelésünk, azonnal újra kalkulálta azt és jelezte, hogy mennyibe fog kerülni a kanapé. A szállítók is nagyon segítőkészek voltak és türelmesen megoldottak egy felmerülő problémát. Köszönjük szépen!
Ajánlatkérő
Márton az ajánlatkérést követően rögtön felvette velem a kapcsolatot, hatékonyan tudtunk egyeztetni telefonon, majd személyesen is. A folyamat során végig segítőkész és proaktív volt, a régi kanapénk átkárpitozása gyorsan, a tervezett határidő előtt elkészült. Marci nagyon igényes munkát végzett, csodás lett a kanapénk, legközelebb is az ő segítségét kérjük és jó szívvel fogjuk ajánlani másoknak is! :)
Ibolya
segítőkész, pontos, jó munkát végez
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt, szimpatikus szakember. Amit megbeszéltünk azt tartotta végig, nem csalódtunk. Szép, precíz munka - korrekt ár. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Nagyon kedves és készséges, 1 nap alatt elkészült a munkával, nagyon elégedettek vagyunk, bárkinek szívesen ajánlanám
Ajánlatkérő
nagyon elégedett vagyok Mártonnal, kedves, rugalmas, gyorsan, jó áron és nagyon szépen dolgozott. Mindenképpen ajánlanám!
Ajánlatkérő
Gyors és pontos.
Ádám
Szuper munka - gyors!
Ajánlatkérő
Megbízható, profi szakember
Ajánlatkérő
Megbízható, gyors, szimpatikus és profi szakember. Szívesen ajánlom másoknak azóta is.
Popeye52
Közvetlen, korrekt.
Sati
Korrekt módon felmérte az igényt, precízen a megegyezetteknek megfelelően szállított.
Szűcs Éva
Nagyon jó szakember. Rugalmasan kezelte az egyeztetést, hihetetlen türelemmel volt irányomban, pedig sokáig hezitáltam az anyagválasztásnál. Korrekt, precíz munkát adott ki a kezébôl, ráadásul a megbeszélt idôre elkészült.
Erika Horváth
Pontos, megbízható. Korrekt, szépen dolgozik.
Pál
Gyors, pontos, szépen dolgozik
Ajánlatkérő
Mindennel tökéletesen meg vagyok elégedve! Úgy a kommunikáció, mint a határidő betartása, vagy a munka minősége, mindegyik kíváló. Lehet nem kellene ennyire dícsérni mert így még sokkal többen választják majd őt, de teljesen megérdemli így nem tehetek mást mint megírom az igazságot.
Veres Gábor
pontos
Erzsó
Kedves, udvarias szakember. Kreatív megoldásokkal is segítségemre volt a javítás során fellelt újabb hibaforrások megszüntetésére. Csak ajánlani tudom! A munkahelyemen már megtettem. ;-)
Laura
Gyorsan és szépen megcsinálta a munkát, tudom ajánlani.
Art deco
Szép munkát végzett rövid határidőn belül (székeket kárpitozott). Jó vele a kommunikáció (ez az árajánlatából is kiderült, ugyanis volt olyan szakember, aki nem a kérdésemre válaszolt). Maximálisan odafigyelt a kérésemre és eleget tett neki (mintás anyag szabásánál mintaegyezés minden széken).
János
Dalmadi Márton úr kifogástalan munkát végzett, a megbeszélt időpontot és határidőt mindig tartotta, korrekt árajánlatot adott, aminek az összege a munka végén sem változott. Rendkívül udvarias és segítőkész, ami manapság már megemlítendő pozitívum. Fenntartás nélkül merem ajánlani mindenkinek, ahogy azt a tágabb családi és ismeretségi körömben máris megtettem. Amennyiben szükségem lesz hasonló munkára, őt fogom megkeresni. Negatívumot nem tudok írni, mert ilyet nem tapasztaltam. Köszönöm a segítségét ezen a helyen is.
Ajánlatkérő
Gyors, megbízható, precíz, segítőkész. Csak ajánlani tudom!
Tamás Tibor
Gyors, pontos, megfizetheto! csak ajanlani tudom!
Edina
Szépen dolgozott, gyorsan és kedvező áron. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Dr Karádi Éva
Készséges volt, hozzáértő, alkalmazkodó és segítőkész.
Károly
Gyors állapotfelmérés, precíz pontos munka. Szimpatikus kommunikáció. Jó szívvel ajánlom.
Marianna
Gyors felmérés, árajánlat adás, precíz munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Tökéletes munkát végzett, semmiféle gond nem volt. Ajánlom!
Gergely
Gyorsan felmérte az elvégzendő munkát,amit utána szintén gyorsan el is végzett, korrekt áron és nagyon szép lett amit készített. Jól kommunikál és kedves, ajánlom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kárpitos 68 megbízás