Búsné Kiss Krisztina
Búsné Kiss Krisztina

Fodrász, mesterfodrász

1
Megbízás

volt itt.

Budapest - V. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Búsné Kiss Krisztina

Fodrász, mesterfodrász

2003 óta dolgozom a fodrász szakmában. Célom egyszerű volt: olyan szakmában dolgozni, amiben meg találhatom önmagam, és folyamatos kihívásoknak felelhetek meg. Ebben a szakmában nagyon fontos, hogy az ember napra kész legyen. Folyamatos továbbképzéseken veszek részt, hogy vendégeimnek a legújabb festés és vágás technikákat tudjam elkészíteni. Számomra nagyon fontos, hogy vendégeimmel egy közeli kapcsolatot alakítsak ki. Sok szeretettel várom minden kedves régi és leendő vendégeimet. Tisztelettel Búsné Kiss Krisztina
Mutass többet

Értékeléseim

Hilcz Melinda
Már vagy 10 éve járok a Krisztához, és ezután is követném bárhová! :) Azt szeretem a legjobban a munkájában, hogy a vendégek egyéniségét is figyelembe véve próbálja a lehető legtökéletesebb frizurát megalkotni. Aki rábízza magát, biztos nem csak egy lesz a sok vendég közül. Nekem Ő az igazi :)
Törölt felhasználó
Sokat gondolkodtam mit is írhatnék Krisztiről. Az egekig magasztalhatnám szakmai tudását, a vendégeihez való hozzáállását. De úgy gondolom, hogy ez már kicsit sallangos lenne. Én csak egyszerűen fogalmaznék Ő egy igazi Gyöngyszem. :-) Próbáljátok ki és ti is meglátjátok.
Baki Andrea
Nagyon megbízom benne, nagyon érti a dolgát, kibogozza a mondanivalómat (különös tehetségem, hogy nehezen mondom el érthetően), és maradéktalanul megvalósítja. Ha tanácstalan vagyok, kikérem a véleményét, amit őszintén el is mond, és segít. Sosem okozott csalódást, sőt! Nem mellékesen jókat lehet vele beszélgetni. Tökéletes, kész! :)
Földi Orsolya
Kriszti a legjobb fodrász a környéken! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Fülöp Dana
Kriszta azt a ritka szakember, akit a munkája boldoggá tesz! Az első fodrászom, aki nem feltétlenül tette meg azt a hajammal, amit én eredetileg elképzeltem. És Neki lett igaza! A hivatása iránt érzett szeretete visszaköszön az elégedett és évek óta visszatérő vendégeibe, akik akkor is követik őt, ha más helyen dolgozik! Mindenkinek ajánlom!
Tőke Alexandra
Krisztát már azóta ismerem, amikor még fodrászsuliba járt, illetve már régebb óta, de ez itt most nem fontos. Már fodrásztanulóként is láttam rajta azt a fajta magabiztosságot és elszántságot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember szívvel lélekkel csinálja azt a munkát, amit igazán szeret. Pontosság, precízség és tökéletességre való hajlam jellemzi. Segít a fazon, szín kiválasztásában, és mindig őszintén megmondja, kinek mi áll jól. Ajánlom őt mindenkinek!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fodrász, mesterfodrász 1 megbízás