Fogadok munkát
Bognár Arnold e.v.
Bognár Arnold e.v.

Kőműves · Burkoló

6
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Szigetszentmiklós és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 83487

Bognár Arnold e.v.

Kőműves · Burkoló

Tisztelt leendő megrendelő! Egyéni vállalkozásom számlaképesen, 13 év építőipari gyakorlattal szakszerű, időtálló kivitelezést biztosít. Kőműves és hideg burkoló szakmával. Tervező, belső építész, statikus által tervezet dolgok kivitelezésére. Tekintse meg referencia munkáim akár személyesen is. Kérem a tisztelt megrendelőt, ha a legolcsóbbat keresi az elvégzendő munkára, akkor nem én leszek az.. Kiszállás 15km körzetben 5000ft 20km felett 10000ft. Üdvözlettel egy szakmáját szerető szakmunkás.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan és precízen dolgozott, az elvárásaimon felül teljesített. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ákos
Telefonban nagyon szimpatikus volt és értelmesen beszélt. Az árajánlata is kedvező volt és az oldalon látható képek alapján is jó szakembernek tűnt. Sajnos azonban a megbeszélt időpontban nem jelent meg. Telefonra, SMS-re nem válaszol, másik számról hívva a süketet játssza. Annyi vér nincs a pucájában, hogy becsületesen lemondja a munkát vagy szóljon, hogy meggondolta az ajánlatát. Senkinek sem ajánlom. Megbízhatatlan.
Szaki válasza:
Tisztelt Ákos! Időpontot egyeztetünk valóban, viszont jelezte,hogy ez nem biztos ekkor kértem, hogy jelezze előtte legalább 2 nappal ha biztos.. telefonon nem voltam elérhető az elmúlt 3nap. Sajnálom, hogy ekkora haragot keltett magában a félreértés.. megbìzhatalan kifejezetten nem vagyok, sajnálom a sértődötségét.
Tórh Erika
Kedves, ügyes, megbízható, sokoldalú és az ár is rendben volt. Szívből ajánlom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

házat akarunk venni, de kívül van egy hosszú repedés a falon. A tulaj szerint csak a vakolat, semmi komoly. Én abszolút laikus vagyok, fogalmam sincs, higgyek-e neki. Potyára azért nem hívnék ki egy statikust, ha van valami jól bevált módszer arra, hogy eldönthessem, tényleg csak a vakolat repedt vagy a fal is? tudtok ilyet, kedves Szakemberek?

Az én válaszom:

„Egy kőműves is megállapítja önnek a helyzet súlyosságát..”

0

2024. 05. 14.

Egy kb. 5 x 5 méteres melléképület alapjának kiásásához érdemes gépi földmunkát kérni, vagy ilyen kicsi területen jobb és olcsóbb a kézi földmunka?

Az én válaszom:

„Egy megfelelő ember 1 nap alatt ki szedi, ha a talaj nem túl kemény..”

1

2023. 11. 27.

Szakmáim

Kőműves 6 megbízás Burkoló 0 megbízás