Bognár Arnold e.v.
Bognár Arnold e.v.

Kőműves · Burkoló

7
Megbízás

8 nappal ezelőtt volt itt.

Szigetszentmiklós és 30 km-es körzetében kiszállok.

Bognár Arnold e.v.

Kőműves · Burkoló

Tisztelt leendő megrendelő! Egyéni vállalkozásom számlaképesen, 13 év építőipari gyakorlattal szakszerű, időtálló kivitelezést biztosít. Kőműves és hideg burkoló szakmával. Tervező, belső építész, statikus által tervezet dolgok kivitelezésére. Tekintse meg referencia munkáim akár személyesen is. Felmérés és árajánlat készítés el nem nyert munka után 15.000ft kerül kiszámlázásra mint kiszállás és felmérési díj!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Judit
Az adott munkához gyorsan kellett szakembert találnom. Időpont egyeztetés után még aznap eljött felmérni. Anyagbeszerzés után azonnal elkezdte a munkát, gyorsan, alaposan, tisztán dolgozott. A megbeszélt időben pontosan ott volt, telefonon bármikor elérhető, rugalmas a problémák megoldásában.Megbízhatóság, szép, igényes munka korrekt áron! Örülök hogy Őt hívtam, a nevét és tel. számát elmentettem arra az esetre, ha szakemberre lesz szükségem.
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan és precízen dolgozott, az elvárásaimon felül teljesített. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ákos
Telefonban nagyon szimpatikus volt és értelmesen beszélt. Az árajánlata is kedvező volt és az oldalon látható képek alapján is jó szakembernek tűnt. Sajnos azonban a megbeszélt időpontban nem jelent meg. Telefonra, SMS-re nem válaszol, másik számról hívva a süketet játssza. Annyi vér nincs a pucájában, hogy becsületesen lemondja a munkát vagy szóljon, hogy meggondolta az ajánlatát. Senkinek sem ajánlom. Megbízhatatlan.
Szaki válasza:
Tisztelt Ákos! Időpontot egyeztetünk valóban, viszont jelezte,hogy ez nem biztos ekkor kértem, hogy jelezze előtte legalább 2 nappal ha biztos.. telefonon nem voltam elérhető az elmúlt 3nap. Sajnálom, hogy ekkora haragot keltett magában a félreértés.. megbìzhatalan kifejezetten nem vagyok, sajnálom a sértődötségét.
Tórh Erika
Kedves, ügyes, megbízható, sokoldalú és az ár is rendben volt. Szívből ajánlom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 7 megbízás Burkoló 0 megbízás