Fogadok munkát
Birkás Béla
Birkás Béla

Tetőfedő · Ács

13
Megbízás

8 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 79671

Birkás Béla

Tetőfedő · Ács

Tisztelt érdeklődők! A faipar területén pontosabban az ács épületasztalos szakmában 32 éves kivitelezői szakmai múltal rendelkezem! Közel 10 évig foglalkoztam gerendaházak kivitelezésével országos szinten. Skandináviában is eltöltöttem 5 évet, hogy a szakmai tapasztalatomat bővítsem. Válalok régi, és újtetőszerkezetek kivitelezését komplett fedését, bádogozását, tetőtérbeépítést, előtetők fateraszok készítését magas színvonalon garanciával! Várom a Tisztelt jelenkezők hívását! Üdvözlettel Birkás Béla!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Balázs
Csak megerősíteni tudom az előttem értékelőket, Béla és csapata nálam is kiváló munkát végeztek! Egy régi, társasházi lakás (kb. 185m2 felület) tetőfelújítására és ereszcsatorna cserére kértem először ajánlatot, amit igen hamar el is készített. Béla már telefonon keresztül is szimpatikus, jó szaki benyomását keltette, amit a későbbi személyes találkozó csak megerősített. Ekkor még elvállalta egy kb. 20m2-es udvari tároló felújítását is. A vállalt határidőt sikerült annak ellenére is tartania, hogy voltak ünnepnapok (nagypéntek, húsvét) és az időjárás sem volt mindig kegyes mert volt pár esős nap is, amit hétvégi és estébe nyúló munkával sikerült kompenzálni, hogy olyan legyen a készültségi fok, hogy ne legyen beázás, minél előbb meglegyen a héjazat. Béla és csapata (Sándor és Tamás, itt is köszönök mindent!) ilyenkor fáradhatatlannak tűnt. Az időközben felmerülő, előre nem mindig látható problémákat kiválóan megoldották (tűzfal javítás, macskalépcső visszabontása stb.). Költségek elszámolása a munkafázisokhoz igazítva, korrekt módon történt. Az alapanyagokat megrendelte, ha kellett beszerezte. Precíz és szép munkát végeztek, látható volt, hogy szeretik ezt a munkát, jó ötletekkel és javaslatokkal, gazdaságosan nem pazarlón dolgozva. Barátságos csapat, csak ajánlani tudom Őket, köszönöm!
Kori
Bélát és csapatát maximálisan tudom ajánlani. Régi családi ház tetőfelújítását bíztam rájuk. A ház teteje szerkezetileg bonyolult, komoly szakértelmet igényel a felújítása. Nem vagyok mai gyerek, de én még ilyen normális, rendes, precíz szakemberekkel nem találkoztam az életben. Kiváló problémamegoldó készségük révén mindig gyors megoldást sikerült találni a felmerült dolgokra. Abszolút elmondható róluk, hogy segítőkészek. Olyan extra kis munkákat is megcsináltak, amelyeket nem várhattam el tőlük. Ha esetleg csúsztak időben az érkezéssel, mindig telefonáltak. Folyamatosan tudatták velem a menetrendet. Az elkészült tető nagyon szép lett, impozáns látvány az utcáról nézve. A kalkulált megvalósulási időintervallumot tartották. Emberileg is nagyon rendben vannak a szakemberek. A felmerült költségek elszámolása teljesen rendben zajlott az egyes munkafázisokhoz igazítva. Látszik Bélán a szakma szeretete, és ez visszaköszön az elvégzett munkán. Egy vélemény akkor hiteles, ha beszámolok olyan apróságról, amelyre nem árt odafigyelni. Télen hamar sötétedik, és estére nagyon elfárad a mester. Ilyenkor előfordul, hogy az aznapi munkanap sötétedés, vagy rossz idő miatti gyors befejezése okán kicsit ingerlékenyebb lesz. Ez valóban apróság, és csak párszor fordult elő. Általában mindig jókedvű, mosolygós a csapatával egyetemben. Szóval zárszóként elmondhatom, hogy őket valóban érdemes megbízni, nem fog bennük csalódni aki bizalmat szavaz nekik.
Ajánlatkérő
Béla és csapata nagyszerű munkát végeztek a tetővel. A csapat nagyon felkészült és tapasztalt, precíz, pontos munkát végeztek. Az előzetes felmérésnek megfelelően alakult minden. A tanácsaival sokat segített, hogy még kiválóbb végeredmény szülessen mint ahogy azt elképzeltem. Megkedveltem ez a kedves, jó hangulatú és humorú csapatot.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt, megbízható csapat, időben elkezdték a munkát, határidőn belül befejezték. Szakmailag nagy múlttal rendelkeznek, precízek, tisztaságot hagytak a munkát a befejezve. Minden apróbb extra munkát is elvállaltak a munkához kapcsolódóan, alapanyagokat ha kellett beszerezték.
Ani
Pontos, érti a szakmáját. Jó tanácsokat ad. Udvarias. Megbízható.Közvetlen. Türelmes, intelligens.
Ani
A családunk 12 szakember közül választotta Őt a tető felújítására. Pontos helyszíni felmérést végzett. Szakmai meglátásai helyt állóak, tanácsai költség takarékosak. Pontos, precíz, megbízható.A munka ütemezése és a munkadíj kifizetés az előre megbeszéltek alapján gördülékenyen zajlott. Munkatársai precízek, tisztelet tudóak, munkájukat gördülékenyen csendben,szakszerűen végezték. Jó szívvel ajánlom BÉLÁT és CSAPATÁT.
Ajánlatkérő
Nagyon profi csapattal dolgozik, szakmailag is nagy tapasztalatra tettek szert az évek során. Megkeresésemre egyből reagált részletes munkafolyamat leírással, és árajánlattal, amit személyes helyszíni felmérés és alapanyag számítás követett. A munkát pontosan kezdték és határidőn belül elvégezték, tisztaságot hagytak maguk után. Minden nap időben jöttek, korán sosem távoztak. Alapanyagot ha kellett, beszerezték. Szakmailag és emberileg is csak ajánlani tudom Őket!
Kruska Roland
Bélát bíztam meg épülő könnyűszerkezetes családi házunk tetőszerkezetének megépítésével. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, folyamatosan egyeztettünk és a kívánt minőségben készült el a tető. Csapata rendezetten dolgozik, az alapanyag szükségletet gondosan számolták ki, így gazdaságos volt az építkezés.
András
Kiváló szakember! Úgy dolgozik, mintha a sajátját csinálná. Teljesen elégedett vagyok Vele, máskor is hozzá fordulok.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Tetőfedő 7 megbízás Ács 6 megbízás