Fogadok munkát
Béres Gábor
Béres Gábor

Földmérő, térképész

25
Megbízás

25 perccel ezelőtt volt itt.

Kaposvár és 125 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 76823

Minősített jószaki

Béres Gábor

Földmérő, térképész

Épületfeltüntetési vázrajzok készítése | Társasház alaprajz készítése | Telekalakítás | Telekhatár kitűzése | Földmérési munkák teljes körű hivatali ügyintézéssel.
Mutass többet

Értékeléseim

Zoli
Pontos,kiválló , hozzáértő hozzáállás
Zoltán
Számomra alapvetés, hogy egy szakemberrel meglegyen az összhang, a szakmai felkészültségen alapuló bizalom. A kedvező ár és a rugalmas ráérés miatt kértem fel Gábort egy pécsi munkára. Valóban azt és olyan a feltételekkel kaptam meg, amiben megállapodtunk. Pontos volt, nem kellett rá várni. Tisztességes volt, nem éreztem, hogy még nekem kellene hálásnak lennem, amiért be tudta szorítani az idejébe a munka elvégzését. Tájékoztatott a folyamatok részleteiről, ami nagyon megnyugtatóan hatott rám, hogy jó úton halad az ügyem. Mindez manapság elég ritka. Szóval minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ajánlom annak, akinek fontos a kiszámíthatóság és az átláthatóság.
Noemi
Azonnal jelentkezett, részletes tájékoztatást adott a munka menetrendjéről és költségeiről, kedves, segítőkész, kommunikatív, szakmailag tájékozott. A munka még folyamatban, de eddig nagyon elégedettek vagyunk!
Zsuzsanna
Gyors, precíz, árban hasonló a másik ajánlat tevőhöz.
Éva
Munkáját precizitással, nagy odafigyeléssel, és a megrendelő igényeit figyelembe véve dolgozik, megfizethető áron! Én nagyon elégedett vagyok a munkájával, hálás köszönet.
Éva
A munka folyamatban
Ajánlatkérő
A munkája gyors, szakszerű, lényegre tötő.
Ajánlatkérő
Segítőkész, alapos, kedves, elérhető. A nagyobb távolság ellenére is vállalta a munkát, mindenről tájékoztatott a folyamat során. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható munkavégzés, ráadásul a legalacsonyabb árajánlatot adta, mindenkinek ajánlom.
Ajánlatkérő
Jó szakember, megtartja, amit megígér.
Tibor
Kedvező áron, flottul, gyorsan dolgozott, kedvesen viselkedett. Mindenkinek ajánlom.
Földes
Precíz, jó áron dolgozik, tartja amit ígért
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Földmérő, térképész 25 megbízás