FOGADOK MUNKÁT
Baranyi Zoli
Baranyi Zoli
14
Megbízás

8 nappal ezelőtt volt itt.

Pápa és 125 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Rólam

Villanyszerelés
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Judit
Gyorsan reagáltak, szakszerűen megcsinálták a munkát korrekt áron. El is magyarázták a hiba okát, megoldást
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!
Laci
Nagyon meg voltam elégedve a munkájukkal. A nap utolsó helyszíne voltunk egy látszólag rutin villanyszerelési feladattal. Felmerült azonban jópár nagyobb probléma a lakás hálózatával. Ekkor lelkiismeretesen felderítették kollegájával ezeket a hibákat is és nem hagytak minket hetekig egyedül életveszélyes elektromossággal, hanem a legégetőbbeket a rutin munka után, a nap végén is rendbetették még. Amennyire érthet hozzá egy laikus, úgy tűnt alaposan és biztonságosan dolgoztak közben folyamatosan kommunikálva velünk. Mind szakmailag, mind emberileg pozitív benyomást tettek. :)
Szaki válasza:
Köszönjük szépen az értékelést,számunkra is öröm volt nálatok dolgozni.
Ajánlatkérő
Amit megbeszéltün elvégezte
Tibor Kovács
Köszönöm a szép munkát,ajánlani fogom az ismerőseimnek.
Kocsi Zoli
Precíz és gyors munka,mindent a megbeszéltek alapján végeztek.
Kitti Váraljai
Köszönöm a gyors és precíz munkát,részemről maximális elégedetség,ami fontos volt a korrekt ár.
Ferenc
Tapeta leszedese, fal fehérre festese. Teljesen neman nekiallták a viaszos tapetat szarazon kaparni, 10 perc múlva cigiszunetet tartottak, ott valoszinuleg megbeszélték, hogy inkabb lelépnek. Hamarosan elkezdett a mester kiabalni a telefonba, hogy korhazba kerult valakije, persze ehhez a beszelgeteshez atjott a lakas abba a részébe, ahol en dolgoztam. Dramaian osszepakoltak az eszkozoket, letrat, stb, és fél oraval a munkakezdes utan eltuntek. A hivasaimat letiltotta, smsre sem valaszolt napokig A joszakin kívül kerestem szamekbert ismerősön keresztül, aki végül megcsinálta. Dupla annyiért, de nem is koccolt le.
Szaki válasza:
Kedves Ferenc!Amit ön le írt az így is történt,de pénzt nem kértünk öntől..sőt még buktunk 4000forintot,de mivel Ön elmondta,hogy se önnek se a feleségének nincs munkája,ez nálunk bizalom vesztéssel járt és a később kellemetlenségek elkerülése érdekében jobbnak láttuk ha nem folytatjuk a munkát...Mi nem károsítottuk meg önt.
Hidvégi Tamás
Maximális elégedettség,gyors,precíz munka,korrekt áron vállalta a munkát,pénzt előre nem kértek ami nekem nagyon szimpatikus volt,talán a takarítás egy kicsit lehetet volna szebb is. De utólag is köszönöm a munkát,bátran ajánlom.!
Kolompár Pál
Trehány munkát végeztek eggy magára is valami adó szakember ilyen munkát nem add ki a kezéből. Senkinek nem alyálom.Igénytelen a kábelek falon kivűl élvezetve vannak a régi kábelek eggy része a falba hagyva a tőbi a főldőn szana széthagyva, és maguk után se takarítottam ki
Ajánlatkérő
Gyors, pontos és ami ebben a témában nagyon fontos türelmes, szépen megkereste a hibát és ki is javította. Összetakarít munkája után, nem hagy koszt.
Bíró István
Nagyon meg voltunk elégedve a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 14 megbízás