Balogh István
Balogh István

Szobafestő, tapétázó

55
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 70 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Balogh István

Szobafestő, tapétázó

Balogh István vagyok,35 éves, jó fizikumú, empatikus és munkájában precíz, felelősségteljes ember.Festést,glettelést, kisebb épületek bontását és sit konténer rakodását vállalom. Hívjanak bizalommal.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyors felmérés, korrekt ár, segítőkészség, rugalmasság, pontos érkezés, gyors és tiszta munkavégzés. Vidékről telefonon egyeztetve folyamatosan informált, mindent pontosan elmagyarázott, és villám sebességgel elvégezte a kért munkát.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Liza
István pontos, udvarias, megbízható. Munkáját legjobb tudása szerint végzi, az esetleg felmerülő problémáknál folyamatosam tájékoztatja a megrendelőt a lehetséges megoldásokról, s minden esetben az egyeztetett terv szerint végzi el a munkát. Eredetileg csak 7 nm csempézésre kértem fel, de végül az egész lakás festését, burkolását rábíztam. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Raymund
A megbeszélt időben érkezett. Udvarias és minden munkafolyamatot elmagyarazott. Korrekt, minden a megbeszéltek szerint történt és a munkavégeztével feltakaritott. Köszönöm szépen
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Pontos, udvarias,korrekt
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Tamás
Percre pontosan érkezett (mindkét nap), gyorsan felmérte a munkát amit másnap már el is végzett. Az elvégzett munka minősége kiváló. Kitakarított maga után. Ajánlom másnak is.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Varga Andrea
Köszönjük a lelkiismeretes munkát. Már az állapotfelmérésnél megmutatkozott a szakmai tudása és a munkához való hozzáállása. Időben érkezett, tisztán dolgozott, amit mondott, úgy is lett. A szoba gyönyörű lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Vera
István ígért határidőre készült el a kiadott munkával, a beázás és a horonyjavításokat, valamint egy kis helyiség kartonozását is szakszerűen kivitelezte. Elégedettek vagyunk munkájával, máskor is felkérnénk hasonló javításokra.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Éva
A munkát a megbeszéltek szerint szépen, tisztán, gyorsan végezte el, terveim szerit további munkák elvégzésére kérem.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
Ildikó
Megbeszélt időben érkezett. Szépen, jól dolgozott. Rendet hagyott maga után.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Böde Tamás
Mindvégig nagyon korrekt volt a munka előtti felmérés során, illetve a munka elvégzésekor is. Külföldről kellett vele végig egyeztetnem, azonban ez semmilyen akadályt nem jelentett. A megbeszéltek szerint érkezett, pontos, alapos és precíz volt. Csak ajánlani tudom és a tervek szerint más hasonló munkákra is őt fogom felkérni a jövőben.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
Robi
István nagyon kedves volt az első perctől. Minden úgy volt, ahogy megbeszéltük. Időre és pontosan érkezett, a munkát a megbeszéltek szerint végezte. A festés a vártnál is jobb lett, igényesen dolgozott és gyorsan.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Festés előkészítésre (glettelés, élvédőzés) kértem fel őket. Gyorsan nekiláttak a munkának és hamar végeztek is. Az aprólékos munka nem az erősségük, a negatív sarkokat/éleket a brigád levonulása után magam csiszoltam ki kézzel, de volt több olyan fal is amit át kellett csiszolnom festés előtt, mert a glettvas élének nyomát otthagyták a falban (és amúgy is csak ímmel-ámmal, csiszoltak bárhol is). A profilon hirdetett árakkal ellentétben a glettelés 1400Ft/m2 rétegenként (!!), élvédőzés 2500Ft/m. Az árajánlatban is így számoltak, csak amikor a munka hevében már a harmadik glett réteget (sőt, volt ahol negyediket!) húzták volna rá ott is ahol nem volt indokolt, akkor már köszönőviszonyban nem volt az árajánlat a végleges árral. Meggyőződésem, hogy ha akarják, akkor a legtöbb helyen két réteg gletteléssel is meg tudták volna legalább ilyen szépen csinálni (ahogy az árajlánlatban is szerepelt a helyszíni szemle után) -csak úgy nyilván kevesebbet kerestek volna ezzel a munkával. Így végül lett, ami lett: egy masszívan túlárazott, sebtiben kivitelezett, közepes minőségű szolgáltatás - ami a mostani túlpörgetett építőipari környezetben sajnos általánosnak mondható.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az őszinte véleményt, bár mikor átvette, akkor mindent rendben talált, semmi gond nem volt. Egy jó tanács ha legközelebb bárki dolgozik Önnek és valami nem tetszik akkor vagy állítsa le a munkát , küldje haza és álljon neki csinálja meg maga!!!, vagy időbe jelezze ami nem pászol Önnek kedves uram és talán orvosolható a probléma. Valamint indul egy jó festő tanfolyam, ha érdekli segítek beiratkozni. Üdv :Balogh István
Árpád
ok
Anna
István rendkívül udvarias. Igényesen, szépen dolgoznak. Mindkét napon pontosan érkeztek. Korrekt, megbízható ember. Mindenkinek ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Késő Róbert
István és csapata remek munkát végzett, kis munkáért jött, majdnem az egész lakás festését rábíztuk. Kontár "szakember" után javítottak, kiváló minőségben. Külön tetszett, hogy ahol telibe gletteltek és megoldható volt, ott csiszolás és por mentesen dolgoztak. Bártan ajánlom, mi nagyon elégedettek vagyunk, máskor is őket fogjuk hívni! Köszönjünk a munkátokat!
Szaki válasza:
Szivesen! Nagyon szépen köszönöm.
István
István rendkívül lelkiismeretes, törekszik a legjobb és legprecizebb megoldásokra. Elég speciális feladattal egy fotótapéta felrakásával bíztam meg. A munkát elvégezték és nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel, pedig nagyon aprólékos és odafigyelést igénylő munka volt. Ezúton is köszönjük a munkájukat.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
Ajánlatkérő
Bár kis munka volt elvállalta, rövid határidőre, pontosan elvégezte.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Norbi
Gyors, pontos, segítőkész és költséghatékony ötleteket adott. Bármikor szívesen ajánlanám tovább!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Szilvi
István jó kedélyű, udvarias és a munkáját is precízen, szépen végzi.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Nem volt kifogás a munkájával. Gyorsan elvégeztek mindent, korrekt áron.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
A munkára szinte elsőként jelentkezett, a megbeszélt időpontra pontosan érkezett, maga a munkavégzés pedig gyors volt. Az elvégzett munkával elégedett vagyok.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
Isti
Gyors, pontos, a megbeszéltek szerint dolgozik. A pontos költséget érdemes előre letisztázni, nekem kicsit több lett a vége mint amennyire számítottunk/megbeszéltünk (bár laikusként nem látom át hogy mennyire lehet előre pontosan kikalkulálni, nyilván pár dolog a munka közben derül ki...).
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Tamás
Rendkívül tisztelettudó, a munkájára igényes szakember. Arra a munkafázisra, amelyben nem érezte magát megfelelőnek, külön munkatárssal érkezett. Így tényleg azt a minőséget biztosította, amelyre a megrendelőnek igénye van.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Nagyon rövid határidővel, pontosan és gyorsan történt a kivitelezés, a végeredménnyel pedig maximálisan elégedett vagyok.
Ásil
őt nyugodt szívvel merem bárkinek ajánlani a mai lehúzós világban Rossz helyre kerültek fel a terasz tartó konzolok, erre le kellett vágni. több festő is a homlokzat újrafestését ajánlását akarta megcsinálni, úgy, hogy 15 ezres festéket akart 56 ezer Forintért adni, pláne úgy, hogy javító festéknek magyarázták, Felhívott a szaki, aztán ha már felhívott, leadtam neki a munkát. Hát nem kis összeget hagyott így bent a zsebemben. Most már tudom mit jelent az a mondat, hogy nekem mindig örömmel fizetnek. Nagyon jó szakemberről van szó, aki már képről leveszi, hogy mi a gond, elmondja a probléma megoldását, és akként teszi a dolgát, MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM. Burkolást is vállalnak, hívjátok bizalommal. Roma a srác, de azt mondta, hogy ezt nyugodtan írjam meg. Én mondjuk velük nőttem fel, így semmi előítélet nincs bennem. Bakker, jó lenne ha sok magyar ilyen lenne. Öröm volt István, hogy kihúztál a bajból
Szaki válasza:
Szívesen
Ajánlatkérő
Gyorsan reagál, korrekt határidőt ad. Egyszerű munkát egyszerűen old meg, nem bonyolítja. Normális áron dolgozik
Ajánlatkérő
Időben pontos munkavégzés. Az esetleges problémák mielőbbi orvoslása.
Vera
Pontos, igényes, megbízható, szorgalmas, viszont nem a legolcsóbb.
Latyi
gyors, korrekt
Gyöngyi
Az elvégzett munkával elégedett vagyok. István pontos, precíz, udvarias.
Márti
Pontos, korrekt, szépen dolgozik.
Ajánlatkérő
Pontos, udvarias és bizalomkeltő volt.
Oliver
.
Ajánlatkérő
lelkes volt, és tetszett neki a munka
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Plafon glettelése előtt muszáj leszedni a festéket? Spekulálunk, mennyi lesz a kosz, hogy időzítsünk...a falakon tapéta van, azt ismerjük, hogy működik.

Az én válaszom:

„Kedves Anna! Meg kell először is vizsgálni a plafon minőségét, ha egészséges akkor csak egy alapozás szükséges a glett előtt.Ha szükséges a kaparás az valóban némi kosszal, porral jár. De egy precíz szakember össze takarít maga után, valamint megátolja a por átjutását a többi helységekbe. Keressen bizalommal. Szép napot kívánok! ”

0

2023. 02. 16.

Kétféle árajánlatot kaptam gipszkarton tapétázásra és a glettelés ára nagyon eltérő. Mi lehet az oka? A gipszkarton glettelés részben vagy egészben történik? Mi a jobb?

Az én válaszom:

„Szia Uram! Ez a megrendelőtől függ, hogy hogyan is szeretné. Én csak, ajánlani tudom, hogy mik is a szükséges munkafolyamatok. Üdv Balogh István ”

1

2023. 01. 02.

Van olyan penészölő szer, ami nem vilagositja ki a falat, nem hagy semmilyen nyomot. Melyik a legjobb? Köszönöm.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Hivjon fel bizalomal. Es minden kérdésre valaszolok Üdv Balogh István”

0

2023. 01. 06.

Lehet egyedi sablont gyártani falfestéshez? Ezt a szobafestő meg tudja csinálni vagy nekem kell? Van erre jó technika?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Legyen szives felhivni es mindenre valaszolok. Üdv Balogh István ”

0

2023. 01. 05.

Láttam videókat, ahol az ajtókat a tokon függesztve mázoltak. A szüleim mindig fektetve mázolták az ajtót, ablakot valamilyen mázolóbakon. Most panellakásban élek, nem igazán tudok a mázolóbaknak helyet csinálni, de szeretnék mindent átmázoltatni. Van valami hátránya annak, ha függőleges helyzetben mázolják az ajtókat? Tök kényelmes lenne. Nem csöpög alá a festék? Van ennek valami trükkje?

Az én válaszom:

„Jó napot kívánok! Szívesen válaszolok kérdéseire. Hívjon bizalommal a telefonszámon. Üdv Balogh István ”

0

2023. 01. 02.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 55 megbízás