Fogadok munkát
Balog Sándor
Balog Sándor

Kárpitos

215
Megbízás

1 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XIII. kerület és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 54443

Minősített jószaki

Balog Sándor

Kárpitos

Üdvözlöm!Kárpitozást (csak bútor) vállalok az antiktól a modern bútorokig. Új bútor készítésével is foglalkozunk, akár fénykép alapján is. Ingyenes felmérés, nagy szövetválaszték, barátságos árak. Autókárpitozással nem foglakozok csak bútorral.
Mutass többet

Áraim

Sarokgarnitúra áthuzása

90 000 Ft - 110 000 Ft / darab
A megadott ár egy sarokgarnitúra, 3+2+1garnitúra,3+1+1 garnitúra áthuzásának a munkadija. Az ár nem tartamazza a szövetet és a szállitást. Szövetek 2500-5600 ft között vannak /m 15-23 m szövet szükséges A szállitás Budapesten 17000 ft oda-vissza.

Fotel kárpitozás

17 000 Ft - 25 000 Ft / darab
A megadott ár egy fotel áthuzásának a munkadija. Az ár nem tartamazza a szövetet és a szállitást. Szövetek1800-5600 ft között vannak /m 4-6 m szövet szükséges A szállitás Budapesten 6000 ft oda-vissza. Az ország többi részére üzemanyagáron szállitunk

Kanapé kárpitozás

30 000 Ft - 40 000 Ft / darab
A megadott ár (25-30 ezer ft)egy kanapé áthuzásának a munkadija. Az ár nem tartamazza a szövetet és a szállitást. Szövetek 2500-5600 ft között vannak /m 15-23 m szövet szükséges A szállitás Budapesten 17000 ft oda-vissza.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Mizákné Erzsike
Felmérés, megegyezés megtörtént rendben. Munka elvégzése után tudok nyilatkozni a továbbiakról
Tibor
jó minőség
Anna
Szép munka, jó áron, de nagyon lassan.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést. A lassan jelzőre csak annyit reagálnék hogy tőlem 220 km Debrecenbe volt a munka. Előre jeleztem hogy 3 munka van ott amit egyszerre szállitunk el és vissza. Sajnos az egyik anyag késve érkezett így csúszásba kerültünk. Külön is vissza tudtuk volna vinni csak akkor a szállitási dij kb 4x annyiba került volna. Köszönöm a megrendelést
Dávid Anna Virág
Sándor ajánlatát szeptember 11-én fogadtam el, utána hetekbe telt mire legalább egy körülbelüli időpontot tudott mondani mikor vállalja el a munkát. Október közepében megállapodtunk, ekkor újra elkezdtem felvenni vele a kapcsolatot. A telefont legtöbbször nem veszi fel, az emailekre legalább egy hetes átfutási idővel válaszol. A kiszállást csak ígérgette október közepére, november elejére és végül mára, november 13-ra is de ma sem jelent meg. Mindig “közbe jött valami”. Eleve a tervezett kiszállás előtt 1-2 nappal szólt, az is csak a sokadik megkerésesre így az utolsó pillanatban próbàltunk alkalmazkodni, hogy nehogy miattunk ne tudjon kiszállni. Ugyan el kellett utaznunk itthonról de megszerveztük, hogy az ígért napokon legyen aki átadja a bútorokat (ezért külön fizettünk valakinek). Kiválasztottuk előre a kárpitokat, hogy ne legyen akadálya a szállításnak. Ennek ellenére egyik beígért időszakban, illetve a mai napon sem jött el. Erről semmilyen formában nem értesített minket. Ezerszer korrektebb lenne azt mondani, hogy nem vállal el egy munkát, mint hónapokon keresztül ígérgetni. Telefonban kedves, jóindulatú embernek tűnik de nekem az egyik legrosszabb jószakis élményem. Nem ajánlom.
Gabi
Gyors, pontos, jó szakinak tűnik.
Ajánlatkérő
Küldött egy ajánlatot és amikor a többiek ajánlatát visszutasítottam, többé nem válaszolt sem az emailekre, sem telefonon nem volt elérhető.
Nóra
Remek munkát végzett, nagyon szép lett a garnitúra és nagyon reális áron készült el a munka. Rendkívül korrekt vállalkozó, tartja magát az eredeti ajánlatához, nincs "drágább lett", "nem úgy alakult", stb. Igazi vevőbarát szolgáltatást kaptam, minden a megbeszéltek szerint zajlott, azóta másoknak is már ajánlottam és nagyon elégedettek.
Nóra
Remek munkát végzett, rendkívül megbízható és segítőkész.
Ajánlatkérő
Nem tudom elérni, és nem sikerült összehozni a munkát
Szaki válasza:
Vasárnap nem voltam elérhető, hétfőn beszéltünk. A munkát megcsináltuk csak sajnos nem lett kijavitva az értékelést. Sőt most hozzuk el a hetekbe a másik két kanapét is
Törölt felhasználó
A munka hibátlan. Minden szavát/határidejét betartotta. (igaz, néha kicsit sokat kellett várni egy válaszra, de megérte)
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt
Ajánlatkérő
még nem kezdődött el a munka
Szaki válasza:
Kész van a bútor a hölgy nagyon meg volt elégedve. Sajnos az értékelést akkor kaptam amikor még a bútor se volt nálam.
József
Realitások talaján van két lábbal, pontos/ precíz.
Joci
Balog Sándor kárpitos a szakmáját szereti, érti és azt kiválóan műveli. Közvetlen, tisztelettudó, törekedett az általam megfogalmazott feladat maradéktalan teljesítésére. A bútorok szállítás közbeni megóvásáról csomagolással is gondoskodott. Örömmel vettem, hogy a jószaki.hu által megismerhettem.
Ajánlatkérő
Szakértelem, rugalmasság, precizitás.
Ajánlatkérő
Semmi jót nem tudok mondani. Ő keresett meg. Kért pár hét haladékot mert sok a munkája. A megbeszélt időpontba nem jelentkezett a telefont nem veszi fel csak sokadjára. Azóta megbeszéltünk még egy időpontot amihez szintén nem tartotta magát. Megbízhatatlan vállalkozó.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést. Sajnálom hogy hanganyagot és képet nem tudok csatolni. Meg van a beszélgetésünk ahol megbeszéltük hogy hétfő helyett csütörtökön megyünk önökhöz. Azt pedig lefényképeztem hogynön mikor hívott és hogy kb 5nperc múlva visszahívtam önt. Így az hogy nem ért el nem állja meg a helyét. Igen valóban sok a munkánk augusztsra tudunk vállalni jelenleg munkát. Igy nem értettem az értékelést mikor kaptam e-mailben hiazen megbeszéltünk mindent. Üdvözlettel Balog Sándor kárpitos
Beleznay Éva
Folyamatban van.
Zima
Pontos, szép munkát végzett. A felhasznált anyag jó minőségű, a munkadíj megfelelő. Megbízható, tisztességes szakember. Jó szívvel ajánlom!
Kata Réka
Korrekt, gyors, szépen dolgozik, igényes
Szaki válasza:
Köszönöm szépen