szék kárpitozás

szék kárpitozás árak 2023

Akár

Akár 3500 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Tartalomjegyzék

Szék kárpitozás

A szék kárpitozásának lépései általában: a szék bontása, régi kárpit eltávolítása, szükség esetén a szivacs kicserélése, majd a kiválasztott, új kárpittal bevonás. A kárpitozás lehet hagyományos vagy modernebb technológiával történő kárpitozás, attól függően, hogy milyen stílusú és anyagú kárpitot választunk. A jól kárpitozott szék nemcsak esztétikailag mutatós, hanem kényelmes is, és évtizedekig szolgálhat. A szék kárpitozás ára jellemzően darabra kerül meghatározásra: bizonyos típusú székek áthúzását látatlanban is be lehet árazni, de egy-ey antik vagy különlegesebb darab esetén - főleg, ha különleges anyagot választunk hozzá - egyedi árajánlat készül felmérés után.

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Kiss Attila

Kárpitos

Kiss Attila kárpitos vagyok. Közel 30 eves szakmai tapasztalattal biztosítom önnek a kiváló minőségű munkát. Régi lestrapált de megszokott bútorát, legyen az modern, antik vagy más stílusú -- felújítom önnek kedvező áron! Ezenkívül vállalom új franciaágyak, heverők, sarokgarnitúrak készítését egyéni méret és elképzelese szerint . Hagyományos bútor kárpítozása, javítása, teljeskörű felújítása Rekamié, fotelek ,székek, sarok garniturák szivacs illetve a   rúgó cseréje.. Asztalos munkák  ( stil és antik stilusú bútorok ) Heverők, franciaágyak áthúzása ,teljeskörű felujitása Ajtók kárpítozása Bútor átalakítás, méretre készítes Új Franciaágy, heverök, sarok garniturák méretre készitése az õn elképzelései szerint. Hagyományos és designe stilusban. A kiszállás és helysziní felmérés ingyenes!   Szállítás kedvező áron! Rövid határidő! Nagy szövetválaszték diszkont árakon! Garancia!
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Minősített jószaki

szék kárpitozás

7 500 Ft

ár / darab

68 megbízás
24 vélemény
40 fotó
Gáspár Zsolt Istvánné

Kárpitos

40 éve foglalkozunk kárpitos munkával, bútorok felújításával, új fekvő és ülőgarnitúra készítésével, minőségű munkát végzünk, kiváló szakemberrel. Autó kárpittal, autó belső felújítással nem foglalkozunk. Bútorok felújítását csak kizárólag teljes átkárpitozással vállaljuk. Oda- vissza szállítást megoldjuk. Egy garnitúra, sarok, franciaágy, kanapé, rekamié áthúzása, javítása egy-két hetet vesz igénybe. Szövetmintákkal szolgálunk, tehát van választási lehetőség.
Bővebben
Kisláng
Minősített jószaki

szék kárpitozás

18 000 Ft

ár / darab

89 megbízás
28 vélemény
31 fotó
Reikort Miklós

Kárpitos

Kárpittisztító

Helyileg Budakeszin vagyunk. Jelenleg csak kárpitozásal foglalkozunk de a bőrfestés és javítás mesterséget is most sajátítjuk el. Kárpitosként közel 30 éve foglalkozunk. Panasz az eddigi munkáinkra nem volt szerencsére. Budakeszin és a környéken sokan ismernek és tisztelik munkáinkat. ( Kivételek mindig vannak) Szállodáknak és nagyobb cégeknek is dolgozunk. Keres fel bátran és adjunk új életet el használt bútoronak.
Bővebben
Budakeszi

szék kárpitozás

8 000 Ft

ár / darab

12 megbízás
1 vélemény
11 fotó
Vajthó Dániel

Kárpitos

Széleskörű kárpitos munkákat vállalok ingyenes felméréssel Budapesten. Ha Ön: -bútorkárpitozással -előszobafal vagy fali panelek készítésével, valamint -matrac gyártással vagy javítással kapcsolatban keres szakértelmet, akkor jó helyen jár. Mindegy, hogy ülő vagy fekvő bútorról, lakberendezési tárgyakról vagy dísztárgyakról van szó, szívesen segítek. Hívjon bizalommal a +36204801340 telefonszámon, hogy egyeztessünk az ingyenes felmérésről. Számlaképes vagyok Vajthó Dániel, Bútorkárpitos vajth[email protected] 06204801340 www.facebook.com/vajtho.karpit/
Bővebben
Budapest - IX. kerület

szék kárpitozás

8 000 Ft - 12 000 Ft

ár / darab

5 megbízás
3 vélemény
13 fotó
Fabók Roland e.v.

Kárpitos

Gyors pontos prezíc kárpitozás. Több évtizedes szakmai tapasztalattal vállalom a bútorok újra kárpitozását Nyíregyházán. Ha tetszik a referenciiám akkor ne habozz jelentkez hogy egy új bútorral szinesitsd napalidat, hálószobádat, vagy az előszobádat!
Bővebben
Nyíregyháza

szék kárpitozás

7 000 Ft - 15 000 Ft

ár / darab

1 megbízás
12 fotó
Mirkó Kárpit
Mirkó Kárpit [Más vállal munkát helyette]

Kárpitos

Kárpitos Mester Veszprén Házgyári út 1
Bővebben
Veszprém

szék kárpitozás

1 000 Ft

ár / darab

Janó Béla
Janó Béla [Más vállal munkát helyette]

Kárpitos

......... ......
Bővebben
Berekfürdő

szék kárpitozás

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Kárpitos lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Kárpitos szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!