autóülés, motorülés kárpitozás

autóülés, motorülés kárpitozás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a autóülés, motorülés kárpitozás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 50 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Papp József Kárpitos
Harminc éves szakmai gyakorlattal rendelkezem dolgoztam több külföldi cégnél is mint kárpitos antik és modern bútorok javítása át húzása Új bútorok készítése rajzról fényképről is a kiválasztott bútort bármilyen méretre legyártjuk nagy szövet választási lehetőséggel / egyedi szálloda minőségű anyagok / kiváló asztalos háttérrel dolgozom keressen bizalommal
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület
Minősített jószaki
Jószaki
79 megbízás
25 vélemény
40 fotó
Fogadok munkát
Soós Zoltán

Kárpitos

Kárpitos bútorok javításával és készítésével foglalkozom. 20 éves szakmai gyakorlattal. motorülés kárpitozás, ülő- és fekvő bútorok, valamint egyedi bútorok kárpitozása. Forduljon hozzám bizalommal. (Nem foglalkozom autó kárpitozással!)
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Minősített jószaki
209 megbízás
99 vélemény
11 fotó
Fogadok munkát
Tabi László

Kárpitos

Vállalom ülő- és fekvőbútorok, motorülések javítását ,áthúzását szövet-választékkal, szállítással.
Bővebben
Pusztaszabolcs
Jószaki
29 megbízás
9 vélemény
Fogadok munkát
Balog Sándor

Kárpitos

Üdvözlöm!Kárpitozást (csak bútor) vállalok az antiktól a modern bútorokig. Új bútor készítésével is foglalkozunk, akár fénykép alapján is. Ingyenes felmérés, nagy szövetválaszték, barátságos árak. Autókárpitozással nem foglakozok csak bútorral.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Minősített jószaki
216 megbízás
67 vélemény
23 fotó

Tartalomjegyzék

Autó kárpitozás

Az autóülés kárpitozása az autó belső designjának egy fontos része, amely az ülések esztétikai megjelenését és kényelmét egyaránt befolyásolja. Az idő múlásával vagy használat közben az autóülések kárpitja elkopik, megfakul vagy megsérülhet. Ebben az esetben vagy akár csak az autó felújítása, átalakítása vagy az egyéni ízlés szerinti dizájn miatt is választhatja valaki az autóülés kárpitozását.

Az autóülés kárpitozásának folyamata magában foglalja az eredeti kárpit eltávolítását, majd az ülések alapos tisztítását és előkészítését az új kárpit felhelyezése előtt. Az új kárpit anyagát választhatjuk az autó stílusához, színéhez és az elvárásainkhoz illeszkedően.

A kárpitozás precíz munkát igényel, hogy az új kárpit tökéletesen illeszkedjen az ülés formájához és ne legyenek ránézésre látható hibák. Ez a folyamat magában foglalhat varrási munkálatokat, hogy az új kárpit pontosan illeszkedjen az ülésekhez és az autó belső térhez. A minőségi munka és az alapanyagok megfelelő választása hosszú távon hozzájárulhat az autó belső kényelméhez és esztétikai megjelenéséhez. A szakemberek tapasztalata és szaktudása nagyban befolyásolja az autóülés kárpitozásának minőségét és tartósságát.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!