FOGADOK MUNKÁT
Baktai János
Baktai János
16
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XVI. kerület és 1000 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 13806

Jószaki

Rólam

Tetőfedő,Bádogos,Lakásfelújitási munkák Szakképzett,rendezett sokéves épitőipari rutinnal rendelkező brigádunk a következő munkálatok kivitelezését vállalja korrekt minőségben,korrekt áron. - beázások megszüntetése -zsindely és cserép tetők készítése -szarufák megerősítése ,cseréje -lécezés fóliázás -cserepek átforgatása -komplett tetőszerkezet kiépítése -tető és födém szigetelés -sablondeszkák festése,cseréje -kémények lebontása ,újrarakása -előtetők készítése -kúpcserepek lekenése,csavarozása -hőszigetelés,(drivytolás) -térkövezés -falazás,vakolás,betonozás Az elvégzett munkáinkra teljeskörű garanciát vállalunk! Kérje ingyenes helyszini felmérésünket,Árajánlatunkat! Tel:
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Pálla Kata
Szeptemberben egy javítási munkát végeztek nálam. Pontosan érkeztek a munkafelmérésre ami után elmagyarázták a beázás okát, amit előttük több szakember nem tudott megállapítani. Megállapodásunk után már másnap reggel jöttek és kezdték a munkát. Az anyagbeszerzést is ők végezték és csak minőségi anyagokkal dolgoznak a minőségi eredményért. Szorgalmas, becsületes, tisztelettudó, segítőkész csapat. Nincs kiabálás, káromkodás csak szorgalmas munkavégzés. A megbeszélthez képest még több munkát is végeztek a megállapodott áron és időn belül. Mindent képekkel dokumentáltak és garanciát vállalnak a munkájukért. Minden szakmában ilyen becsületes kivitelezőkre lenne szükség. Köszönöm a munkájukat a továbbiakban is őket fogom megkeresni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki egy jól, becsületesen és gyorsan dolgozó csapatot keres.
Dobrotka György
A megkeresésemre azonnal jelentkezett. Az épületről készült fényképek alapján az elvégzendő feladatok ismeretében árajánlatot adott, amit elfogadtam, és a munkálatok végeztével sem változtatott meg. A munkát az általa becsült és általam elfogadott határidőn belül rendben, pontosan és tisztán elvégezte. Minden anyagbeszerzést és a hulladékok elszállítását is rendezte. Mindenkinek azt kívánom,, hogy ilyen szakemberek dolgozzanak nála. Kedves Baktai János és csapata, köszönöm szépen a munkájukat! Dobrotka György
Ajánlatkérő
Korrekt áron, korrekt ember. Nem csak ígérget, hanem végre is hajt. Kis munkára jöttek, de egy nagyobb munkát is velük fogok végeztetni. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal pontosak korektek gyorsan adtak ár ajánlatot,bátran merem ajánlani nálam jó munkát végeztek.A többi munkálatokat is velük fogom elvégeztetni.Köszönöm Szerencsi Julianna
Ajánlatkérő
Kis munkára kerestünk S.O.S. szakembert, akit ismertünk, el sem jött a megbeszélés ellenére. Jánoshoz ismeretlenül fordultunk, azonnal jött, korekt áron és jól végezte el a munkát.
Ajánlatkérő
Már régóta kerestünk tetőhéjalás cserére szakembert, sajnos kevés sikerrel. János gyorsan adott ajánlatot, gyorsan meg is állapodtunk. Akkor és azt csináltak, amit és ahogyan megbeszéltük. Korrekt munkát végeztek, hét nap alatt végeztek egy közel 400 m2-es tető cserepeinek cseréjével.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Tetőfedő 11 megbízás Ács 5 megbízás