Fogadok munkát
Baktai Ferenc
Baktai Ferenc

Tetőfedő · Hang-, tető-, hőszigetelés · Bádogos

30
Megbízás

17 perccel ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 96643

Minősített jószaki Jószaki

Baktai Ferenc

Tetőfedő · Hang-, tető-, hőszigetelés · Bádogos

Tisztelt Megrendelők!Immár 18 éves szakmai tapasztalattal ,megbízható gyors precíz,alkoholmentes csapattal vállaljuk a ránk bízott munkákat.Elsődleges szempontjaink közé tartozik a megrendelők igényeinek maximális teljesitèse.Garantált minőség,korrekt árakkal!!! MEGBÍZHATÓ MUNKAVÉGZÈS!!! BIZALMÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Mutass többet

Értékeléseim

Czigány Péter
Gyorsan reagált, a megbeszéltek szerint, rövid határidővel a megbeszélt összegért került kivitelézésre a munka.
Szaki válasza:
Egészséggel hsaználjátok
Tibor
Minden rendben volt!
Szaki válasza:
Köszönjük a megbízást
Szabolcs
Precíz és megbízható szakember, aki legjobb szakmai tudása és tapasztalata szerint végzi munkáját. A csapatának tagjait is olyan emberek alkotják, akikről szintén ugyanez elmondható. Nem utolsósorban pedig becsületesek és tisztelettudók. Nálunk egy lakóház és egy gazdasági épület tetőfelújítása volt az elsődleges feladat, amely időközben kiegészült a lakóház lábazat szigetelésével, a terasz felújításával, gazdasági épület falazatának megerősítésével és még sorolhatnám. A megbízás szerinti feladatokat hiánytalanul elvégezte. Ha laikusként hibát véltem felfedezni menet közben javításra vagy módosításra került, de ez nem volt jellemző. A munka folyamatáról napra készen tájékoztatott, mindig voltak új és megfontolandó javaslatai és ötletei. Kiszámítható és becsületes szaki, jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki egy profin elvégzett munkát szeretne megfizethető áron. Szépen dolgoztak és szépet varázsoltak nekünk. Ezúton is köszönjük szépen!
Szaki válasza:
Becsület eggy van illik megtartani köszönet a megbízásért kedves Szabolcs és györgyike
Robi
Magabiztos, szakszerű, közvetlen és udvarias.
Ajánlatkérő
Elvégezte a munkát a tető egyik felén, de mivel közben nem rögzítette megfelelően a másik felét, az megemelkedett, és néhány héttel később kidőltek alóla a tartóoszlopok, a tető csúszni kezdett. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt balaeset.
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált az ajánlatkérésre, mindent részletesen elmagyarázott. A megbeszélt munkát hihetetlenül gyorsan megcsinálta a csapat, de a gyorsaság nem ment a minőség rovására, szép lett a végeredmény, korrekt áron. Jó hangulatban telt a munkanap, még hasznos tippeket, tanácsokat is adtak a munkán kívüli részekre. Ha a jövőben újra tetővel kapcsolatos munka merülne fel, mindenképp felkeresném megint!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm,az öszinte értékelést.Jó egészséget kívánok.
Ajánlatkérő
Pontosan kezdte és végezte el a munkát. Mindent sikerült jól átbeszélni, plusz megosztotta ötelteit, javaslatait, melyek nagyon hasznosak voltak. Sajnos jött előre nem látott költség is, de azt rögtön megbeszéltük, és annak megfelelően ment tovább a munka. Profi jó csapattal dolgozik. Ezúton is köszönöm neki a gyors, pontos munkát.
Szaki válasza:
Igazán nincs mit
Ajánlatkérő
Szép munkát végeztek.
Márti
Családias hangulatú, jól összeszokott és gyors csapat. Szakaszosan történt a kifizetés(előleg, kezdés, félúton majd átadásakor) Minden a megbeszélt ütemben. Elégedett vagyok, kaptam egy szép tetőt meg egy grátisz kéményfelújítást. Köszönöm a munkájukat!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést.
Niki
Gyors helyszíni felmérés,korrekt ajánlat,rövid kezdési idő.Pontos munkakezdés,folyamatosan irányított és ellenőrzött munkavégzés.Összehangolt,jó csapat.Gyors,alapos munkavégzés.
Szaki válasza:
Kedves Nikolett örülök én és csapatunk hogy segíthettünk.Örülök hogy megismerhettem.
Sándor
Gyors és korrekt árajánlat készítés, a munkavegzes kiváló és gyors, a megbeszéltekhez tartotta magát! csak ajánlani tudom
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az őszinte gondolatokat
Ajánlatkérő
Korrekt, gyors felmérés. Pontos érkezés és munkavégzés.
Ajánlatkérő
Az első benyomás már bizalmat keltett.Nem kertelt elmondta az elvégzendő feladat nehézségeit,jó ötletei és tanácsai voltak,amelyet aztán csapatával kiválóan elvégzett.Kompromisszum kész,az apró észrevételeket is korrigálja.
Velkey András
Pontos precíz munka az előzetes megbeszélés alapján. Nem csak a végzett munkával vagyok megelégedve de kaptam több jó tanácsot is.Határidő betartva , vidám szimpatikus társaság.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szaki válasza:
Öszintén örülök hogy segíthettünk. És külön köszönöm hogy időt tetszett rá szakítani hogy értékelte a munkáinkat. Jó egészséget!
Attila
Telefonban nyílt kommunikáció, felméréskor segítőkész hozzáállású, árazásban korrekt szakember. Én javításban és befejezésben kértem segítséget, amit maradéktalanul és hibátlanul elvégzett profi csapatával.
Gábor Iszály
Előny : pontos, precíz munka. A megbeszélt határidőket maximálisan betartja.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm hogy tetszett értékelni a munkámat.
Tibi
Kiváló szakember, aki gyors, pontos és precíz! Rugalmas, vidám hozzáértő csapattal. Ha nem figyelsz, tegnapra készen is vannak! :D
Szaki válasza:
Köszön szépen a dicsérő szavakat, Örülök hogy elégedett a munkámmal. 😊
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Tetőfedő 21 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 6 megbízás Bádogos 3 megbízás Térkövezés 0 megbízás