Fogadok munkát
Arndt Gyula - Kaputechnika Arndt
Arndt Gyula - Kaputechnika Arndt

Automata kapu · Kaputelefon szerelés · Garázskapuszerelő

116
Megbízás

7 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXII. kerület és 125 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 96544

Arndt Gyula - Kaputechnika Arndt

Automata kapu · Kaputelefon szerelés · Garázskapuszerelő

Kedves Megrendelőim! Kert-, garázskapu, kapuautomatika, kaputelefon. E négy terület a fő profilom, de a nyílászáróik, vagy akár az egész épület automatizálásáról gondoskodom. Kiemelt szerepet kap kínálatomban a gondozásmentes kapuk és kerítések, ajtók ablakok, redőnyök, zsalugáterek gyártása, telepítése. Vállalkozásommal csatlakoztam az EnergetiCall csoporthoz, így partnereimmel együttműködve a csoport tagjaként klima és napelem, napkollektor, infra fűtés telepítése padlóra, plafonra, falra egyaránt elérhető a szolgáltatási kínálatunkban. A kínálatunkban szereplő eszközöket szükség szerint beszerzem, telepítem, karbantartom, javítom. Elsősorban a fővárosban, pest-, fejér-, és komárom-esztergom megye területén nyújtok megoldást felmerülő szerelési, javítási, karbantartási problémáira. Várom érdeklődését, megrendelését.
Mutass többet

Áraim

Kaputelefon készülék csere

15 000 Ft - 35 000 Ft / darab
Kaputelefonok telepítése, cseréje, javítása. Képviselt márkák, Codefon, URMET, ACI FARFISA, FUTURA DIGITAL, HIKVISION, Legrand.

Kapuautomatika telepítése

35 000 Ft - 70 000 Ft / darab
Kapumotorok telepítése, (motor, vezérlés, infrasorompó, villogó). ALLMATIC PROTECO, SOMMER, NICE, ROGER, HÖRMANN, rendszerek telepítése. Áraim a telepítendő rendszer, és a helyszín körülményeinek függvényében változnak. Induló ár 35.000.-/motor. Konkrét árajánlatért hívjon. Egy átlagos kiépítésű kétszárnyas kapu telepítési ára: 70-95 ezer forint között, egy tolókapu 55-75 ezer, egy garázskapu automatika 35-65 ezer forint.

Garázskapu telepítése, automatizálása

65 000 Ft - 135 000 Ft / darab
EUROKAPU, REWLEX, DoorHan, Intertor, Hörmann kapuk telepítése, automatizálása. Az ár példaár, egy átlagos méretű, felszereltségű kapu telepítése és automatizálása.

Garázskapu javítás.

18 500 Ft / óra
A kapun keletkezett sérülések, mozgási problémák javítása. Automatikák javítása.

Garázskapu rugócsere

38 000 Ft - 57 000 Ft / darab
Az ár tartalmazza a kiszállás, a csere, és az alkatrész dijját. Az ár tájékoztató jellegű pontos árat a garázskapu gyártmánya, de főleg a rugó műszaki paramétereinek ismeretében tudok adni.

Értékeléseim

András
Én csalódtam benne! Nem ajánlom!
István
Minden rendben volt.
Balázs
A megbeszéltek szerint történt a felmérés és a munka elvégzése is. Korrekt áron korrekt szolgáltatást kaptam, ezúton is köszönöm.
Ajánlatkérő
Ajánlom, rugalmas, kreatív.
Ajánlatkérő
Korrekt,a megoldásokat illetően rugalmas, kreatív, munkaerő terén jelenleg nehézségei vannak
György
Pontos. precíz, korrekt.
Kocsis György
Valóban addig csinálta a munkát, amíg be nem fejezte. Az árban korrekt, a minőségben jó. Bátran ajánlom.
Márk
Gyors és korrekt volt, a javítás minden lépését elmagyarázta, valamint megmutatta, a jövőben hasonló meghibásodásoknál mit kell csinálnom. Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
korrekt
OGG
Korrekten felmérte a problémát, tóbb elfogadható alternatívát is javasolt. Jövő héten lesz a javítás.
Ajánlatkérő
Csak a legjobbakat tudom elmondani róla is és a munkájáról is. Komolyan... Pontos volt, ügyes volt. És a munka elvégzéséig folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot.
András
Hozzáértő szakember, kiváló kommunikációs készség, hamar megérkezett, korrekt áron.
Ajánlatkérő
Gyors, hozzáértő, megbízható szakember
Virág
Minden rendben volt. Végre egy szakember, aki nem akad el, ha akadály van, hanem igyekszik megoldani a problémát. Ajánlom mindenkinek!
Bertalan
Tapasztalat és szaktudás. Nem volt "fejvakarás" a helyszínen.