Fogadok munkát
Anda Csilla
Anda Csilla

Pszichológus

42
Megbízás

28 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület területén kiszállok.

+36 1 443 3777 / 96254

Jószaki

Anda Csilla

Pszichológus

Az egyéni fejlődés kulcsa magában az egyénben van. Az önbizalmunk építése, önmagunk alaposabb megismerése, az újabb megküzdési stratégiák elsajátítása mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a hétköznapjaink kiegyensúlyozottabbakká váljanak. Amivel megkereshet: önismeret, önértékelés, önbizalom, önelfogadás, életvezetési krízisek, társkeresés, párkapcsolati problémák, válás, szexualitás, LMBTQ, szexuális problémák, elakadások, motiválatlanság, halogatás, anyaság, gyermeknevelés, tanulási nehézségek, pályaorientáció, pályamódosítás, karrier
Mutass többet

Áraim

Pszichológusi tanácsadás

15 000 Ft / óra
45 perces konzultáció

Értékeléseim

Ajánlatkérő
figyelmesség, alaposság
Törölt felhasználó
Körülbelül 1 évig jártam Csillához konzultációkra. Segítőkésznek, kedvesnek, türelmesnek tartom. Rengeteget segített az önértékelési problémáim leküzdésében. Nem is választhattam volna jobb pszichológust nála.
Orbán Gábor
Csilla nagyon sokat segített azzal kapcsolatban, amivel felkerestem. Csak pár alkalommal találkoztunk, de a változás szemmel látható. A többi már rajtam múlik.
Dani Gábor
Konzultációink során korrekt és alapos betekintést engedett nyerni lelki mélységeim általam korábban kevésbé feltérképezett területeire, melyekre valószínűleg sosem találtam volna rá hathatós közreműködése nélkül. Közös munkánk hajnalán elég szkeptikusan álltam magához a pszichológusi intézményhez, mint fogalom, ám hosszabb távú együttműködésünk során sikerült minden kételyemet eloszlatnia és már össze sem tudnám hasonlítani, azt a személyt, aki először lépett be az irodájába mostani valómmal, teljesebb emberré váltam. Hálával tartozom türelmes és rugalmas hozzáállásért, pozitív élményekkel gondolok vissza a közös munkánkra.
Adrienn Ifka
Kb egy évig jártam hozzá és mindig várram az alkalmat mert ugy éreztem h bármit megoszthatok vele és kikérhetem a tanácsát, az ö szemszögét. Mindig minden apro jelet figyelembe vett. Bármilyen nehéz idöszakom volt mondig örultem ha megoszthattam vele.
Balogh Júlia
Önértékelési, magammal kapcsolatos problémákkal kerestem fel Anda Csillát, kb. két és fél hónapig jártam hozzá. Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz, kedves, megértő, figyelmes személyiség. Több olyan dologra világított rá segítő, irányító kérdéseivel, amiket valahol belül tudtam, de vele megbeszélve mégis máshogy hatottak. Bíztatásai, mosolya mindig nagyon jólestek. Beszélgetéseink mélyek, őszinték voltak. Rögzítettük, hogy a megvalósítás nyilván csak rajtam múlik. Ajánlom a hasonló gondokkal küzdőknek.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Róbert
Társkeresési problémával fordultam Csillához. Külső szemlélőként sok olyan dologra világított rá amit eddig figyelmen kívül hagytam. Sok apró hasznos tanácsot, praktikát kaptam a társkereséshez. Közben az önbizalmam, önértékelésem is sokat fejlődött. Ajánlani tudom mindenkinek. Mindig előttem vannak tanácsai, javaslatai. A konzultációk nagyon jó hangulatban teltek
Törölt felhasználó
Eredetileg pályaválasztási problémákkal kerestem meg Csillát, de végül nem csak az egyetemi szakomra segített rátalálni, hanem sok más, önmagammal kapcsolatos kérdésemre is választ kaptam. Valóban kedves, türelmes és segítőkész, szerettem hozzá járni.
Törölt felhasználó
Körülbelül egy fél évet jártam Anda Csillához önmagammal kapcsolatos problémáim miatt. Azt hiszem mikor elmentem hozzá, már depresszióba hajlottam. A foglalkozások alatt folyamatosan jobb kedvre derültem, és rájöttem arra, hogy mennyivel többet érek, mint gondoltam. Nem mondhatom azt, hogy teljesen magabiztos emberré váltam, de ez rajtam múlik. Sok olyan dolgot "kimondtam", amire korábban még gondolni is féltem. Azóta ha nehézségbe ütköztem, gyakran gondoltam vissza a beszélgetésekre.... Csak ajánlani tudom, nekem sokat segített.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Pszichológus 42 megbízás