mosógép szerelés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a mosógép szerelés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 15000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Szabó Lajos

Mosógépszerelő

Háztartási gép szervíz

Tisztelt ügyfelünk🙂🙂🙂 Megnövekedett kapacitàs miatt nem mindig tudom felvenni a telefont de vissza hívom ki keresett köszönöm 🙂🙂🙂 Mosogatógépek mechanikus vagy elektronikus hibák Indukciós főzőlap Mosógépek Szárítógépek Tűzhelyek de csak villany Alkatrészek Motorok Dobok Vezérlések Bankàrtyàval is lehet fizetni 🙂🙂 Köszönöm Szabó Lajos
Bővebben
Budakalász
Minősített jószaki
325 megbízás
185 vélemény
20 fotó
Fogadok munkát
ETRUSZK Bt. - Kovács Mihály

Mosógépszerelő

Háztartási gép szervíz

Asztalos

Kiszállásnál díjat számolok fel, amelynek összege a távolságtól függően a benzinköltséget és 100 Ft/km gépkocsihasználati díjat tartalmazza, vagy az ügyfél által a műhelyembe szállítva foglalkozom az adott műtárggyal vagy háztartási géppel. Hét végén és ünnepnapokon is elérhető vagyok! Kovács Mihály vagyok, ezermester. Fiatal éveim alatt rengeteg szakmát kitanultam, értek a bútorok és műtárgyak restaurálásához, de az elektronika sem áll tőlem messze. Munkáim között szerepel a Cinkotai Tájház régiségeinek és az épületnek a felújítása is. Munkámat a 16. kerületi önkormányzat is elismerte, Dr. Csomor Ervin személyesen írt ajánlást a munkámhoz. Magyarországon először rendeztem hologram kiállítást és nekem volt először hologram laboratóriumom.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Minősített jószaki
169 megbízás
69 vélemény
54 fotó
Fogadok munkát
Aradi Mihály

Mosógépszerelő

Riasztó szerelés

Háztartási gép szervíz

Kiemelten Whirlpool, de minden más gyártó -Bosch, Siemens, Electrolux, AEG, LG, Samsung- elektromos háztartási gépeinek javítása, Dél-Pest (XVIII; XIX; XX; XXI; XXIII. kerület) és vonzáskörzetében: Gyál, Ócsa, Inárcs, Alsónémedi, Felsőpakony, Vecsés, Bugyi Automata mosógép Szárítógép Elektromos sütő Kerámia főzőlap Villany bojler HŰTŐSZEKRÉNYT, MOSOGATÓGÉPET SAJNOS NEM JAVÍTOK!!
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
226 megbízás
124 vélemény
Fogadok munkát
Rácz Gábriel E.V. - Háztartásigép Szakszerviz

Mosógépszerelő

Háztartási gép szervíz

Háztartási gép Szakszerviz. Szervizünk Budapesten, és Pest Megyében látja el a háztartási Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek, Villany tűzhelyek, sütők, főzőlapok szervizelését beüzemelését. Szakszervizként működünk Indesit - Ariston - Zanussi - Electrolux - Aeg - Whirlpool - Bosch - Gorenje - Samsung - LG - Beko - Fagor - Teka készülékek javításában. Gyakorlati oktató szervizként működünk, tőlünk kerülnek ki a holnap Háztartásigép szerelői! Hívjon bizalommal, nincs olyan, hogy lehetetlen - csak tehetetlen! Mi mindent megjavítunk, nem kell újat vásárolnia! KÉREM HA HÍVÁST INDÍT, LEGYEN TÜRELMES, VÁRJA MEG A BEJELENTKEZÉSÜNKET -AZ AUTOMATA NAVIGÁCIÓJÁT KÖVETŐEN EZ ÁLTALÁBAN KB: 30MP.
Bővebben
Budapest - IV. kerület
Minősített jószaki

mosógép szerelés

18 000 Ft / darab

266 megbízás
91 vélemény
25 fotó

Gyakori mosógép hibák és megoldások

 • A mosógép nem kapcsol be: Ellenőrizd az elektromos csatlakozást, a biztosítékokat és a túlterhelés-védelmet.
 • A mosógép nem üríti ki a vizet: Ez általában a szivattyú vagy annak szűrőjének eltömődését jelzi. A szivattyúszűrő tisztítása gyakran megoldja a problémát.
 • A mosógép nem töltődik meg vízzel: Ellenőrizd a vízcsatlakozást, a vízbeállító szelepet és a beállított programot.
 • A mosógép zajos: A túlzott zaj forrása lehet egyensúlyhiányos terhelés, eltömődött szivattyú, vagy kopott csapágyak.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Mikor hívj szakembert?

 • Komplex elektromos problémák esetén: Amennyiben a gép nem kapcsol be, és az alapvető ellenőrzések nem hoznak eredményt, valószínűleg elektromos problémáról van szó, amit szakembernek kell megvizsgálnia.
 • Mechanikai hibák javításakor: Kopott alkatrészek, mint például a csapágyak vagy a hajtómű elemek cseréje, speciális szerszámokat és szaktudást igényel.
 • Ha a probléma ismeretlen: Ha nem vagy biztos abban, mi okozza a problémát, vagy a hiba bonyolultnak tűnik, jobb döntés szakembert hívni.

A mosógép szerelésének alaplépései

 1. Hibadiagnózis: Mielőtt bármit is tennél, próbáld meg meghatározni a probléma forrását. Ez segít eldönteni, hogy magad tudod-e elvégezni a javítást.
 2. Szükséges eszközök: Győződj meg róla, hogy rendelkezésre állnak-e a szükséges eszközök és alkatrészek a javításhoz.
 3. Biztonság: Mindig húzd ki a mosógépet a hálózatból, mielőtt hozzáfognál a szereléshez.
 4. Alkatrészek beszerzése: Ha cserére szoruló alkatrészről van szó, győződj meg róla, hogy a megfelelő típust és modellt szerezted be.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Tippek a hosszú távú karbantartáshoz

 • Rendszeresen tisztítsd meg a szivattyúszűrőt és a vízbeállító szelepet.
 • Ügyelj a megfelelő terhelés egyensúlyra a mosási ciklusok során.
 • Használj vízlágyítót, ha a víz túl kemény a lakóhelyeden, hogy csökkentsd a vízkő lerakódását.

Mosógép szivattyú csere a JóSzakival

Mikor szükséges a szivattyú cseréje?

A mosógép szivattyúja kulcsfontosságú a használt víz eltávolításáért felelős a mosási ciklus végén. Ha a szivattyú nem működik megfelelően, a mosógép nem képes eltávolítani a vizet, ami mosási problémákat és potenciális vízkárokat okozhat.

 • A mosógép nem üríti ki a vizet: Ez az egyik leggyakoribb jele annak, hogy a szivattyú meghibásodott vagy eltömődött.
 • Zajok a mosógép aljából: Furcsa zajok, mint például zúgás vagy darálás, jelentkezhetnek, ha a szivattyú sérült vagy elhasználódott.
 • Víz marad a mosógépben a ciklus végén: Ha a mosógép ciklusa befejeződik, de víz marad benne, lehetséges, hogy a szivattyú nem képes eltávolítani azt.

Hogyan történik a szivattyú csere?

 1. Első a biztonság: Mindig húzd ki a mosógép elektromos csatlakozóját a hálózatból, mielőtt hozzáfognál a szivattyú cseréjéhez.
 2. Hozzáférés a szivattyúhoz: Általában a mosógép hátulján vagy alján található egy kis ajtó vagy panel, amelyen keresztül hozzáférhetsz a szivattyúhoz.
 3. Szivattyú eltávolítása: Oldd meg a szivattyút rögzítő csavarokat vagy kapcsokat, majd óvatosan húzd ki a szivattyút a csövek és az elektromos csatlakozások figyelembevételével.
 4. Új szivattyú beszerzése: Győződj meg róla, hogy az új szivattyú pontosan megegyezik a régi típussal. A szivattyú típusát és modellszámát a gyártó utasításai alapján vagy a régi szivattyún található címkén találhatod meg.
 5. Az új szivattyú beszerelése: Illeszd be az új szivattyút, csatlakoztasd az elektromos vezetékeket és a vízcsöveket, majd rögzítsd a helyére.
 6. Tesztelés: Miután újra összeszerelted a mosógépet, csatlakoztasd vissza az elektromos hálózatra, és végezz egy próbamosást, hogy ellenőrizd, a szivattyú megfelelően működik-e.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Gyakori kérdések a mosógép szivattyú cseréről

Mikor próbálkozhatok magam a mosógép javításával?

Egyszerűbb problémák, mint például eltömődött szűrők tisztítása vagy a gép egyensúlyának beállítása esetén magad is megpróbálkozhatsz a javítással, feltéve, ha van némi barkácsolási tapasztalatod.

Mik a leggyakoribb mosógép hibák, amelyekkel szakemberhez kell fordulni?

Komplex elektromos problémák, mechanikai hibák, mint a csapágyak kopása, vagy ha a mosógép nem tölti be vagy üríti ki a vizet, szakember segítségét igényelhetik.

Hogyan tudom eldönteni, hogy a mosógépem javítása gazdaságos-e?

Mérlegeld a javítás költségét a mosógép cseréjének árához képest. Ha a javítás ára meghaladja a mosógép értékének egy jelentős részét, lehet, hogy jobban megéri egy új gépet vásárolni.

Mennyibe kerül átlagosan egy mosógép szerelése?

A szerelés ára nagymértékben függ a hiba típusától és a szükséges alkatrészektől. Az árak néhány ezer forinttól (pl. egy szűrő tisztítása) akár több tízezer forintig (pl. egy új motor vagy elektronikus vezérlőpanel cseréje) is terjedhetnek.

Hogyan találhatok megbízható mosógép-szerelőt?

Keress online véleményeket és értékeléseket, kérdezz ismerősöktől ajánlásokat, vagy használd a JóSzaki.hu szolgáltatását, ahol mosógép szerelő szakemberek közül is választhatsz.

Milyen előkészületeket kell tennem a szerelő érkezése előtt?

Győződj meg róla, hogy a mosógéphez könnyű hozzáférés biztosított, távolítsd el a környező tárgyakat, és ha lehetséges, húzd ki a gépet a konnektorból.

Szükségesek-e különleges eszközök a mosógép szereléséhez?

Néhány alapvető kéziszerszámra lesz szükséged, mint például csavarhúzóra és fogóra, de bizonyos javítások speciális eszközöket is igényelhetnek, amelyekkel a szakemberek rendelkeznek.

Hogyan tudom megállapítani, hogy a szivattyú a hibás és nem valami más?

Ellenőrizd, hogy nincsenek-e eltömődve a szivattyúhoz vezető szűrők vagy csövek. Ha ezek tiszták, de a probléma továbbra is fennáll, valószínűleg a szivattyúval van a probléma.

Elvégezhetem-e magam a szivattyú cseréjét?

Igen, bizonyos esetekben és megfelelő eszközökkel rendelkezve magad is elvégezheted a szivattyú cseréjét. Azonban, ha nem vagy biztos a képességeidben, érdemes szakemberhez fordulni.

Hol találom a szivattyú modellszámát?

A modellszámot általában a szivattyú testén vagy a mosógép használati utasításában találod meg. Fontos, hogy pontosan ugyanazt a típust vásárold meg cserealkatrészként.

Mennyibe kerül egy mosógép szivattyú cseréje?

A költség függ a szivattyú típusától és a szakember díjától, ha úgy döntesz, hogy szakembert hívsz a csere elvégzésére. Az alkatrész ára változó, de a munkadíj tovább növelheti a költségeket. A mosógép javítás árát általában kiszállási díjjal, óradíjjal vagy a típushiba beárazásával és az alkatrészek, felhasznált anyagok beszerzési díjával adják meg a szerelők.

Mi történik, ha rossz típusú szivattyút szerelnek be?

Rossz típusú szivattyú használata esetén a mosógép nem fog megfelelően működni, ami további problémákat és esetleges károkat okozhat.

Garanciális a mosógép szivattyú csere?

Amennyiben szakember végzi a cserét, általában kapcsolódik hozzá garancia az elvégzett munkára és az alkatrészre is. Ha magad végzed a cserét, az alkatrész gyártója biztosíthat korlátozott garanciát az új szivattyúra.

Mit tegyek, ha a mosógépem garanciaidőn belül hibásodik meg?

Amennyiben a mosógéped még garanciaidőn belül van, vedd fel a kapcsolatot a gyártóval vagy a forgalmazóval a garanciális javítás vagy csere érdekében. Ne végezz semmilyen saját javítást, mert az érvénytelenítheti a garanciát.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!