Ajánlatkérés díjmentesen - Piercinges, Budapest

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából piercingest!

aa Gyovainé Viki [FODRÁSZ,kozmetikus,hajhosszabbitó]

Piercing

Fodrász, mesterfodrász

Kozmetikus

Már 96' óta szépítem-fiatalítom vendégeimet,99'-ben nyitottam családias-barátságos kis üzletemet ( kispesten a XIX. kerületben), bővítettem kozmetikával amit a hugom vezet,így már családi vállalkozás lettünk.Vállal végleges szőrtelenítést,arany/vörösboros/botox hatású/csoki kezelést,alap és tini arckezelést,fül-orr lyukasztást,arcvasalást,testtekercselést,elektrogimnasztikát:alakformáló kezelés,higiénikus gyantázást,szempilla dauert,3d szempilla hosszabbítástsminkelést,sminktetoválást, van még nagyon jó műkörmösöm,aki pedikűrözik is.A fodrászat mellett kitanultam a hajhosszabbítást is,amit 2007 óta végzek: hajfelvarrással,mikrogyűrűvel és hőillesztéssel,akár hozott hajból is!Vállalok színleszedést,fekete szín leszedését,dauert,festést szebbnél szebb szinekből,melírt/satírt,alkalmi frizurákat,női-férfi és gyermek hajvágásokat....stb.Szóval mindent egy helyen,mérsékelt árakon!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Bartosné Trivál Mónika [Moncsika]
10 éve vagyok műkörmös,és piercinges. Gyálon dolgozom.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
2 vélemény
Jerabek Anita

Piercing

Manikűr

Műköröm

Üdvözlöm kedves leendő vendégeimet! Anita vagyok egyéni vállalkozó , kistarcsàn lakom . A fent említett szakmàkban dolgozom, szeretem kreatívan,színesen,egyedien és pörgősen végezni a munkàimat , legyen szó ékszerekről vagy műkörömröl! Munkàimról bővebben : Aranyműves lévén ékszereket tervezek , javítok , ès polírozok. Arannyal és ezüsttel dolgozom. Piercingek terén : fül,-orr,-és állpierciget készítek illetve Swarovszki köves fogpiercinget is . Műkörmös szakmàmba beletartozik : kézápolás-tanácsadás( problémás bőr vagy köröm) Svéd-relaxákó kézmasszázs , melynek rengeteg pozitív hatása van a szervezetre, ill. Stresszmentesítő! Manikűr,Japán manikűr,Hagyományos manikűr,lakkozás,díszítés.Műkörömépítés zseléből, tippes ill. Épített, a legextrémebbektől a legszolídabbig mind színben , mind formában!Pedikürrel nem foglalkozom,de lábkörömre is vállalok zselézést,festést,díszítést! Ezeken kívül alkalmi sminkeket is festek bulikra. Röviden és tömören ennyit írnék le magamról és a szakmáimról !:-) Várom a szépülni vágyókat! További szép napot ! (Folyamatos akcióim vannak , szeretettel várom kedves vendégeimet!)
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
1 vélemény
Kote Monika

Piercing

Svédmasszázs

Szempilla hosszabbítás

Kiszállok Budapest teljes területén
6 megbízás
4 fotó
Vargáné Kispál Zsuzsanna

Piercing

Házi betegápolás

Házi beteg ápolást,gondozást vállalok ápolói szakvézettséggel! Illetve akupunktúrás piercing,divat piercing,microdermal szúrást vállalok! Kecskeméten!!!!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Fekete-Kolok Tímea

Piercing

Természetgyógyász

Akupunktúra

Szeretettel várom vendégeimet természetgyógyászattal vagy akupunktúrás piercinggel kapcsolatban!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Budapesti piercingesek összesen 3 értékelést kaptak, 5.00 csillagos átlaggal.
Piercing tevékenység árak

Legnépszerűbb tevékenységek