Ajánlatkérés díjmentesen - Magyartanár, Budapest

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)
Írd le
a feladatot
válassz a jelentkező
szakemberek közül

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából magyartanítás!

Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Magyartanár

Angoltanár

Magántanár

Vállalt felkészítések: ● Matematika: 1-12.o-ig (érettségire felkészítés is) ● Magyar nyelv: 1-8.o-ig ● Matek és magyar központi írásbeli felvételire felkészítés ● Angol nyelv oktatása 1-12.o-ig, illetve igény esetén nyelvvizsgára való felkészítés is. Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített JóSzaki
1 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Bozó Zsuzsanna

Magyartanár

Magántanár

Kedves diákok, szülők, egyetemi hallgatók, vezetők, leendő partnereim! 30 év humán területen végzett tapasztalatommal várom a közös munkát! Tapasztalataim: * magyar nyelv és irodalom tanítás * középiskolai felvételi felkészítés * érettségi felkészítés (emelt, közép) * versenyfelkészítés * közoktatás vezetői szakvizsga * mentortanár szakvizsga * közel 600 diák eljuttatási az érettségiig, egyetemig * több országos döntős helyesírás, szavaló, retorika, egyéb humán versenyen * 3 sikeres gyermek felnevelése Fontos, hogy a magyar nyelv, a középiskolai felvételi, valamint az érettségi nem csak a korrepetálásról szól. Nyelvünk helyes használata meghatározó az egyetemen és a munkaerőpiacon is, akár csak emailekről, tárgyalásokról, meetingekről van szó. Emellett a nívós középiskolák és egyetemek jó pontszámokat követelnek, így a kiváló tanulóknak is ajánlom szolgáltatásaim, hiszen néha 1-1 ponton múlik álmaink elérése. Felnőttekkel is örömmel dolgozom szövegek átnézése, esetleg tárgyalásokra való felkészülés során. Kattints a kérj ajánlatot gombra, vagy hívj fel a telefonszámon (írd be a telefonszámot, majd utána a melléket). Főként online dolgozom, korszerű munkakörnyezetben, jó minőségű webkamerával és mikrofonnal. A mai világban képernyőmegosztással könnyen megoldható a távmunka! Köszönöm a bizalmad!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fertaly Zita

Magyartanár

Angoltanár

Kedves Érdeklődők! Nagyon régóta foglalkozom az angol nyelv szépségeivel és az omtatásával is kamaszoktól felnőtt korig. Nyelvvizsgáztató vagyok és az emelt szintű érettségi vizsgán is javító és szóbeliztető tanár vagyok. Szívesen tanítok üzleti, sport és munkavállalói nyelvet is. Keressen bizalommal akár személyesen, akár online formában. Üdvözlettel:Fertaly Zita
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Hering-Pusztai Viktória

Magyartanár

Magántanár

Szia! Ha szükséged lenne egy olyan empatikus és türelmes szakemberre, aki támogatja és fejleszti általános iskolás gyermeked többféle szempontból is, szeretettel várom a 18. kerületi otthonomban berendezett kis tanulókuckómban. Több éve foglalkozom 4. - 8. osztályos gyermekek korrepetálásával humán tárgyakból, emellett fejlesztem az önbizalmukat, és segítek kialakítani bennük a belső motivációt. Segítek elkészíteni az olvasónaplót, kialakítani a megfelelő tanulásmódszertani ismereteket és átadni a különböző témákból a lehető legszélesebb tudáshalmazt, mindezt gyakorlati és színes példákkal, feladatokkal. Rendkívül fontosnak tartom, hogy alaposan, de gyakorlattal vegyítve tanulják meg a gyerkőcök az anyagokat, olyan plusz információkkal amik könnyebben érthetővé teszik számukra az adott tananyagot. Az elméleti tapasztalataim többek között a Gyógypedagógiai segítő munkatárs és a Szociálpedagógia képzésen szereztem, emellett jelenleg mesterszakos pszichológia hallgató vagyok, folyamatosan fejlesztem önmagam is, gyakorlataim nagy részét pedig a csoportos gyermektáboroztatás és az egyéni fejlesztői óráimon szereztem.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Varga Edina

Magyartanár

Olasztanár

Társasházkezelés

Kedves Érdeklődő! Elsősorban társasházkezeléssel foglalkozom közel 10 éve, amennyiben probléma merült fel a jelenlegi képviselettel, kérem keressen meg, hogy a társasház ügyében egyeztetni tudjunk. A társasházkezelés mellett több munkaterületet is megjelöltem pl. magántanár, olasztanár és lakberendező témakörökben, várom megkeresésüket ezekben a kérdésekbe is. Köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozó szövegemet. Üdvözlettel. Varga Edina
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Monospaced Ágota

Magyartanár

Nyirokmasszázs

Gyógymasszázs

Egészségügyi ápolónő az eredeti szakmám majd elvégeztem a gyógymasszőri képzést. Ezenkívül az általános iskola tanító és államigazgatási főiskolai diplomával is rendelkezem. Dolgoztam ezen szakterületeken hivatali munkaidőben, de inkább kötetlen munkaidőt részesítem előnyben. Ezért keresnék házi maszirozói vagy gyermekfelügyeleteti vagy magán tanítói vagy titkárnői-otthoról is végezhető adminisztrációs feladatokat.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Cserepár Gábor

Magyartanár

Angoltanár

Magántanár

Történelem, Angol nyelv, és földrajz tantárgyakból van korrepetálási tapasztalatom. Elsősorban középiskolás tanulókkal foglalkozom, és ezen belül fokozottan az érettségire való felkészítésben tudok segíteni [akár emelt szinten is]. Jelenleg a Debreceni egyetemen tanulok ahol a Bölcsészet Tudományi Karon most járok a történelem MA képzésem utolsó évében, így már egy alapszakos diplomával rendelkezem, és a történelem mellet a fentebb említett tantárgyakban is kellő kompetenciával rendelkezem, de tanulmányaimból adódóan a történelem és az angol érettségire való felkészítésben tudom a legjobb segítséget nyújtani a tanulóknak.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Fogadok munkát
Sarabia Zsuzsanna

Magyartanár

Angoltanár

Angol nyelvoktatást, érettségire, nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést, korrepetálást és magyar mint idegen nyelv oktatást vállalok. Középiskolában tanítottam angol nyelvet. Több mint tíz évig dolgoztam multinacionális cégeknél beszerzés, értékesítés, gyártástervezés és logisztika területen. Az Egyesült Államokban éltem és tanultam négy évig, szakfordítói vizsgával és felsőfokú gazdasági nyelvvizsgával rendelkezem. 15 éves tapasztalatom van angol-spanyol szakfordítás és tolmácsolás területen. Óradíjam 6000,-Ft / 60 perc.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 vélemény
4 fotó

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Budapesti magyartanárok összesen 32 értékelést kaptak, 4.61 csillagos átlaggal.
Magyartanár tevékenység árak

Legnépszerűbb tevékenységek