Budapesti betegápolót keresel?

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából betegápolót!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Budapest).

25 aktív Házi betegápolás – ők vállalnak munkát nálad (Budapest).

Martin Zsuzsanna
Adatlap megtekintése
Martin Zsuzsanna

Házi betegápolás

Svédmasszázs

Babysitter

Jószaki
Jószaki
Tisztelt Érdeklődök! Végtelenül hálás vagyok, amiért a hivatásom által ma is szolgálhatom az embereket. Igazán szívet melengető érzés, hogy akár egyetlen ember élete is könnyebbé válhat a munkám által.... *** Kizárólag Újpesten dolgozom! *** NEM VÁLLALOK: takarítás, bevásárlás, gondozott emelése, mozgatása, 0-24 órás, ottlakásos ill. éjszakai ügyeletet, valamint dohányos környezetben gondozását, ápolást, felügyeletet! A munkáim során törekszem a kiszámíthatóságra (oda-vissza történő folyamatára) anyagi értelemben is. Áraimat a szakmai felkészültségem és a felkért munkák szerint határozom meg! *** Minden megkezdett órát (ennek megfelelően díját) az adott óra 10. percétől számolom!!! *** Küldetésem, hogy segítsem a családokat mint Dúla, asszonytársi segítő és idősgondozó! *** A Dúlák, segítő és szolgáló asszonyok. Ez olyan szolgálat, ami lelki és fizikai támaszt nyújt a várandósság alatt, szülés közben és a gyermekágyi időszakban segíti a kismamákat. A jó szülésnek az egyik legfontosabb alapja, hogy a kismama biztonságban érezze magát. Azt szeretném, hogy megtaláld azt a dúlát, aki mellett biztonságban és szeretetben érzed magad a szülésed előtt, alatt és után... ...........*`·.¸(¯`·.·´¯)¸. ...........¤ º° ¤`·.¸.·´ ¤ º° *** Szívből jövő idősgondozás, ápolás, dédi felügyelet *** Egyre fontosabb szerepet tölt be az idős hozzátartozóink ápolása, gondozása és felügyelete. A segítségemmel, méltóképpen tud gondoskodni szeretett családtagjairól. Amíg Ön dolgozik, esetleg pihenésre van szüksége, vagy épp nem tud a szerette mellett lenni, abban tudok segítséget nyújtani, hogy a megváltozott élethelyzetekben (betegség, baleset következtében, műtét után) a családok terheit jelentősen csökkentsem, az idős/beteg családtag felépülését támogassam, életvitelét könnyebbé tegyem. Számomra fontos, hogy szakmai tapasztalatommal a gondozottaim a lehetőségekhez képest a legjobb ellátást kapják! Köszönöm a bizalmukat! Martin Zsuzsanna asszonytarsi-segíto
Bővebben
9 megbízás
3 vélemény
9 fotó
Budapest - IV. kerület
Twilight Zone Kft.
Adatlap megtekintése
Twilight Zone Kft.

Házi betegápolás

Sok éves tapasztalattal, szakképzettséggel, referenciákkal rendelkező jól összeszokott kollektíva vagyunk. Magyarország egész területén vállalunk 24 órás gondozást, váltással megoldva. Illetve Budapest területén nappali és éjszakai gondozást is. Nappal 4-6-8-12 órában,éjszaka 10-12 órában. Bérezés megegyezés szerint. Hívjanak bizalommal.
Bővebben
14 megbízás
2 vélemény
Budapest - V. kerület
Heszlerné Király Csilla
Adatlap megtekintése
Heszlerné Király Csilla

Házi betegápolás

35 éves aktív kórházi és idősgondozásban szerzett gyakorlattal rendelkező, megbízható, 56 éves szakképzett ápoló vagyok. 2. és 3. kerületben vállalok otthoni ápolást, gondozást.( testi higiéné biztosítása, mosdatás, fürdetés, etetés, mobilizálás, betegfelügyelet stb.) Jelenleg hétköznaponként 8-12 óra között van szabad kapacitásom 2-4 órában. 24 órás és hétvégi gondozásban sajnos nem tudok segíteni. Hívjon bizalommal ha egy megbízható, munkájára igényes ápolóra van szüksége.
Bővebben
5 megbízás
5 vélemény
Budapest - III. kerület
Vörös Annamaria
Adatlap megtekintése
Vörös Annamaria

Házi betegápolás

Babysitter

10éve foglalkozom gyermekekkel,6éve idős-,beteggondozással.Kismamára is vigyáztam. Nagyon empatikus vagyok!Volt,ahol 2évet voltam,volt,hogy tovább ajánlottak.Más nyelvet nem beszélek, kocsim nincsen.Nyitott gondolkodasú,66éves,fiatalos anyuka vagyok.
Bővebben
8 megbízás
3 vélemény
Budapest - XIX. kerület
Szakál Petra
Adatlap megtekintése
Szakál Petra

Házi betegápolás

MAGÁN BETEGELLÁTÁS! Szakterületem a sebkezelés. Alap és szakellátással foglalkozom. Emellett a speciális terület is az életem része. Magas referenciával rendelkezem. / + tevékenységi kör a képek között megtekinthető / Vállallozói rendszerben. Hivatalos formában! / Szakápoló / Sebészeti szakasszisztens Referencia szám: 3167973
Bővebben
4 megbízás
7 fotó
Budapest - X. kerület
Rátóczi Attila
Adatlap megtekintése
Rátóczi Attila

Házi betegápolás

Otthonápolási szolgálat vagyunk szakápolási feladatokat, és betegfelügyeletet vállalunk. Kérésre részletes tájékoztatót küldök.
Bővebben
34 megbízás
9 vélemény
Budapest - XIV. kerület
Talabos Józsefné
Adatlap megtekintése
Talabos Józsefné

Házi betegápolás

Házi idős ápolást vállalok. Autóval rendelkezem. Újpesten ,és vonzáskörzetében keresek munkát kb. 10 km.körzetben. Kb. 8 éve foglalkozom idős, ill. segítségre szoruló emberek gondozásával. Ez tartalmazza az illető tisztán tartását, pelenkacseréjét, gyógyszerek ellenőrzését, inzulin ill. véralvadásgátló beadását, sebkötözését, az étkezés segítését, igény szerint torna, séta beszélgetést. Sztómazsák cseréjét, bioptronlámpás sebgyógyítást,sebkötözést, pedikűrözést ha a beteg igényli. Talabos Józsefné 2800/ óra
Bővebben
16 megbízás
1 vélemény
7 fotó
Budapest - IV. kerület
Szabó Attila és Szabó Gyöngyi
Adatlap megtekintése
Attila vagyok 43 éves, 20 éve az egészségügyben dolgozom. Több szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Autóval rendelkezem ezáltal Pest és Pesttől 50km-es körzetben is szívesen vállalunk munkát. Jelenleg a mentőknél dolgozom immáron 4 éve. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezem, a beteg ápolásban is nagy rutinom van. A munkatársaim precíznek ismertek meg. Így a feleségemmel Gyöngyivel ki ugyancsak tapasztalt a szakma terén, házi betegápolást vállalunk, igény szerint gyógytornát is. Keressenek bizalommal! Akár hétvégén is állok rendelkezésére. Akár ünnep nap is a nap bármely szakában hívhatnak. 06205963068.
Bővebben
Budapest
Ádám Tamás
Adatlap megtekintése
Ádám Tamás

Házi betegápolás

Diplomás, türelmes, empatikus, megbízható, ápolt férfi vagyok. Bőséges tapasztalatom van a házi gondozás terén Skóciában és itthon is. Nem iszom, nem dohányzom, főzök, takarítok, mosok, jogosítvánnyal rendelkezem.
Bővebben
2 megbízás
Budapest
Mediplus Egészségközpont
Adatlap megtekintése
Mediplus Egészségközpont

Házi betegápolás

A Mediplus házi betegápolás, idősgondozó szolgálat, babysitter szolgálat megalakulásának célja, a hozzánk fordulók szakszerű, magas színvonalú, pontos és lelkiismeretes kiszolgálása legyen szó akár idősgondozásról, ápolásról vagy kisgyermek felügyeletről. A MEDIPLUS Egészségközpontot a KH-MEDworks Egészségügyi Oktató, Szolgáltató Kft. működteti arnóti székhellyel, felsőzsolcai és törökbálinti telephelyekkel.. Cégünk alapítói és vezetői az egészségügy és sürgősségi betegellátás különböző területein évtizedek óta dolgozó szakemberek, akik ezen időszak alatt szerzett tapasztalataik alapján igyekeznek a lehető leggondosabban kiválasztani azon kollégáikat, akik az Önök otthonában fognak segítséget nyújtani akár Önöknek, akár rászoruló családtagjának, gyermekének. Tevékenységeink, melyekben számíthat ránk: IDŐSEK, BETEGEK FELÜGYELETE Ezen szolgáltatás keretein belül kollégánk szakszerű segítséget nyújt hozzátartozójának a napi feladatok ellátásában, legyen szó betegmozgatásról, pelenkázásról, fürdetésről, gyógyszerelésről, etetésről. Amíg Ön dolgozik, nyaral, vagy egyéb elfoglaltsága akad, hozzátartozóját biztos kezekben tudhatja! Szociális gondozó, vagy szakirányú képesítés nélküli kolléga végzi Több csomag közül választhat, igényeknek megfelelően (akár 4-6-12-24 órában) Szociális ellátás (bevásárlás, háztartási feladatok, stb.) HÁZI SZAKÁPOLÓI SZOLGÁLAT Szakképzettséget igénylő feladatok ellátása a nap bármely időszakában. Infúziós kúra, injekciózás,női ápoltak esetében katétercsere, sebellátás, szonda táplálás felfekvések kezelése, műtétek utáni ellátás elvégzése. Szakápoló kolléga végzi Több csomag közül választhat, igényeknek megfelelően (akár 4-6-12-24 órában) Ápolói vagy gondozói szolgáltatásunk megrendelése előtt kollégánk úgynevezett helyszíni személt tart a gondozásra/felügyeletre szoruló otthonában. Ez a személyes találkozó lehetőséget ad az igények felmérésére, ápolási terv elkészítésére, valamint a szolgáltatásunkat megrendelő is felteheti kérdéseit, felvetheti aktuális problémáit, melyekre kollégánkkal a lehető leghatékonyabb megoldást tudják eszközölni a továbbiakban. BABYSITTER SZOLGÁLTATÁS Ezen szolgáltatásunkkal azon szülőknek szeretnénk segíteni, akiknek sűrű elfoglaltságuk mellett időszakosan vagy rendszeresen gondot jelent gyermekének munka melletti felügyelete, esetleg halaszthatatlan program/esemény miatt szeretné gyermekét biztos kezekben tudni. Szakképesítés nélküli, csecsemő és kisgyermekgondozó vagy pedagógus kolléga végzi Egyedi igények szerint Dolgozóink túlnyomó többsége ápolói, szociális gondozói, kisgyermek nevelői képesítéssel rendelkezik. Erkölcsi bizonyítvány a munkába állás alapfeltétele.. A házi betegápolás, idősgondozás, babysitter szolgáltatás minden esetben bizalmi alapon működik. Cégünk lehetőséget biztosít a gondozó/ápoló cserére abban az esetben, ha a kölcsönös bizalom és szimpátia valami oknál fogva nem alakul ki gondozó és gondozott között.
Bővebben
1 megbízás
Budapest
Sosem Vagy Egyedül Bt.
Adatlap megtekintése
Sosem Vagy Egyedül Bt.

Házi betegápolás

Budapest
Szép Alkonyatkor kft
Adatlap megtekintése
Szép Alkonyatkor kft

Házi betegápolás

Negyven éve dolgozom eüben. Van egy BT és egy kft- ami az én vállalkozásom.
Bővebben
1 megbízás
1 vélemény
Budapest
Árva-Tóth Éva
Adatlap megtekintése
Árva-Tóth Éva

Házi betegápolás

Babysitter

Sokéves szakmai tapasztalattal keresem gondozottaimat.Házi gondozást,és kisebb takarítást,illetve gyermekfelügyeletet is vállalok.
Bővebben
1 megbízás
9 fotó
Budapest
Segítő Szív Gondozó Szolgálat
Adatlap megtekintése
Üdvözlöm. Családtagjának keres megbízható otthonápolást-gondozást? Kórházi ellátás után szeretne rövid távú segítséget? Keressenek bizalommal. Stabil szakmai tudással rendelkező kollégákkal állunk rendelkezésükre. Korrekt szerződési feltételekkel ,empatikus szakképzett gondozókkal,ápolókkal dolgozunk. www.segito-sziv.webnode.hu
Bővebben
Budapest
Szabó Csilla
Adatlap megtekintése
Szabó Csilla

Házi betegápolás

Szeretem az idős embereket,szeretnék nekik segiteni.
Bővebben
4 megbízás
Budapest - XII. kerület
Lakatos Adrienn
Adatlap megtekintése
Lakatos Adrienn

Házi betegápolás

Babysitter

Gyógymasszázs

Igényes, rendszerető 36 éves nő vagyok. Kiváló tapasztalattal rendelkezem gyógymasszázs és gyermekfelügyelet területén is. Gyermekvédelemben dolgoztam hosszabb ideig. 2 éve házhoz járó gyógymasszőrként dolgozom ès babysitterkedek.A masszázs 15 èves korom óta a hobbym is ,az èletem rèsze :)Imádok masszírozni ez a munkámban is érzékelhető.Termèszetesen a gyermekeket is nagyon szeretem.A kapcsolat mindenhol kölcsönös,akikkel eddig foglalkoztam/foglalkozom.Speciális gyermekekkel is van tapasztalatom.Három gyermekotthonban is dolgoztam 6 éven keresztül.Előtte vidékfejlesztő is voltam szintén 6 évig. A munkáim során szerencsére mindig maximális elégedettséget jeleznek/jeleztek vissza.Szeretek sportolni, egészségtudatosan élni.Gyógynövények hatásai mindig érdekeltek használom is, hisz mindenre meg van a 'fűben,fában való orvosság'.:) A nyelvtudásom (angol) frissítést igényel középfokú nyelvvizsgával rendelkezem,de erős alapfokon (társalgási szinten beszélek jelenleg,mindennap,ha időm sincs rá 1 angol nyelvlecke kötelező).Ha van szabadidőm több időt fordítok nyelvtanulásra.Gyermekem nincs, sajnos tervezni sem tudok. Ez viszont magas szintű rugalmasságot tud képezni a munkáim során.Leginkább masszázsra,gyermekfelügyeletre várom a megkereséseket. Gyógymasszázst nyújtok, egyéb szolgáltatást nem!Műtött betegeket, porckorongsérveseket is nagyon gyakran masszírozok. Olyan embereket is elvállaltam, akiket a betegségük miatt más masszőr nem. Csak segíteni frissíteni tudom a testet-lelket a gyógymasszázsom által. Sportolók is bátran kereshetnek! Mint ,minden masszőr, én is időpont egyeztetéssel tudok dolgozni.
Bővebben
3 megbízás
12 fotó
Budapest - XIII. kerület
Kósa Erika
Adatlap megtekintése
Kósa Erika

Házi betegápolás

Szakképzett ápolónőként, nagy szakmai tudással,tapasztalattal,empatikus magatartással gondozom, ápolom és gyógyítom betegeimet. Mentálisan is segítem őket abban,hogy mindennapjaikat szebben, jobban tartalmasan éljék.Legyen az,akár fekvőbeteg,mozgássérült, műtéten átesett, vagy bármilyen más pl,stroke-ból ápolásra-gondozásra szoruló. Hospice ellátás keretében is megőrzöm az emberi méltóságot,ami minden betegnek jár életének ezen nehéz szakaszában is. Elsősorban a Boráros térről BKV-val könnyen megközelíthető helyszínek jöhetnek szóba.Esetenként hétvégi,éjszakai felügyeletet is vállalok. Bentlakás is megoldható! Bérezés megegyezés szerint. hívjanak bátran,hogy segíthessek. Kósa Erika 06/20-405 3884
Bővebben
6 megbízás
1 vélemény
4 fotó
Budapest - XXI. kerület
Zsigmond Nikoletta
Adatlap megtekintése
Zsigmond Nikoletta

Házi betegápolás

Zsigmond Nikoletta vagyok házi ápolással foglalkozom, seb kötözés, decubitus kezelés, mosdatás, foglalkozás, séta empatikus és türelmes vagyok, köszönöm ha engem választ. 🙂
Bővebben
3 megbízás
1 fotó
Vác
Valkai Ágnes
Adatlap megtekintése
Valkai Ágnes

Házi betegápolás

Esztergom
Szászi Ibolya
Adatlap megtekintése
Szászi Ibolya

Házi betegápolás

Eü-i alapvégzettséggel rendelkezem,40 éve a szakmában. Eljött az idő,hogy valóra váltsam régi álmom,és segitsek a családoknak,egyedül élő nyugdijas embereknek. Egercsehiben inditok pár hónapon belül Dédike Home nyugdijas házat 10 fővel tudunk indulni. Idősellátás, élethosszig tartó gondoskodás!! Kultúrált lakhatás, 24 órás felügyelet Többit.elérhetőségemen . Szép napot kivánok! Ibolya
Bővebben
13 megbízás
5 vélemény
4 fotó
Nagykáta
Méningerné Lábas Ilona
Adatlap megtekintése
Méningerné Lábas Ilona

Házi betegápolás

Dunaújvárosba keresek Idős Betegek ápolását,gondozást,éjszakai felügyeletet 6...8...10...12...24orrába...
Bővebben
Dunaújváros
Horváth Ferenc
Adatlap megtekintése
Horváth Ferenc

Házi betegápolás

Háziorvos

Rendkívül empatikusan, hozzáértően, akár tumoros betegek ápolásában is segítek. Infúzió adása,amit a háziorvos nem vállal, megbeszélés szerint vagy saját vagy általam biztosított eszközökkel.Bizalmi kapcsolat az ápolt beteggel alap,ha segítségre van szüksége,hívjon bizalommal.Nem gyógyítást, csupán folyadékpótlást vállalok! Covid elleni védőoltásokkal rendelkezem /1-2-3/, a betegekkel védőfelszerelésben foglalkozom. Megbeszélés tárgyát képezi saját ápolási és gyógyászati eszközök használata. Saját autóval, mobilis vagyok,rugalmas vagyok a segítségnyújtásban. Ántsz és egyéb engedélyekkel rendelkezem. Férfi és női beteg katétercseréje megoldható a kórházba szállítás nélkül,otthon .Kérem NE keressen olyan munkákkal ami a profilomban nincs megjelölve. Betegápolást nem vállalok,de,minden más tevékenységet, igen. Köszönöm,ha keres.
Bővebben
4 megbízás
1 vélemény
3 fotó
Jászberény
Bajtai Imréné
Adatlap megtekintése
Bajtai Imréné

Házi betegápolás

66 éves nyugdíjas kozmetikus vagyok.Elvégeztem az ápolói szakot a Cédrusnetnél!Szeretek segíteni a betegeken!
Bővebben
Kecskemét
Budai Monika
Adatlap megtekintése
Budai Monika

Házi betegápolás

Miskolc
Tarrone Kelemen Erzsébet
Adatlap megtekintése
Tarrone Kelemen Erzsébet

Házi betegápolás

Gyógytornász

Pszichológus

Budapest, Győr Székesfehérvár, Tatabánya és a Balaton környékén városokban vállalok, CSAK 24 órás munkaidővel beteg ápolást, ápolónői végzettséggel. 17 éve vagyok magán ápolónő megbízható becsületes empatikus ember, gyógytorna pszichológiai tapasztalataim vannak, mosok, főzök takarítok szeretem ha a betegem a legjobb ellátást kapja tőlem minden területen. Kérem hívjon bizalommal elérhetősegem köszönöm a bizalmat
Bővebben
35 megbízás
4 vélemény
1 fotó
Foktő
Berbekárné Verebey ida
Adatlap megtekintése
Budapest
Szegváriné Kiss Ildikó
Adatlap megtekintése
Budapest
Négyesi Edit
Adatlap megtekintése
Négyesi Edit [Jelenleg nem vállal munkát]

Házi betegápolás

Takarítás

Szép napot kívánok. Szakmám Szociális Gondozó Ápoló 20 évet Idősemberek Ápolásával foglalkoztam. Egy éve magánlakas takaritását vállalom. Dolgoztam Hotelban mint közteres takarító banki takaritásban is van tapasztalatom. Fontos számomra a precíz munka a megrendelő pozitív véleménye. Munkámat bármely területen lelkiismeretesen végzem.Munkát Hétfőtől péntekig bezárólag reggel 9-15 max. 15.30 ig tudok vállalni.
Bővebben
Budapest - XX. kerület
Szörcsök Magdi
Adatlap megtekintése
Szörcsök Magdi [Jelenleg nem vállal munkát]

Házi betegápolás

Angoltanár

Bejárónő, házvezetőnő

Jószaki
Jószaki
Teljesen normális, 50es nő, mindenféle belföldi és külföldi munka tapasztalattal és végzettsėggel
Bővebben
1 vélemény
Érd
Imre Szilvia
Adatlap megtekintése
Imre Szilvia [Jelenleg nem vállal munkát]

Házi betegápolás

Babysitter

Sziasztok! Jelenleg kisgyermeknevelői OKJ-s 2 éves képzésre járok. Nagyon szeretek a gyerekek között lenni. Nagy összhang szokott lenni a gyerekek és közöttem. Ez mellett még van egy kisegítő ápolói szakmám, amivel idős emberek vagy beteg emberek mellé is szívesen elhelyezkednék munkavállalás céljából.
Bővebben
Sóskút
Garzó Patrikné
Adatlap megtekintése
Garzó Patrikné [Jelenleg nem vállal munkát]

Házi betegápolás

Babysitter

Bejárónő, házvezetőnő

Gyöngyös
Jenovai Jánosné
Adatlap megtekintése
Baja
Orodán Krisztina
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Kedves Érdeklődő! Csak rugalmas munkát tudok vállalni. Nem vállalok éjszakai megőrzést és 24 órás szolgálatot sem. Angliában szereztem először házi segítségnyújtásban tapasztalatot. Onnan haza térve itthon folytattam a szakmai fejlődést, ugyan ezen a területen majd egy idősek otthonában. Szociális gondozó és ápoló végzettségem van. Mivel szeretnék tovább fejlődni az egészségügyi területen is, ezért jelenleg gyakorló ápolónak tanulok. Emelett főiskolára járok Szociális munkás szakra.
Bővebben
19 megbízás
5 vélemény
Budapest - XV. kerület
Kerekes Mária
Adatlap megtekintése
Kerekes Mária [Jelenleg nem vállal munkát]

Házi betegápolás

Babysitter

Üdvözlök mindenkit!Szerbusztok!Szeretek emberekkel kommunikálni,erős szociális érzékkel rendelkezem,szeretek segíteni informálni,tájékoztatni!Fontos számomra az egymás iránti tisztelet,megbecsülés ,megbízhatóság,lojalitás,összetartás,szeretet,lojalitás,őszinteség,érdek nélküliség!Szeretnék,olyan munkát ezen elvárásaim figyelembevételével ,ahol megbecsülnek,szeretnek ,tisztelnek ahol jól ézem magam és alig várom hogy mehessek dolgozni!Bízom benne ,hogy találok ilyet minnél előbb!A végzettségem szociális-ápoló gondozó,leginkább házi betegápoló munkának,illetve portás,recepciós diszpécser munkának örülnék! Tisztelettel;Kerekes Mária
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Piskóti Tünde Ildikó
Adatlap megtekintése
OKJ 55 ápoló végzettséggel, valamint pedikűrös végzettséggel rendelkezem.
Bővebben
1 megbízás
Budapest - I. kerület
Barka Ivett
Adatlap megtekintése
Felnőtt Szakápolóként vállalok otthoni ápolást - gondozást - szakápolást, 30 éves aktív kórházi, és idősellátásban szerzett gyakorlattal. 47 éves vagyok, megbízható, munkámra igényes, jó fizikummal rendelkezem. 24 órás, éjszakai és hétvégi ápolásban sajnos nem tudok segíteni.Hétfőtől péntekig, kb. 10 órától tudok segíteni 2-3 órában. Elsősorban a belvárosban, vagy Óbudán.
Bővebben
5 megbízás
2 vélemény
Budapest - III. kerület
Südiné Mezei Belényesi Margit
Adatlap megtekintése
Szoc.gondozóként dolgozom 23 éve,,dolgoztam fogyatékkal élő gyermekek ellátásával foglalkozó otthonokban,jelenleg egy ídősotthonban dolgozom,,részmunkát keresek,,,heti 3 nap,,,házi gondozás,ápolás terültén,,59 éves vagyok,,,szeretet,empátia,kedvesség,megbizhatóság,,,,ez jellemez engem.
Bővebben
1 megbízás
Budapest - XIX. kerület
Szekeres Éva
Adatlap megtekintése
50 éves nő,ápolónő végzettséggel,sokéves idősgondozói tapasztalattal.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Kácsor Ildikó
Adatlap megtekintése
Üdvözlöm az érdeklődőket! Ápolónő vagyok, 15 éve foglalkozom házi beteg -ellátással. Ami fontos számomra : a precíz betegellátás, a harmokus viszony kialakítása az ellátottal,jól cooperáló kapcsolat a hozzátartozókkal.Takarítást,házvezetést nem áll módomban vállalni.Kizárólag a beteg,ellátásra szoruló körüli teendőket tudom elvégezni felelősen. Szívesen szolgálok referenciával. Elsősorban Budapesten V. kerület és környékén keresem a betegeket.
Bővebben
Budapest - XV. kerület
Némethné Tóth Ildikó
Adatlap megtekintése
Sok éves idősgondozói,empatikus ápolónő vagyok .Segítséget szeretnék nyújtani idős, beteg emberek ellátásában.Lehetőleg délelőtti időpontokban 4
Bővebben
1 megbízás
Budapest - IV. kerület
Lengyelné Fodor Krisztina
Adatlap megtekintése
Felnőtt szakápoló vagyok. 15 év tapasztalattal.
Bővebben
1 megbízás
Budapest - IV. kerület
Balogh Sándorné
Adatlap megtekintése
Nyugdíjas ápolónőként * KIZÁRÓLAG CSAK 0-24 ÓRÁS * otthonápolási munkát vállalok Budapest egész területén EGYEDÜL ÉLŐ fekvőbeteg hölgy vagy úr személyében. / Az agglomeráció szóba jöhet / OKJ 54-es szakképesítést szereztem, 40 éves kórházi gyakorlat van mögöttem, házi betegápolásban több éves tapasztalattal rendelkezem.
Bővebben
4 megbízás
1 vélemény
Budapest - XVIII. kerület
Laborczvölgyi Gáborné
Adatlap megtekintése
Felnőtt szakápolói végzettséggel rendelkezem ,kórházban dolgoztam. vállalom idős beteg szakszerű ellátását. Autóval rendelkezem.
Bővebben
4 megbízás
1 vélemény
Budapest - XXII. kerület
Nagy Lászlóné
Adatlap megtekintése
11 éve foglalkozom idős vagy rászoruló emberek gondozásával. Házi segítség nyújtással. Budapesten lakom, 53 éves nő vagyok.
Bővebben
Budapest - XXI. kerület
Katona Andrea Alexa
Adatlap megtekintése
Katona Andrea Alexa vagyok, 52 éves.Több szakmàval és képzettséggel is rendelkezem,de ezekből a hàzi gondozàst, betegàpolàst emelném ki.Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem ezen a területen,az önéletrajzomban részletesebben ìrom le.Ehhez a területhez kapcsolódik,hogy végzett szociàlis és pszichológiai asszisztens ,valamint hàzi gondozàsi végzettségem van. Emelett hàzvezetőnői és baby-sitter végzettségem is van. Összességében mindeggyiket nagyon szeretem csinàlni!Jelenleg csak a hàzi gondozàsban, betegápolàsban vàrom a tisztelt érdeklődök jelentkezését!
Bővebben
9 megbízás
1 vélemény
Budapest - XVII. kerület
Maurer Laura
Adatlap megtekintése
Maurer Laura [Jelenleg nem vállal munkát]

Házi betegápolás

Dekoráció

Takarítás

Budapest
KAZAI TERÉZIA
Adatlap megtekintése
Budapest
Kovacs Eva
Adatlap megtekintése
Budapest
Péter Pál
Adatlap megtekintése
Budapest
Krajcs-Balogh Anikó
Adatlap megtekintése
"E" kategóriás ápolóként másodállásban házi betegápolást vállalok kizárólag Budapesten.Email-ben érdeklődjenek!
Bővebben
Budapest

Házi betegápolás vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Budapesti betegápolók összesen 66 értékelést kaptak, 4.71 csillagos átlaggal.