betegszállítás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a betegszállítás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 50 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Talabos Józsefné

Házi betegápolás

Házi idős ápolást vállalok. Autóval rendelkezem. Újpesten ,és vonzáskörzetében keresek munkát kb. 10 km.körzetben. Kb. 8 éve foglalkozom idős, ill. segítségre szoruló emberek gondozásával. Ez tartalmazza az illető tisztán tartását, pelenkacseréjét, gyógyszerek ellenőrzését, inzulin ill. véralvadásgátló beadását, sebkötözését, az étkezés segítését, igény szerint torna, séta beszélgetést. Sztómazsák cseréjét, ha szükséges beöntést, bioptronlámpás sebgyógyítást,sebkötözést, pedikűrözést ha a beteg igényli. Talabos Józsefné 3000-6000/ óra körül. A munka nehézségétől, együttműködésétől a beteg távolságától függően. Megbeszélés alapján.
Bővebben
Budapest - IV. kerület

betegszállítás

4 500 Ft - 5 500 Ft / alkalom

25 megbízás
4 vélemény
16 fotó
Kovács Móricz Edina

Házi betegápolás

Üdvözletem! 47 éves felnőtt szakápoló vagyok. Idősek, betegek házi ápolását-gondozását vállalom kizárólag hétköznapokon! 12-24 órás felügyeletet NEM vállalok! Demens osztályon dolgoztam, szakmai tapasztalattal rendelkezem. Nem dohányzom, magamra és környezetemre igényes vagyok, védettségi igazolványom van. Megbízható, precíz munkaerőnek tartom magam akire mindig lehet számítani! Ha baj van kérem hívjon bizalommal és segítek!
Bővebben
Pécs

betegszállítás

50 Ft / alkalom

4 megbízás
Ujvári Judit

Házi betegápolás

Természetgyógyász

Vásárosnamény

betegszállítás

10 000 Ft / alkalom

Huh Erzsébet

Házi betegápolás

Bejárónő, házvezetőnő

Több éves korházi és szoc gondozói tapasztalatom van jelen pillanatban is magán gondozásban dolgozók fekvö és demens betegekel Gyula területén válalok gondozást
Bővebben
Gyula

betegszállítás

150 Ft - 200 Ft / alkalom

Tartalomjegyzék

Betegszállítás

Betegszállítás során erre szakosodott egészségügyi személyzet felel a betegek szállításáért. A szállítás igénybe vehető otthonról kiindulva, vagy egészségügyi intézmények között is. A megrendelt szállító autó az előre egyeztetett időpontban érkezik, és szállítja a beteget a megadott helyre. A beteg mellett általában egy hozzátertózó utazása még díjmentesen biztosított.

A betegszállítás során fontos lehet az orvosi felszerelések és monitorozó eszközök jelenléte, amelyek segítenek az állapot folyamatos figyelemmel kísérésében és szükség esetén az azonnali beavatkozásban. A megfelelő stabilizáció és gondoskodás mellett a betegszállításnak biztonságosan és megfelelő módon kell történnie annak érdekében, hogy a beteg szállítás közben is megfelelő ellátásban részesüljön. Az egészségügyi személyzet felkészültsége és az eszközök megléte kiemelten fontos a hatékony és biztonságos betegszállítás során.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!