Ajánlatkérés díjmentesen - Hangtechnikus, Szentendre

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)
Írd le
a feladatot
válassz a jelentkező
szakemberek közül

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából hangtechnikust!

Fogadok munkát
Bíró András

Hangtechnika

Energetikai tanácsadás

Villanyszerelő

E-ON/ELMŰ által ajánlott regisztrált villanyszerelő vagyok (ASZR) Amiket vállalok : · Mérőhely bővítés/szabványosítás · Mérőhely műszaki felülvizsgálat , plomba bontás és dokumentálás ( 65000 Huf + kiszállási díj ) · Mérőhelyi áthelyezés · Mérőszekrény-csere – a lebontott szekrény helyére kerül az új tipizált mérőszekrény · Tetőtartó csere. · Csatlakozó fővezetéki védő csövezés cseréje. . Lakáselosztó cseréje, javítása, felújítása abban az esetben, ha a mérőhely általam lett szabványosítva vagy felújítva. . Sürgős esetben egyéb javítás/karbantartás ( 25000 Huf min. kiszállás ) Merőhely ügyben a műszaki állapot felmérése 25000 HUF, ez által tudok pontos árajánlatot adni szabványosításra vagy felújításra. Elfogadott árajánlat esetében ezt a kiszállást belekalkulálom (-25000 ) és visszatérítem! Rokkant betegek, egyedüláűlló nyugdíjasok és egyedül gyereket nevelő anyák/apák 15% kedvezményben részesülnek! KATA egyéni vállalkozó vagyok, kérem csak magánszemélyek keressenek ! Kérem, ha lehet telefonon hívjanak, főleg ha sürgős esetről van szó ! Ha nem tudom felvenni a telefont, amint tudom visszahívon Önt ! Köszönöm! Bíró András ASZR villanyszerelő
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Minősített JóSzaki
285 megbízás
78 vélemény
27 fotó
Fogadok munkát
Hudák L László

Hangtechnika

Dekoráció

Laptop szervíz

Üdvözlöm! Villanyszerelést és karbantartást, háztartási gépek beüzemelését, gyengeáramú kábelezést, internet és multimédia eszközök installálását vállalom. Bővebben: Szerelés, felújítás, lámpatest felszerelés. Hűtő-fűtő mennyezetre lámpatestek rögzítése, nagyobb kiterjedésű lámpák is, középpontos felfogatással konzolok segítségével, fúrás mentesen. Mikroméretű 1000-3000 watt teljesítményű szigetüzemű napelemrendszerek kivitelezése. Minden multimédia rendszer, audio és videómátrix kiépítése, internethálózat kiépítése, Jelerősítők felszerelése és optimalizálása. Hi-End, Audiophile eszközök kábelezése, rögzítése. Számítógépek karbantartása. Amit nem tudok vállalni Elmű regisztrált munka Érintésvédelem EPH jegyzőkönyv Villámvédelem Tűzvédelem A megoldások embere vagyok. Törekszem úgy megjavítani egy eszközt, kiépíteni egy hálózatot, hogy az sokáig szolgálja felhasználóját!
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Minősített JóSzaki
78 megbízás
59 vélemény
26 fotó
Fogadok munkát
Bartucz Attila

Hangtechnika

Bútorszerelő

Zárszerelés

Szívesen állok rendelkezésére, javítási, szerelési és egyéb ezermester munkákban. Egyedi garanciával, felelősség biztosítással! Bútor: össze- vagy szétszerelés és javítás, legyen új vagy régi. Fúrások: függönykarnis, polc, kép, tv konzol, szekrény, csillár, lámpa. Elektromos és víz bekötések: lámpa, főzőlap, sütő, csap, mosogató- és mosógép. Javítások, szépítések: bútor, zár, fal, gipszkarton, csempe, és szinte minden egyéb a lakásában. Hívjon bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Minősített JóSzaki
JóSzaki
73 megbízás
46 vélemény
57 fotó
Fogadok munkát
Party Dj Rádió & Party Service

Hangtechnika

Hostess

Zenész

A Party Dj lemezlovasai és rádiósai idén is vállalnak fellépéseket! Rendelj Party Dj-t még ma! Legyen szó esküvőről, szülinapról, legény vagy leánybúcsúról, házibuliról, vagy egyéb eseményről. Lehetőséged van bérelni a Party Dj hullámait távolról, vagy a helyszínről csináljuk az élő műsort nektek! Saját hang és fénytechnikával, számlával és garantált jó hangulattal! - Dj szolgáltatás - Hangosítás - Fénytechinka - Hostess szolgáltatás -Kültéren, beltéren egyaránt vállalunk munkát, legyen az bármilyen jellegű esemény, rendezvényt. A weboldalunkon lévő űrlap kitöltésével könnyedén felveheti velünk a kapcsolatot! Web: https://www.partydjradio.hu/esemenyek/ E-mail: [email protected] Tel: 0670 343 1661
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
3 fotó
Fogadok munkát
Csató Dávid - Budaszervíz

Hangtechnika

Telefonszerelő

Rendszergazda, informatikus

Kedves Érdeklődő! Több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezem különféle műszaki területen, így szívesen nyújtok segítséget az alábbi témakörökben: #Műszaki szaktanácsadás: Épületenergetika, épületautomatizálás, villamos és gépészeti tanácsadás, okos otthon, megújuló technológiák ajánlása. Épületek felügyelete, üzemeltetésben való részvé #Informatikai segítségnyújtás: Szoftveres szaktanácsadás, probléma megoldás akár távolról is (AnyDesk, TeamViewer, VPN, távoli asztal). Laptop, számítógép, mobileszköz, wi-fi router és egyéb okos eszköz üzembehelyezése, adatmentése és adat visszaállítása. Operációs rendszerek és felhasználói programok, vírusirtók beszerzése, telepítése. Felhőalapú szolgáltatások aktiválása, kialakítása. #Hardver-szaktanácsadás: Asztali számítógépek összeállítása, javítása, hibaelhárítása. Hordozható számítógépek javítása, hibaelhárítása. Vásárlói igények figyelembevételével hardverek, laptopok, egyéb informatikai eszközök ajánlása. Karbantartás keretein belül, melegedés megszűntetése tisztítással, portalanítással, hőközlő paszta cseréjével. Hangtechnikai eszközök vizsgálata, hangosítás. Egyedi igények felmérése alapján egyéb segítségnyújtás. #Mobiltelefon javítás: Mobiltelefonok márkafüggetlen javítása garancia időn túl. Szoftver telepítése, frissítése. Adatmentés. Sérült burkolati elemek cseréje. Beázott készülékek javítása, adatmentése. Minden esetben egyedi igények alapján. Munkaidő rugalmas, gyors szervizre akár hétvégen is van lehetőség, előre megbeszélt időpontban. Az árak helyszíni felmérés alapján lehet legpontosabban megbecsülni. A munkákra, komplexebb méretű feladatokra, vagy kérésre egyedi árajánlatot készítek. Az elvégzett munkáról számla kerül kiállításra, teljesítési igazolás mellett. 2022 őszétől bankkártyás fizetésre is van lehetőség, így az elvégzett munka ellenértékét akár bankkártyával is lehetősége van a megrendelőnek rendezni a helyszínen. Ha felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal e-mailben vagy telefonon.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Minősített JóSzaki
31 megbízás
29 vélemény
1 válasz
3 fotó
Fogadok munkát
Molnár Martin Attila e.v.

Hangtechnika

Biztonságtechnika

Riasztó szerelés

Molnár Martin Attila vagyok riasztó rendszerek és videómegfigyelő rendszerek telepítésével és lakásautomatizálással foglalkozom. Miért vállaszon engem. – Mert előzetes helyszíni felmérést biztosítok. – Mert egyénre szabott lehetőségeket kínálok. – A kiépített kamerákhoz távoli elérést biztosítunk. – Mert 3+1év garanciát vállalok. Közvetlenül a Magyarországi forgalmazótól származó berendezéseket telepítünk. Felmérés, tanácsadás: A tervezés a riasztó kivitelezését megelőző első folyamat. Ekkor kerül sor a meglévő riasztórendszer átvizsgálására, új rendszer tervezésére. Célja, hogy a megrendelő igényeit a szakmai előírásoknak, a szabványok és a törvényi előírásoknak megfelelve maximálisan kiszolgálja. A tervezést két külön kategóriába lehet sorolni: az egyszerűbb, kisebb riasztó rendszerek tervezését regisztrált vagyonvédelmi szerelő végezheti. Részletekért látogasson el weboldalamra.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
12 megbízás
5 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Rácz Nándor

Hangtechnika

Sofőrszolgálat

Zenész

Nagy tapasztalattal rendelkezem számítógép szervizelésben, amit az ország egyik legnagyobb webáruházának szervizében szereztem. Ezen kívül hangtechnikus végzettséggel rendelkezem, hangosítással és DJ-ként zeneszolgáltatással foglalkozom. Családi rendezvények, esküvők fotózását, videózását is vállalom 4K profi minőségben.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Fogadok munkát
MS EVENT GROUP KFT

Hangtechnika

Rendezvényszervező

Szabadtéri mozivetítések mellett rendezvényszervezéssel és rendezvénytechnikával foglalkozunk. Hangtechnika, Vizuáltechnika, Fénytechnika, Színpadberendezések. A kisebb rendezvényektől, a legnagyobb konferenciákig segítünk a szervezésben és a lebonyolításban egyaránt.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
3 fotó
Fogadok munkát
Illésné Rákos Krisztina  - Illés Band

Zenész

Esküvőszervező

Rendezvényszervező

FALUNAP - RENDEZVÉNY, CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELEK, ESKÜVŐ- LAKODALOM és SZERTARTÁS HANGOSÍTÁS Élőzene, lakodalmas mulatós, illetve egyéb tánczenék, népdalfeldolgozások, a 70-80-90 évek és napjaink magyar slágerei, változatos kínálattal. FALUNAPOK- RENDEZVÉNYEK: Mulatós és Retro slágerek- akár fellépőként, vagy a teljes BÁL Zeneszolgáltatása hang és fénytechnikával! LAKODALMAS AJÁNDÉKUNK: Ajándékba adjuk: a szertartás hangosítást, a hang és fénytechnikát, és NINCS időkorlát, addig játszunk míg kéritek! CSALÁDI ÖSSZEJÖVETEL: Mulatós és Retro slágerek, hogy az ünnep felüthetetlen legyen.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
8 megbízás
28 fotó
Gazsó Péter [Peet-R]

Hangtechnika

Szakács

Sofőrszolgálat

Rendezvénytechnikusként dolgozom, mellette megszereztem a villanyszerelő szakmát is, melyben szeretnék kicsit több időt tölteni. Vállalok kisebb javításokat, biztosítéktábla cserét, szerelvényezést, de igény esetén akár egész ház újravezetékezését vagy újépítésű ház komplett villanyszerelését (kivéve villanyóra bekötést, ehhez nincsen regisztrált villanyszerelői képesítésem)
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
3 fotó
Tápai Innovációs Kft

Hangtechnika

Biztonságtechnika

Riasztó szerelés

A gyengeáramú rendszerek és eszközök egyre nagyobb számban jelennek meg otthonainkban. A mai modern épületeink és villamos hálózataink elképzelhetetlenek informatikai és telefonhálózat, televízió hálózat, riasztó és kamera rendszerek kiépítése nélkül. Mai modern épületeinkben a gyengeáramú rendszerek, párhuzamosan épülnek ki az erősáramú hálózattal. Az erősáramú vezetékekkel együtt a gyengeáramú kábelezés is a falba süllyesztve kerülnek elvezetésre, ezért igen fontos a megfelelő gyengeáramú terv elkészítése, alapos átgondolása és annak pontos kivitelezése. Vállalkozásunk ebben nyújt segítséget Önnek is. Vállaljuk teljes gyengeáramú hálózat tervezését és kivitelezését. Az informatikai, telefon és televízió hálózat, kamera és riasztó rendszer kiépítésén felül vezeték nélküli hálózatok, multi-room audió és multimédia hálózatok és épületautomatizálási rendszerek – okosotthon rendszerek tervezését és kiépítését egyaránt.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
1 megbízás
7 fotó
Csikai Dávid

Hangtechnika

Zenész

Kedves Látogató! Zenészként elhivatott rajongója vagyok a jó hangzásnak. Minden ebbe torkollik, ugyanis a zene az tér, így ha a tér jól rendezett az zene képes kiteljesedni. A térben jól elhelyezett zenei alapkövek a hangzás maga. Én abban tudok neked segíteni, hogy otthonodban megteremts azt a teret amiben a zene kiteljesedhet. * Vállalom meglévő hangrendszer beállítását, felújítását. * Hangrendszer beépítését. * Visszhangtalanítást. * Tanácsadást hangrendszerrel kapcsolatban. * SmartTV analóg hangrendszerrel összekötését.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Farkas Tamás

Hangtechnika

Biztonságtechnika

Kaputelefon szerelés

Tisztelt érdeklődő. Iskolai végzettségemet tekintve, épületvillamossági villanyszerelő és számítástechnikai műszerész vagyok. Lassan 20 éve foglalkozom különféle erős és gyenge áramú rendszerek ( megfigyelőrendszerek, kaputelefonok, ipari hangtechnikai berendezések, általános villanyszerelés, számítástechnikai eszközök....)kiépítésével, javításával. Ha szükséges társalgási szintű német nyelvtudással rendelkezem. Forduljon hozzám bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
JóSzaki
1 megbízás
3 vélemény
Medgyessy Tamás

Hangtechnika

Dekoráció

Öntözéstechnika

Szia! Bocs, hogy egyből tegeződünk, de így legalább mellérendelt viszonyban leszünk egymás segítségére. Te munkát adsz, én munkát vállalok. Elég ilyesztő lehet elsőre, hogy ennyi mindent vállalok, azt gondolhatnád, semmihez sem értek, de hidd el, azonnal meg tudom cáfolni minden apró kételyed. Évtizedek óta számítógép függő vagyok, minden gépem magam szereltem a ZX-től a Macbook PRO-ig. Felhasználó szinttől picit magasabb tudással rendelkezem, de nyilván mindent nem fogok megoldani, mert ha így lenne, már rég az Apple vezetői székében ülnék. Vezetek is. Autót. Egy Ducatom van, amibe elég sokminden belefér, ezzel szállítom a barátom hangtechnikáját is rendezvényekre, valamint nyáron ezzel szoktunk menni kertépíteni. Itt csak másodhegedűs vagyok, de az ország egyik legjobb kertészmérnökének másodhegedűse. Aki velünk dolgoztat, nem bánja meg! Igen, volt szó rendezvényekrről is. Rengeteget csináltam már egyszerű szülinaptól az 5000 fős fesztiválig. Ezeknek általában a grafikai, és webes megjelenítéséért is én feleltem, tehát ha ilyen gondod van, szintén tudok segíteni. Mi kell még? Nekem munka, neked pedig ÉN! :D
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
2 fotó
Bé Junior

Hangtechnika

Zenész

Fiatal kreatív és dinamikus szakembernek tartom magam aki napra kész és könnyen megtalálja a közös hangot.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Szabo Roland

Hangtechnika

Designer

Honlapkészítés

Hamarossan....
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Kuzma Daniel

Hangtechnika

Rendszergazda, informatikus

több év tapasztalatom van informatika terén, jelenleg egy építőipari cég informatikához fűzhető feladatait és karbantartási munkálatait látom el.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Szapu Márk

Hangtechnika

Dekoráció

Szobafestő, tapétázó

34 éves festő vagyok, precíz, alapos.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Varga Csaba

Hangtechnika

Ezermester

Ablakszigetelés

Apróbb javítások is jöhetnek.. a nyílászárók beállítása javítása és szigetelése a fő profilom.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Káldi Erika

Hangtechnika

Rendezvényszervező

KARAOKE, RETRO DISCO Sound Record Production Érden és környékén, de akár Budapesten is. - klubokba, szórakozóhelyekre - céges rendezvényekre - csapatépítő tréningekre - születésnapra - privát partikra - esküvőkre Legyen a zene sláger, retro, mulatós vagy napjaink legjobbjai, minden megadatik, csak kérni kell! A zeneszolgáltatás bármilyen zenei stílusban, előzetesen egyeztetett igények alapján történik! Az ár a megrendelt szolgáltatás függvénye!
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Szokolai Zoltán - Pezsgő Duó-Trió

Hangtechnika

Zenész

Esküvőszervező

A melódikus - dallamos háttér zenét, tánc -, operett -, hazai és külföldi sláger zenét, magyar nótákat - csárdásokat, mulatósokat, rock & roll, latin, pop zenét... a hajnali kifulladásig szolgáltatom SZINTETIZÁTORRAL, HARMONIKÁVAL, ÉNEKKEL. A formáció igény szerint bővülhet szaxofonos - harmonikás - énekes nővel, gitáros - szaxofonos - énekessel, dobossal... A nagy és változatos repertoárt csúcs minőségi hang és fény technikával szolgáltatom. Szokolai Zoltán hivatásos zenész (zeneiskolai harmonika tanár)
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Kiss Martin Dániel

Hangtechnika

Videós, operatőr

Fényképész, fotós

Keves Érdeklődő. Kiss Martin vagyok a Multilumen csapatának ügyvezetője. Cégünk esküvői videók, élő adások, aftermoviek és reklám filmek készítésben jeleskedik igazán. De mindenre van egy jó megoldásunk, keress minket bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Kánai Ernő

Hangtechnika

Esküvői fotós

Fényképész, fotós

Elsősorban fotózással és hangosítással foglalkozom lassan 20 éve. Nagyon korán kezdtem mindegyiket, így fiatal korom ellenére komoly szakmai tapasztalat áll mögöttem. Saját fotóstúdióm van, melynek egy része hordozható, így rendezvényekre, esküvőkre, iskolákba, óvodákba is ki tudok települni profi körülményeket teremtve. Esküvők, portrék, családi- és gyermekfotók a fő profilom. Esküvőket az ország egész területén, illetve egyéb esetekben határon túl is vállalok! Érdemes minél előbb lefoglalni, mert már az idei évre is fogynak a szabad napok. Lassan már csak 2016-ra tudok vállalni, alig maradt szabad időpont az idei évre.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
1 megbízás
Bodnár Tamás

Hangtechnika

Hang és videotechnikus vagyok, 25 év tapasztalattal a hátam mögött bármilyen audio-video technikával kapcsolatos kérdésben szívesen segítek. Forduljon hozzám bizalommal az alábbi témákban: TV, Hifi és házimozi készülékek telepítése, beállítása, rendszer tervezés, kivitelezés Audio-video többzónás multiroom rendszerek kiépítése Univerzális távirányítók - minden készülék egy távirányítóról működik, nem kell keresgélni, hogy melyik a TV-é, erősítői, kábelboxé... Hifi és házimozi rendszerek beállítása, hangzás optimalizálása Falba/mennyezetbe épített Bluetooth hangszórók telepítése Hang és képjel átviteli problémák, vezetékezési gondok megoldása Okos otthonok, házautomatikai rendszerek tervezése, kiépítése Rejtett hangrendszerek telepítése, semmi nem látszik, csak szól a zene... Bármi audio-video technikai kérdés, amit eddig nem sikerült megoldani.... Magán ügyfelek, cégek, vállalatok, szervezetek számára is állok rendelkezésre.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Major Gábor

Hangtechnika

Régi és új zongorák, pianínók, harmóniumok karbantartásával, hangolásával felújításával foglalkozom 35 éve.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Bődi Zoltán

Hangtechnika

Rendszergazda, informatikus

Designer

A következőkben tudok önnek segíteni: - Számítógép, notebook vagy hálózati probléma megoldása távoli eléréssel vagy kiszállással. Ha otthonában, telephelyén hardver, szoftver vagy hálózati problémája van keressen fel! -Számítógép/notebook javítás, telepítés, beszerzés, hálózati problémák, router, switch, modem, számítógép összeszerelés, nyomtató problémák/telepítés, otthoni audio, projektor- vetítővászon, visualtechnika, oktatástechnika Egyéb munkák amiben segíteni tudok: - Logó és arculat tervezés Teljesen új logó készítés, meglévő logó újratervezése, legyen szó közösségi médiához, pólóra, weboldalhoz! Írjon e-mailben: zoltan. Természetesen számlaképes vagyok! Budapesten és Pest megyében gyors kiszállással, nagyobb távoknál plusz kiszállással számolok!
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
3 fotó
Szántó-Farnady Judit

Hangtechnika

Esküvői fotós

Fényképész, fotós

Ha nem szeretnél hagyományos fotókat, akkor jó helyen jársz! Pár éve kezdtem el fotózni, hamar rájöttem, hogy ez az, amit szeretek csinálni. Szeretem megörökíteni a pillanatot, és ezt átadni másoknak. Megfigyeltem, hogy senki sem szereti, ha fotózzák, de a végén mindenki örül annak, ha jó képek születnek róla. Ezt az elvet próbálom követni, amikor a képeket készítem. Akár otthon, akár az irodában vagy egy kültéri helyszínen, esetleg műteremben szeretnéd a képeket, szívesen állok rendelkezésedre! Szolgáltatások: Portrék Családi fotók Gyermekfotók Portfólió Művészi aktfotók Vállalati portrék Tablófotók és tablók Esküvői fotók Tárgyfotók Rendezvényfotók elkészítése, retusálása, nyomdai kivitelezésének előkészítése, nyomdai ügyintézése. Naptárak, kasírozott habtábla fotók (A/1 méretben is!) tervezési és nyomdai kivitelezési munkálatai. Tablókészítésnél a fotózástól a professzionális digitális tervezésen át a keretezésig bezárólag, teljes szolgáltatást biztosítok kedvező áron, igényes kivitelezéssel. Hang- és fénytechnikai szolgáltatások is elérhetők.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
JóSzaki
2 megbízás
6 vélemény
13 fotó
Csendet Kérek

Hangtechnika

Gipszkarton szerelés

Minden, ami Hangszigetelés! Mozi szoba (Ha otthon jobb lenne megnézni egy jó filmet), Pihenő szoba (Ha el akar vonulni a világ elől és minden nagyobb zaj elől), Falak hangszigetelése (Ha hangos a szomszéd néni kiskutyája), Hangszerek hangszigetelése (Jó a gitár szólód, de nem hallasz belőle semmit, mert a dob túl hangos), Éttermek, Pubok és egyéb közösségi boltok (Ha a lakók panaszkodnak a zaj miatt akár zene, akár más jellegű zaj miatt) hangszigetelése!
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
MT-Verzió Bt

Hangtechnika

20 éve nyújtunk hangtechnikai területen széles körű szolgáltatást! Telepített rendszerek: Templomokban, üzletekben, iskolákban, sportlétesítményekben, kulturális intézményekben, településen információs rendszer kiépítése (falurádió). Vállalunk még rendezvényhangosítást, rendezvényvilágítást, videókivetítést, közvetítést. A felmérés ingyenes!
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
1 megbízás
8 fotó
Gyöngyösi Gergő
Hangosítás, hangtechnika bérlés. Céges rendezvények, esküvők, koncertek, konferenciák, online események hangosítását vállalom.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
3 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Gabriel Fehér

Hangtechnika

Hangosítást-Szülinapi,Gyereknapi,Céges Bulik lebonyolítását vállalom!Hang Fény,Buborék gép,füst gép,UV party.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Uzonyi Gyula

Hangtechnika

Videós, operatőr

Fényképész, fotós

Kiszállok Szentendre teljes területén
Easy klima

Hangtechnika

Futárszolgálat

Sofőrszolgálat

Hűtő fűtő Klimaszerelés gyorsan ,jó áron
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Lupkovics Zoltán

Hangtechnika

Teherfuvarozás

Sofőrszolgálat

Kiszállok Szentendre teljes területén
1 megbízás
2 fotó
Havas István, nyugdíjas

Hangtechnika

TV-, videó-, hifi-, DVD-szerelő

Számítógép szervíz

Nyugdíjasként, első sorban, otthoni szerviz tevékenységet vagy alkalmanként kisseb hangosításokat vállalnék beépített eszközökkel.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Mezei Bertalan

Hangtechnika

Kiszállok Szentendre teljes területén
Kovács Krisztián

Hangtechnika

Egyéb

Kiszállok Szentendre teljes területén
Hegedüs Attila

Hangtechnika

Biztonságtechnika

Riasztó szerelés

Precíz, finommechanikai, elektronikai és biztonságtechnikai, valamint távközléstechnikai ismeretekkel, és tanulmányokkal rendelkező szakember vagyok.
Bővebben
Kiszállok Szentendre teljes területén
Kállai Bence

Hangtechnika

Kárpitos

Autófényezés

Kiszállok Szentendre teljes területén