Ajánlatkérés díjmentesen - Fogyasztó masszőr, Mohács

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)
Írd le
a feladatot
válassz a jelentkező
szakemberek közül

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából fogyasztó masszőrt!

Barkóczy Zsófia

Fogyasztó masszázs

Babysitter

Bejárónő, házvezetőnő

Egészségügyi Végzetségem mellett - Test és Bió Kozmetikusi Végzetséggel Rendelkezem.- Családcentrikus - Türelmes - Figyelmes - Ápolt Vagyok. A Szakmában 40.- évet töltöttem. Szívvel.- Lélekkel. 🌹🌹🌹♥️
Bővebben
Kiszállok Mohács teljes területén
Lizák Andrea

Fogyasztó masszázs

Babysitter

Masszázs

Eladásban, pénztárgép kezelésben, konyhai munkálatokban, dekorálásban, kommunikációban gyakorlatom van. Munkámra, megjelenésemre igényes vagyok, empatikus, célorientált, őszinte, becsületes, érdeklődő, fejlődőképes, kommunikatív.
Bővebben
Kiszállok Mohács teljes területén
Miczán Gergelyné Jakubik Edit

Fogyasztó masszázs

Masszázs

Személyi edző

Szeretettel várok minden felfrissülni, gyógyulni vágyót. Miskolc területén bárhova kiszállok. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem a természetgyógyászat, fitoterápia, és többféle masszázs terén. Kiegészítő komplex terápiát tudok biztosítani hiszen mozgásterapeuta, és sport edző is vagyok. Egy különleges technológia áll a rendelkezésemre amellyel a testet ért elváltozásokra tudok rámutatni. A ZYTO Hand Cradle szkennelés egyszerű és fájdalommentes folyamat. Csak a kezét a ZYTO kézi bölcsőre kell helyeznie, miközben a galvanikus bőrválasz (GSR) letapogatás fut. A szkennelés finom energetikai impulzusokat küld a szervezetnek, és rögzíti a test reakcióidejét. Vannak, akik érzik, de a legtöbben észre sem veszik. A szkennelés hossza akár 3 perc is lehet. A ZYTO technológia a test dinamikus természetén és a test azon egyedi képességén alapul, hogy reagál a finom ingerekre. Különösen érdekelnek bennünket az anatómia energetikai vonatkozásainak évszázados felfogásai. A hagyományos kínai orvoslásban (TCM) ezt az energiát általában chi-nek nevezik.
Bővebben
Kiszállok Mohács teljes területén
Balogh Alexandra

Fogyasztó masszázs

Masszázs

Cellulit masszázs

Sok szeretettel köszöntelek! Először is engedd meg, hogy méltó módon bemutatkozzam neked! Balogh Alexandra vagyok, okleveles Masszőr, koreográfus, coach, illetve a Curves Magyarország szakmai Mentora is egyben. 13 éve foglalkozom azzal, hogy valamilyen formában “szebbé” “egészségesebbé” “motiváltábbá” “magabiztosabbá” ezáltal “boldogabbá” tegyem hölgy társaim, hogy a lehető legjobban érezzék magukat a bőrükben es merjék igazán önmagukat szeretni! Kezdetben táncpedagógusként picikéket oktattam így csempésztem az életükbe a rendszeres és szerethető mozgást, ezzel párhuzamosan edzéseket tartottam hölgyeknek. Még egy saját mozgásformát is kialakítottam, aminek igazán nagy sikere volt. Később értékesítői területeken próbáltam ki magam, amiben szintén sikereket értem el, de ettől is többre vágytam. Lassan 6 éve állíthatom magamról azt, hogy megtaláltam azt a munkát amit szeretek és minden kreativítasom és tehetségem kamatozik benne, mégpedig úgy, hogy közben embereknek segítek egészségesebben élni. Most jött el az az idő, amikor újra megfordult a fejemben, hogy egy ez igazán nagyszerű dolog és én nagyon boldog is vagyok, De….. Na hát ez a “DE” gondolkodtatott el minket és párommal, Ákossal úgy döntöttünk belevágunk valami újba, amin keresztül már nem csak a rendszeres sportolásban tudunk egy zseniális megoldást biztosítani vendégeinknek hanem más eszközök, kezelések, terápiák is bővítik az általunk nyújtott szolgáltatások tárházát, amik egymástól függetlenül vagy akár kombináltan is igénybe vehetők. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy le ne maradj a bevezető kedvezményeinkről és persze ha fogyni akarsz, tornázni akarsz, ráncok nélküli arcbőrt szeretnél, feszesebb bőrt szeretnél, relaxalni szeretnél stb. Szolgáltatásaink: Kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, relax és frissítő svéd masszázs stb! Kívánunk neked egy egészséges és önbizalommal teli életet!
Bővebben
Kiszállok Mohács teljes területén

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Mohácsi fogyasztó masszőrök összesen 0 értékelést kaptak, 0.00 csillagos átlaggal.
Fogyasztó masszázs tevékenység árak

Legnépszerűbb tevékenységek