Ajánlatkérés díjmentesen - Fogorvos, Budapest

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából fogorvost!

Ők vállalnak kiszállást hozzád (Budapest).

0 aktív Fogorvos – ők vállalnak munkát nálad (Budapest).

Hollywood Medical
Adatlap megtekintése
Teljes körű fogszakorvosi ellátás. Önálló dentálhigiénikusi szolgáltatások. Kiemelkedően magas fokú minőség és higiénia. Prominent Dentistry (TM) minősítés Felnőtt- és gyermekfogászati ellátás Fogmegtartó tevékenységek Szájsebészeti beavatkozások Parodontológiai kezelések Fogpótlások Dentálhigiénikusi ellátás Fogápolási termékek Halitózis kezelés
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Dr. Simon Botond
Adatlap megtekintése
30 év tapasztalata és több tízezer elégedett ügyfél szól mellettünk. Modern fogászati szolgáltatások, empátiával és szakértelemmel, teljeskörűen. Tekintse meg a feltöltött referenciákat. Gondolkozzon hosszútávon, az egészsége meg fogja hálálni. Csapatunk a szájsebészettől, a gyermekfogászaton és fogszabályozáson át a fogmegtartó kezeléseken (tömés, gyökérkezelés, fogpótlás) keresztül, az implantálásig kínál szolgáltatásokat. Mi már szájszkennerrel veszünk lenyomatot, így gyorsabban, pontosabban és az Ön számára még kényelmesebb ez a beavatkozás. Dental-Spirit Fogászat: Mi lelket adunk a fognak! Mellettünk szól, hogy az egyetlen Philips referenciarendelő vagyunk Budán, a prevenció és a szájhigiénés oktatás dentálhigiénikus közreműködésével kiemelt figyelmet kap a rendelőben. Pácienseink száma éves szinten 2500-3000 fő.
Bővebben
10 fotó
Kiszállok Budapest teljes területén
Hindent Fogászat
Adatlap megtekintése
Magánfogászati rendelő a legmodernebb csúcstechnológiával. A Széll Kálmán tér közvetlen közelében, a Széna térnél, minőségi fogászati kezelésekkel, tapasztalt és empatikus fogorvos szakemberekkel, helyben lévő fogtechnikus kollégával várjuk pácienseinket.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Dr. Szekeres Ferenc
Adatlap megtekintése
Dr. Szekeres Ferenc [Inaktív]

Fogorvos

Szájsebész

Jószaki
Jószaki
Esztétikai fogászat, szájsebészet, Paradontológiai kezelések. Ügyeleti rendelés (hétvégén és ünnepnapokon)telefonos időpont egyeztetéssel.
Bővebben
1 megbízás
1 vélemény
Kiszállok Budapest teljes területén

Fogorvos vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Budapesti fogorvosok összesen 1 értékelést kaptak, 5.00 csillagos átlaggal.