Szigethalomi angoltanárt keresel?

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából angoltanárt!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Szigethalom).

18 aktív Angoltanár – ők vállalnak munkát nálad (Szigethalom).

Ilona Hevesi
Adatlap megtekintése
Ilona Hevesi

Angoltanár

Tolmács, fordító

Minősített jószaki
Jószaki
Minősített jószaki
Jószaki
BESZÉDCENTRIKUS NYELVOKTATÁS Számlaképes óraadó tanár. Egyéni és csoportos privát nyelvoktatás. Nemzetközi iskolák: Budapesti Nemzetközi Keresztyén Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Molnár Ferenc Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium Nyelviskolák: Pallas Magániskola, Ring Nyelvstúdió, Helping Hand. Céges nyelvoktatás K&H Bank, Experidance, Gebrüder Weiss, GLS, Logipack, Antenna Hungária, Beiersdorf, Witzing Tüzépker Kft., Márka-Mix Kft., Strapa-Pack Kft., Dataplex Kft., Euro Gumi Kereskedő Kft., Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft., Erste Bank, Numil Kft., Budapest Bank, Uniqua Biztosító, Mikroszerviz Informatika Kft. Felkészítés általános, üzleti, gazdasági, műszaki alap és középfokú nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségi vizsgára és felvételire. Különböző témájú anyagok fordítása (irodalmi, építőipari, vallási, művészeti, történelmi) Több évig éltem az Amerikai Egyesült Államokban New York és Kalifornia államban.
Bővebben
103 megbízás
19 vélemény
Dunaharaszti
Dr. Dikter József
Adatlap megtekintése
Dr. Dikter József

Angoltanár

Szövegíró, újságíró

Programozó

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1 NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
94 megbízás
21 vélemény
23 fotó
Budapest - XI. kerület
Kiss Gábor
Adatlap megtekintése
Kiss Gábor

Angoltanár

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Beszédközpontú online órák. Vállalok személyre szabott angol nyelvoktatást, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára, illetve érettségire való felkészítést. A tanulás folyamatát videóanyagaimmal segítem, melyet ingyenesen biztosítok minden tanítványomnak. Bárhol is tartasz az angol nyelvben, segítségedre lehetek. Az ország egész területén elérhető vagyok online formában. Óráimat jó minőségű headsetes telefonhíváson keresztül bonyolítom le, emellett pedig egy közös dokumentumban tudunk együtt dolgozni az interneten keresztül. A hívásban így nincs akadás, sokkal tisztábban érthető a másik fél. Ezzel kapcsolatban, ennek menetéről szívesen adok tájékoztatást telefonon. Számlaképes vállalkozó vagyok.
Bővebben
71 megbízás
52 vélemény
Tatabánya
Ladányi Nikolett
Adatlap megtekintése
Ladányi Nikolett

Angoltanár

Matektanár

Magyartanár

Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-6. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
25 megbízás
8 vélemény
1 fotó
Budapest - XII. kerület
Nyári Boglárka [Bogi]
Adatlap megtekintése
Nyári Boglárka [Bogi]

Angoltanár

Olasztanár

Magántanár

Diplomás nyelvtanárként, nyelvvizsgáztatóként, szakfordítóként 20 éves offline és online tanítási, illetve külföldi tapasztalattal ANGOL és OLASZ nyelvből vállalok nyelvtanítást, korrepetálást, nyelvvizsgára ill. érettségire felkészítést, állásinterjú tréninget, prezentációs technikák oktatását, valamint az angol nyelvű master képzésekre tréninget (fordítóképzés, tolmácsképzés, anglisztika master stb.). - nyelvoktatás - általános és szakmai nyelvek (idegenforgalmi, gazdasági, sport) - felkészítés nyelvvizsgára, érettségire - állásinterjú tréning - prezentációs technikák - tehetséggondozás - nyelvvizsga utáni szinten tartás kor: középiskolás kortól senior korosztályig Részletes önéletrajzért, további infóért keressen bizalommal. Érdeklődni: telefonon, a délelőtti órákban!
Bővebben
8 megbízás
1 vélemény
4 fotó
Pécs
Dr. Nagy György
Adatlap megtekintése
Dr. Nagy György

Angoltanár

ONLINE ANGOL BESZÉDGYAKORLAT kezdőtől mesterfokig: mindennapokra, Euroexam nyelvvizsgára, akadémiai angol nyelvhasználatra - egy tapasztalt, nemzetközi angol nyelvtanárral, akkreditált Euroexam szóbeli nyelvvizsgáztatóval. ÁLTALÁNOS ANGOL Beszédgyakorlat Ezeket a beszédórákat minden olyan angolul tanulónak ajánlom - kezdőtől a mesterfokú szinten állóig - aki az általános témákban és a mindennapi szituációkban használt angol nyelvet szeretné elsajátítani és gyakorolni. A beszédgyakorlat abban segíti a Tanulót, hogy: - aktivizálja és bővítse szókincsét és nyelvtani tudását, - hatékonyan tudja kifejezni magát, és - magabiztosan kommunikáljon. EUROEXAM ANGOL Beszédgyakorlat Ezeket a nyelvvizsga felkészítő beszédórákat annak ajánlom, akinek célja az Euroexam angol nyelvvizsga szóbeli részén való eredményes szereplés alapfokú (B1), középfokú (B2), vagy felsőfokú (C1) szinten, és a már megszerezni kívánt nyelvvizsga szintjén van. Az órák arra adnak lehetőséget, hogy a leendő Nyelvvizsgázó: - aktivizálja és bővítse szókincsét és nyelvtani tudását, - begyakorolja az összes szóbeli viszgafeladatot, és - bátran feltehesse kérdéseit, hogy mi vár rá a nyelvviszgán. Igény szerint csak próbanyelvvizsga is foglalható. AKADÉMIAI ANGOL Beszédgyakorlat Ezeket a nyelvi beszédfejlesztő órákat annak ajánlom, aki legalább középfokú (B2) szintű angol nyelvtudással rendelkezik, és eredményesen szeretne angolul kommunikálni Magyarországon vagy külföldön egyetemi hallgatóként, vagy egyetemi oktatóként. A beszédórák abban segítik a Tanulót, hogy felsőfokú (C1) szinten: - magabiztos tudományos előadásokat tartson, - hatékonyan tudja elmondani saját érveit, és - eredményesen tudjon részt venni tudományos eszmecserékben. Az angol beszédórákon a kommunikatív nyelvoktatás módszerein keresztül fejlesztjük a következő képességeket is: - folyékony beszéd, - összefüggő beszéd, - kiejtés, és - kommunikációs startégiák. A tanórák a "BigBlueButton" virtuális tanterem és a "Moodle" online tanulásmenedzsment rendszer segítségével folynak. A tandíj ezen felületek használatát, valamint a teljes tananyagot is tartalmazza. Egy nyelvóra 45 perces. Az órák díjának banki átutalással történő befizetéséről elektronikus számla kerül kiküldésre. A nyelvórákon 18. életévüket betöltött Tanulók vehetnek részt. Köszönöm, hogy megnézte a profilomat, és várom jelentkezését egy ingyenes próbaórára!
Bővebben
7 megbízás
2 vélemény
4 fotó
Maglód
Herédi István
Adatlap megtekintése
Herédi István

Angoltanár

Némettanár

Tolmács, fordító

Üdvözlöm! Több éves nemzetközi szakmai tapasztalattal a hátam mögött tisztelettel vállalok ANGOL és NÉMET nyelvből magán-és csoportos nyelvoktatást, illetve korrepetálást, nyelvvizsgára való felkészítést (minden szinten) és fordítást is. Élhet a városban, az ország bármely pontján, külföldön vagy akár a Marson is...Valóra válik minden álom, mert lehetetlen nincs!
Bővebben
12 megbízás
2 vélemény
Kiskunfélegyháza
Petucskó Mónika
Adatlap megtekintése
Petucskó Mónika

Angoltanár

Magántanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról.
Bővebben
2 megbízás
1 vélemény
Székesfehérvár
Vajda Gábor
Adatlap megtekintése
Vajda Gábor

Angoltanár

Szövegíró, újságíró

Tolmács, fordító

A Pannon egyetemen, a területen szerzett diplomámmal számlaképes vállalkozóként foglalkozok elsősorban angol oktatással, nyelvvizsgáztatással, fordítással és helyenként újságírással. Évtizedes tapasztalattal rendelkezem mind az angol nyelv oktatásában és az újságírásban, valamint 2018 óta a LanguageCERT nyelvvizsgarendszer vizsgáztatója is vagyok. Munkám legfőképp különböző nyelviskolákra, ill. kihelyezett tanfolyamokra terjed, újabban az online oktatást is felvettem a profilomba. A fentiek mellett copywriting, lektorálási és egyéb, szövegalkotáshoz kapcsolódó feladatokat is vállalok.
Bővebben
20 megbízás
5 vélemény
Kaposvár
Molnár Gergely
Adatlap megtekintése
Molnár Gergely

Angoltanár

Programozó

Győr
Pap Csilla Ilona
Adatlap megtekintése
Pap Csilla Ilona

Angoltanár

Coach

Tolmács, fordító

Pap Csilla vagyok. Üzleti Angol Transzformációs Coach-ként, nőként, NŐKNEK kínálom szolgáltatásaimat. Olyan okos és képes ÜZLETASSZONYOKKAL dolgozom együtt, akik nemzetközi célokkal rendelkeznek, mindössze magabiztosabb fellépésre van szükségük a nemzetközi platformokon is, az üzletük és az életük KITELJESEDÉSÉHEZ. Szenvedéllyel vezetem őket végig egy olyan transzformációs folyamaton melynek során középszerű angol nyelvi előadókból HATÁSOS NŐI ELŐADÓ válhat belőlük. Egyediségem a 24 év MULTINACIONÁLIS VÁLLALATI környezetben mérnökként, értékesítőként és projekt menedszerként megszerzett tapasztalatom, amit a 11+1 hetes programom során szenvedéllyel táplálok a mai üzletasszonyokba, gondosan ügyelve az előrehaladásukra. Emlékezz, MINDENRE KÉPES VAGY, csak Kövesd amire Vágysz! MOST VAN ITT AZ IDŐ. Ha késel, elkésel. Ha megszólít ez az üzenet, ragadd meg az alkalmat és írj, vagy hívj az elérhetőségeim egyikén. Szeretettel, Csilla.
Bővebben
1 megbízás
1 vélemény
Győr
Halász Péter
Adatlap megtekintése
Halász Péter

Angoltanár

Tolmács, fordító

2 megbízás
20 fotó
Győr
Tóth Dénes
Adatlap megtekintése
Tóth Dénes

Angoltanár

Hódmezővásárhely
Farkas Nóra
Adatlap megtekintése
Farkas Nóra

Angoltanár

Angol magánórákat vállalok Kaposváron angoltanári diplomával és több éves tapasztalattal.
Bővebben
1 megbízás
Kaposvár
Balogh Erika
Adatlap megtekintése
Balogh Erika

Angoltanár

Diplomás nyelvtanárként vállalom angol nyelv tanítását beszédcentrikusan az alapoktól középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára történő felkészítésig több éves tapasztalattal...... Az ország egész területén elérhető vagyok online formában.
Bővebben
Szeged
Andrea Rigas
Adatlap megtekintése
Andrea Rigas

Angoltanár

Felkeszítés angol nyelvvizsgára, külföldi munkavállalásra, 20 éves tapasztalat, ESL Azar, Betty Schrampfer
Bővebben
Keszthely
Kiss Júlia Lilla
Adatlap megtekintése
Kiss Júlia Lilla

Angoltanár

Kémiatanár

Magyartanár

Matek korrepetálást vállalok kizárólag ONLINE, ami azt jelenti, hogy sehova sem kell elmenned otthonról. Az órák messengeren történnek. Általános iskla 5. osztálytól egészen 12.-ig tanítok, illetve érettségi felkészítést is vállalok. Matematikát tanítok egy speciális módszerrel, az óráimat nem csak "leadom", hanem precízen és következetesen építem őket fel, ezáltal a kitűzött cél könnyen és átláthatóan elérhetővé válik. Fontosnak tartom a szülőkkel a rendszeres konzultációt. Matematikából központi felvételire (4-6 osztályos gimnáziumba) és érettségire kidolgozott stratégia mellett készítek fel. Amennyiben felkeltettem érdekődését várom megkeresését. Mindnekinek jó tanulást! Kiss Júlia Lilla
Bővebben
34 megbízás
10 vélemény
Debrecen
Szabó Zsuzsa
Adatlap megtekintése
Szabó Zsuzsa

Angoltanár

Több éves nyelvtanári, nyelviskolai és nyelvvizsgáztatói tapasztallal vállalom az alábbi felkészítéseket: - közép és emelt szintű ÉRETTSÉGIRE - alap, közép és felsőfokú NYELVVIZSGÁRA (ORIGO, ECL, DEXAM) - pár órás gyakorlást, témazáró dolgozatok előtti ismétlést/gyakorlást - nyelvtudást frissítő órák + személyesen, online formában is + INGYENES szóbeli felkészítő könyv + 1 Bónusz óra a vizsga hetében Tanulj SAJÁT ritmusban személyre szabottan, keress bátran és beszéljük meg,hogy lenne a legjobb Neked. Közvetlen elérhetőség: [email protected]
Bővebben
8 megbízás
4 vélemény
Debrecen
Szörcsök Magdi
Adatlap megtekintése
Szörcsök Magdi [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Bejárónő, házvezetőnő

Házi betegápolás

Jószaki
Jószaki
Teljesen normális, 50es nő, mindenféle belföldi és külföldi munka tapasztalattal és végzettsėggel
Bővebben
1 vélemény
Érd
Szilard Lini
Adatlap megtekintése
Sziasztok! Diplomás hölgy vagyok és angol tanítást vállalok skype-on, vagy viberen gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! 10 évig tanítottam angolt korábban Magyarországon, most pedig Írországban élek és szívesen folytatom a tanítást függetlenül attól, hol élsz. Vállalok diák korrepetálást, teljesen kezdőket, vagy olyat, aki már beszél, de gyenge a nyelvtanja, de olyat is, aki éppen a beszédben bizonytalan még. Az angol óra menetét az igényeid szerint alakítom ki! Díja: €10/60perc ; 3500Ft/óra Ha érdekel írj nekem privátban. Ha egy barátodat érdekelheti, oszd meg vele kérlek! Legyen szép a napod!🌸 Lini
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Erdei Jázmin
Adatlap megtekintése
Kezdő szinttől egészen az érettségiig, nyelvvizsgáig vállalok angoltanítást, felkészítést. Végtelen türelemmel és lelkesedéssel várok minden kezdőt, középhaladót, haladót, minden korosztályt! Ha csak az elévült tudásodat, beszédkészségedet szeretnéd leporolni, akkor is keress meg nyugodtan. Személy szerint a beszédközpontúságra esküszöm, kiegészítve ezt játékos feladatokkal. Lendületesen és ami a legfontosabb élvezetesen fogunk eljutni a célodig! C1 nyelvvizsgával rendelkezem, illetve kiskorom döntő többségét külföldön töltöttem, így a kezdetektől fogva fontos szerepet játszik nálam az angol nyelv. A jelenlegi helyzetre tekintettel csak online órákat tudok vállalni, de ez a minőségen nem változtat.
Bővebben
Szolnok
Sand Zoltán
Adatlap megtekintése
15 éves angliai(londoni) munka-, és élettapasztalattal vállalok angol nyelv oktatást, gyakorlati életszerű témákat is érintve. Emiatt tanácsadás is biztosított amennyiben valaki angliai munkavállalásban gondolkodik. Szegeden és környékén és Nyíregyházán. Személy és kisebb csomagok szállítását szintén vállalom Nyíregyháza és Szeged között kisebb kitérőkkel. Hi, I do provide English lessons with 15 years of work and life experience including practical and technical topics, so it can be taken as an advisory session if you may be thinking about living and working in the UK. I do also take passenger(s) and smaller parcels between Nyíregyháza and Szeged with short detouring.
Bővebben
3 megbízás
Szeged
Hackermüller Trícia
Adatlap megtekintése
Angol nyelv oktatását vállalom alap és középszinten személyesen Szigetszentmiklóson és környéken (igény szerint online órákra is van lehetőség). Akár az érettségire való felkészülés, akár az angol nyelv alapoktól kezdődő elsajátítása, vagy az esetleges lemaradás behozása a cél, szívesen segítek benne személyre szabott órákkal bármely korosztály számára. Nyelvvizsgával és angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem. Matematika korrepetálást is vállalok 1-5.osztályos tanulók részére, esetleges lemaradás/elakadás esetén.
Bővebben
1 megbízás
Szigetszentmiklós
Radvánszki Bence
Adatlap megtekintése
Angol tanítással és fordítással, tolmácsolással foglalkozom. Vállalok online órákat is. Kérem keressen bizalommal. 005
Bővebben
2 megbízás
1 vélemény
Halásztelek
Joó Klementina
Adatlap megtekintése
Bútorok összeszerelését, Angol nyelv tanítását és Névjegykártyák tervezését vállalom. Angolul anyanyelvi szinten beszélek, óráimat online tartom a megbeszélt online programon keresztül. Középfok közeli nyelvtudástól tartok kommunikáció fejlesztő órákat. Bútor szerelésben nagy rutinom van, 2020 novemberében kezdem az asztalos OKJ tanfolyamot. Évekig foglalkoztam grafikai anyagok elkészítésével, így szívesen segítek egyedi névjegykártya készítésben is.
Bővebben
Budapest - VIII. kerület
Fábián Gergő
Adatlap megtekintése
Beszédközpontú angol nyelvórákat tartok bármilyen korosztálynak, kezdőtől egészen a felsőfokig.
Bővebben
16 megbízás
8 vélemény
Budapest - I. kerület
Csákány Tamás
Adatlap megtekintése
Csákány Tamás [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Beszédközpontú angol nyelvoktatás személyre szabottan tapasztalt magántanárnál. Türelmes, kedves, dinamikus tanár, jó hangulatú órák. ONLINE OKTATÁS IS! Felnőtteknek és gyerekeknek általános iskolás kortól - Általános és üzleti angol nyelv oktatás, akár kezdő szinttől - Felkészítés alapfokú, középfokú, és felsőfokú nyelvvizsgára - Korrepetálás, segítség a házi feladatnál
Bővebben
Érd
Drotár Nikolett
Adatlap megtekintése
Angolt Korrepetálnék 4-5.-eseknek
Bővebben
Érd
Nagy Andrea
Adatlap megtekintése
Nagy Andrea [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Kedves Érdeklődő! Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked személyes, vagy skype órák keretében, a létező leghatékonyabb tanulási módszereket alkalmazva. A közös munka során minden szükséges segédanyagot biztosítok neked és arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon el a motivációd. :) Hány perces egy óra? Választhatsz 45, 60 és 90 perces órák közül, melyek ára az időtartammal arányosan változik. Hol? Személyesen és online tanítok. Mennyibe kerül egy általános angol óra középfokú szintig? Hétköznap 4000 Ft-ba kerül a 60 perces óra, a 45, illetve 90 perces órák ára az idővel arányosan változik. Egy órát ingyen kapnak , akik 10 alkalmas bérletet vásárolnak. Ezek az árak szaknyelvi és felsőfokú vizsgára való felkészítésnél változnak. Az alapár itt 5000 Ft/ 60 perc. A nyelvi coaching egy egyedi szolgáltatás. Alapvető feladata a nyelvi elakadások okainak feltárása és azok oldása. Legfontosabb lépései a célok meghatározása, és akcióterv készítése a célok legrövidebb időn belüli megvalósításához. 7000 Ft/ 60 perc. Miért érdemes hozzám járnod? - a befizetésedről számlát kapsz; - kezdőtől a felsőfokig tudlak tanítani; - az íráskészséget, hallott és írott szövegértést, valamint a beszédkészséget egyaránt fejlesztjük; - minden Magyarországon elérhető nyelvvizsgára, valamint közép és emelt szintű érettségire is fel tudlak készíteni. Mit kapsz még az óra keretében? - ingyenesen használhatsz anyagokat, rövidített olvasmányokat, és egyéb tanulást segítő eszközöket; - ingyenesen hozzáférhetsz hanganyagokhoz; - ingyenesen kijavítom a leveledet, fogalmazásodat és egyéb irományodat; - ingyenes parkolás a ház előtt és van tömegközlekedés; - ingyen tea, kávé, víz. :) Az első alkalom egy ingyenes felmérés és konzultáció. Jelentkezz alább (vagy próbálj meg elérni telefonon:) és írd meg, hogy milyen szinten vagy, és mikor érsz rá angolt tanulni. Telefonszám: 071
Bővebben
5 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Székesfehérvár
Ben Selma Sara
Adatlap megtekintése
Ben Selma Sara [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Babysitter

Grafikus

Mindig is nagyon szerettem a nyelveket, emiatt szerencsémre nagyon jól beszélem az angol és román nyelvet. Egy céltudatos, kreatív és pozitív embernek tartom magam, emiatt az életben sok téren sikeresen tudtam teljesíteni. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, leginkább a 4-8 éves korosztállyal. Emellett grafikusként is dolgozok, ha van rá lehetőség.
Bővebben
Budapest - VIII. kerület
Péterfy Gabriella
Adatlap megtekintése
Eredetileg programozó matematikus voltam, de abban az időben nem igazán éreztem jól magam a bőrömben. Tettem egy kis kirándulást a külkerben, az a pár év jó volt, de a sors közbeszólt, ma már tudom, hogy nincsenek véletlenek, az sem az én utam volt. A 90-es években kezdtem komolyan foglalkozni önismerettel, ezoterikával, asztrológiával, azóta megtaláltam a helyem az életben, és jól érzem magam. Nagyon kemény tanulás volt, és nincs vége, nem lehet abbahagyni. Erről az útról már nem lehet letérni, ha valaki elindult rajta, de nem is akarok, mert végre megtaláltam a helyem. Asztrológiai tanulmányaimat Kalo Jenőnél, dr. Janák Lajosnál, és a Javas Hagyományőrző Körben végeztem
Bővebben
Budapest - I. kerület
Boross ev
Adatlap megtekintése
Boross ev [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Babysitter

Műköröm

Budapest
Dolmányos Anna
Adatlap megtekintése
Több évtizedes felsőoktatási tapasztalattal angol korrepetálást, nyelvvizsgára felkézitést vállalok. Általában 2x45 perces órákat tartok, 45perc/4000Ft óradij ellenében.
Bővebben
Budapest
Rozinka Ákos
Adatlap megtekintése
Rozinka Ákos [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Matektanár

A debreceni egyetemi végzős angol nyelv és kultúra-, matematikatanár szakos hallgatója vagyok. Jelenleg középiskolában tanítok angol nyelvet és matematikát, valamint magántanárként segítem a tanulókat a tanulmányaikban és nyelvvizsgára való felkészülésben. Megfizethető áron kínálok órákat általános és középiskolás diákok számára, valamint egyetemi hallgatók részére. Egyéni órákat, valamit csoportos órákat egyaránt vállalok. Online formában szintén megoldható. Bátran keressenek telefonon, e-mailen keresztül!
Bővebben
Budapest
Hungarolingua Bt.
Adatlap megtekintése
Hungarolingua Bt. [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

FORDÍTÁS – TOLMÁCSOLÁS A fordítópiacon a lakossági igények kiszolgálása mellett állandó céges partnereinkkel keretszerződés formájában dolgozunk és teljeskörű nyelvi szolgáltatást nyújtunk az EU minden hivatalos nyelvén. Konferenciaszervezőkkel együttműködve, számos jelentős konferencián EU szintű szinkrontolmácsaink kivívták a szakma elismerését. Az önálló üzleti ág a HUNGAROFORDÍTÓ név alatt működik
Bővebben
1 fotó
Budapest
Hatvani Katalin
Adatlap megtekintése
2000 óta foglalkozom angol nyelv tanításával, nyelvvizsga - felkészítéssel általános és szakmai nyelvből, problémák leküzdésével. Tanítok szakmai, üzleti angolt, általános angolt, segítek prezentációk készítésében, állásinterjúra való felkészülésben. Tanítottam főiskolán, középiskolában, tanfonlyamokon, felnőttoktatásban. Leginkább a 14 évesnél idősebb korosztállyal tudok jól foglalkozni. Life coachként leginkább curriculum desing-nal foglalkozom, vagyis segítek megtalálni mindenkinek az álommunkát.
Bővebben
Budapest
Sebestyén M. Marianna
Adatlap megtekintése
ANGOL nyelvoktatás; érettségire, nyelvvizsgára felkészítés minden korosztálynak, minden szinten! Számlaképesen; nyelvvizsgaközponti háttérrel. Online és személyesen. Coaching szolgáltatás is elérhető!
Bővebben
2 megbízás
Budapest
Balakina Kitti
Adatlap megtekintése
Angol magánórák Skype-on keresztül! Beszédkészség fejlesztése, nyelvtani feladatok, szövegértés erősítése, írásbeli gyakorlatok Ha nyelvvizsgára készülnél, házit feladathoz kell segítség vagy csak szimplán gyakorolnál: Keress bátran!
Bővebben
Budapest - V. kerület
Horváth Zalán
Adatlap megtekintése
Horváth Zalán [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Gitároktatás

Rendszergazda, informatikus

Horváth Zalán vagyok. Széles spektrumon megpróbáltattam magam az élet során, így van egy univerzális tapasztalati tőkém. Szociális szférában szinte minden korosztállyal foglalkoztam. Dzsessz énekesként értek ének és hangszer oktatáshoz, például gitár és zongora. Mesterségeim egyike az informatika is, ezáltal a PC analízisen át a szoftveres-hardveres problémákban is tudok segíteni (OS installálás, szoftvertelepítés, rendszervédelem, rendszertisztítás, beállítás-kezelés, útmutatás, tanácsadás). Külföldi munkáim/projektjeim során kamatoztattam tanult nyelveim, így ezeknek tanítása sem okoz gondot. Jelenleg angol képzést vállalok. Amennyiben önéletrajz, általános szöveg, vagy netán speciális (szak)fordítás állja útját, akkor Angol-Magyar, Magyar-Angol nyelvpárban szívesen segítek.
Bővebben
Budapest - VII. kerület
Teuchter Ernőné
Adatlap megtekintése
Nyugdijas külkereskedőnő vagyok,külkereskedelmi üzletkötő,ill.ágazatvezetőként dolgoztam 40 évig ,főként francia és angol nyelvterületen."20 éve dolgozom mellékállásban magán tanárként.Diplomámat és másoddiplomámat/nemzetközi szakközgazdász/és FRANCIA és Angol nyelvvizsgáimat a Marx Károly közgazdaságtudományi egyetemen szereztem meg..Több száz tanulót készitettem fel sikeres nyelvvizsgára.Főként SKYPE-on vállalom felnöttek és gyermekek/10 éves kortól/korrepetálását,nyelvvizsgára való felkészitését./ gazdasági szaknyelv oktatását is vállalom/.Egyénre szabott,beszédcentrikus óráimon interaktiv anyagokat és eredeti nyelvi eszközöket használok .
Bővebben
Biatorbágy
Varga Nikolett Lili
Adatlap megtekintése
Varga Nikolett Lili [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Babysitter

Másodéves egyetemista vagyok anglisztikán, szóval elvégzett szakmám még nincs, viszont a nyelvtudásom és szövegalkotásom kiváló. Kedves és barátságos vagyok, illetve jó kommunikációs képességekkel rendelkezem.
Bővebben
Kecskemét
Babka-Zászlós Zsuzsanna
Adatlap megtekintése
SZEMÉLYRE SZABOTT ANGOL OKTATÁS 15 évnyi tapasztalattal vállalok nyelvoktatást, emelt szintű érettségi, valamint általános es gazdasági szaknyelvi nyelvvizsga felkészítést, az alapoktól felsőfokig, 16 éves kortól. Jelenleg kizárólag online, a későbbiekben Pázmándon és Székesfehérváron offline is. Személyre szabott óráimat a tanuló igényeit és céljait figyelembe véve alakítom. Hiszem, hogy mindenki képes idegennyelvek elsajátítására, csak meg kell találni a megfelelő módszert, és fenntartani az érdeklődést! :) Érdeklődés esetén ingyenes konzultációt biztosítok, ahol átbeszéljük elvárásaid, konkrét célod, és hogy hogyan tudlak segíteni annak elérésében. További információt a oldalon találsz. Érdeklődni a e-mail címen lehet.
Bővebben
Pázmánd
Kersák Veronika
Adatlap megtekintése
Kersák Veronika [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Magyartanár

Matektanár

Egyetemista hallgatóként, tapasztalattal, vállalok 8. osztályos felvételi felkészítést magyarból és matekból egyaránt. Ezen kívül vállalok korrepetálást és felzárkóztatást az alábbi tárgyakból általános és középiskolai szinten is, valamint érettségire felkészítést magyarból,matekból, angol nyelvből. Jelenleg CSAK ONLINE tanulásra van lehetőség.
Bővebben
13 megbízás
Siófok
Mészáros Tamara
Adatlap megtekintése
Mészáros Tamara [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Asztalos

Riasztó szerelés

Megbízható,lelkes,fiatal házaspár
Bővebben
Monor
Kupai Luca Jerne
Adatlap megtekintése
Kupai Luca Jerne [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Magántanár

Babysitter

Kedves Szülők! :) Kupai Luca Jerne vagyok, 22 éves, és jelenleg angol óvónéniként dolgozom egy budapesti óvodában, délutánonként pedig ezidáig angol foglalkozásokat tartottam ovisoknak. Emellett dolgoztam már Londonban is, mint óvodapedagógiai asszisztens, illetve nagyon kedves családoknál is volt szerencsém bébiszitterkedni, ahol 1-12 éves kor közötti gyerekekre vigyáztam. Bébiszitterkedés során szeretek felkészültnek lenni játék, játékos foglalkozás terén is, így igény szerint viszek saját fejlesztő könyveket, játékokat, és kézműveskedni is szoktam a gyerkőcökkel ilyenkor. Illetve ha valamilyen oknál fogva jobb megoldásnak bizonyul, hogy az én lakásomban vállaljam a gyermek/gyermekek felügyeletét, akkor itthon is fel vagyok készülve hasonlóképpen. 🙂 A hétköznaponként a kora délutáni óráktól kezdve, hétvégén pedig a nap bármely szakában tudok vállalni gyermekfelügyeletet magyar, és angol nyelven is egyaránt. 🙂 Én a 13. kerület, Káposztásmegyer és Dunakeszi vonzáskörzetében dolgozom, élek, mozgok, így elsősorban itt tudok ilyen jellegű munkát vállalni, de minden megbeszélés kérdése. 🙂 Gyermekfelügyelet mellett angol nyelvből, illetve alsó tagozatos tantárgyakból korrepetálást, sütés-főzést is szívesen elvégzek, és a gyerekeket is hozom bölcsiből, oviból, suliból. 🙂
Bővebben
Dunakeszi
Naszvadi Martin
Adatlap megtekintése
Ahfhfhhfhfhfhhffhfhfhfhfhhfhfffh
Bővebben
Dunaújváros
Koller Eszter
Adatlap megtekintése
Angol anyanyelvű oktató indít kicsoportos (2-6 fő) beszédcentrikus angol foglalkozást. Meglátásom szerint, sokaknál a fő gond a nyelv passzív módon való tudása, a magabizonytalanság, amely kibontakozásához interaktív órák szükségesek. Célom, hogy bátran, bármikor beszélj angolul, ne félj megszólalni. Hogy nyugodtan mondhasd: "Yes, hurray, I CAN do it!" A csoportok: 7-11 év kezdő 11-13 évkezdő/középhaladó 13-16 év középhaladó Várom minden kedves érdeklôdô hívását!
Bővebben
Szárliget
Nagy Andrea
Adatlap megtekintése
Nagy Andrea [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Köszöntelek Kedves Érdeklődő! - Már lassan húsz éves- tanítási tapasztalattal - Napi szintű nyelvhasználattal - Angliából hozott módszerrel ...vállalok ONLINE és SZEMÉLYES módon angol nyelvből magánórákat. (alapoktól egészen felsőfokig) A nyelvi felkészültséged feltérképezését -amely egy 20 perces ingyenes konzultációt tartalmaz- követően; - Egy teljesen személyre szabott; - Egyéni oktatási anyagot állíthatok össze a számodra; - Figyelembe véve természetesen az igényeidet. Ne csak dédelgesd az álmaid, tegyél is értük! Órákon kívül is kisebb-nagyobb problémákban segítek Neked!!!!! Várom mihamarabbi megkeresésed PRIVÁT üzenetben! - Rugalmasság - Személyre szabott - Egyéni óradíj - Hatékonyság - Interjú, Külföld, Érettségi, Nyelvvizsga, Szaknyelv Vállalt területek: - Angol alap és emelt szintű érettségi - Angol alap, közép és felsőfokú vizsgára való felkészítés - Business English haladóknak -Angol nyelvű állásinterjúra való felkészülés -Szint fenntartás, angol beszélgetés -Korrepetálás gyerekeknek -Angol nyelvű coaching Üdvözlettel, Nagy Andrea Nárcisz
Bővebben
3 fotó
Székesfehérvár
Glázer Silvia
Adatlap megtekintése
Glázer Silvia [Jelenleg nem vállal munkát]

Angoltanár

Tolmács, fordító

Némettanár

Német angol vizsgafelkészítés, korrepetálás, oktatás, tolmácsolás, szakfordítás 30 év tapasztalattal online és személyesen. Online tanulás kényelmesebb otthonról, nem kell utazni, mely sok időt vesz igénybe és fárasztó. Oroszlány és környékén tanítok személyesen (Kecskéd, Bokod, Környe, Tata, Tatabánya, Vértessomló).
Bővebben
5 megbízás
1 vélemény
Oroszlány
Deli Aranka
Adatlap megtekintése
Angol tanítást, korrepetálást vállalok ill. külföldi munkavállaláshoz segítséget. Helyileg: Környe, Tata, Tatabánya és környéke.
Bővebben
2 megbízás
Környe

Angoltanár vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Szigethalomi angoltanárok összesen 164 értékelést kaptak, 4.83 csillagos átlaggal.