Ajánlatkérés díjmentesen - Angoltanár, Komló

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából angoltanárt!

Fogadok munkát
Vidolovics-Horváth Timea
Fedezze fel velem az angol nyelvtanulás stresszmentes módszerét! Tapasztalt oktatóként és coachként sikeresen segítem a felnőtteket és a diákokat a gyakorlatorientált nyelvtanulásban. Egyéni célokat valósítunk meg, egyéni módszerekkel és tempóban. Rugalmas órarenddel és személyre szabott gyakorlatokkal teremtek lehetőséget a hatékony nyelvtanulásra. Csatlakozzon hozzám és lépjen a siker útjára az angol nyelvvel!
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
8 megbízás
4 vélemény
Fogadok munkát
Nagy Andrea Nárcisz
Kedves Látogatók! Több mint 20 éve foglalkozom angol nyelvoktatással, mind egyéni mind csoportos, illetve vállalati formában. Az angol nyelvet Angliában és Amerikában tanultam, és az ottani tanítási módszereket építettem be a saját oktatási technikámba, amelyet a mai napig használok természetesen kiegészítve a mostani kor vívmányaival mint a képes, érdekes, szórakoztató, pörgős, fejlesztő, és játékos webes applikációk és programok. Szeretek tanítani, ez ad motivációt, így igyekszem a diákjaim igényeihez és céljaihoz igazítani az óráimat. Legyen szó akár nyelvvizsgáról, érettségiről, utazásról vagy munkáról, segítek elérni a kívánt eredményt. Ezt az eredményt mérni is lehet, megmutatom hogyan. Tanítási módszerem beszédcentrikus, motiváló és interaktív, sok beszédgyakorlattal és játékos feladatokkal. Fontosnak tartom a nyelvtan alapos elsajátítását is, de nem unalmas módon, hanem érdekes és hasznos kontextusban. Minden diákomnak egyéni tantervet készítek, amely figyelembe veszi a szintjét, a tempóját és az érdeklődési körét. Az órákon megmutatom Neked hogyan tudod az Internet újdonságait pl.a mesterséges intelligenciát a tanulás során jó dolgokra használni. Minden szinten vállalok felkészítést , minden korosztálynak legyen az általános, üzleti vagy speciális angol. Ha szeretnél velem angolul tanulni, akkor írj egy e-mailt vagy hívj fel a virtuális telefonszámon. Örömmel válaszolok a kérdéseidre és megbeszéljük a részleteket. Az első alkalom egy ingyenes felmérés, ahol eldöntjük tudunk - e együtt dolgozni. Online és személyes órákat egyaránt tartok. Várlak szeretettel az óráimon! 😊 http://www.angol-tanar.org/velemenyek
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
6 megbízás
2 fotó
Fogadok munkát
Herédi István

Angoltanár

Tolmács, fordító

Némettanár

Üdvözlöm! Több éves nemzetközi szakmai tapasztalattal a hátam mögött tisztelettel vállalok ANGOL és NÉMET nyelvből magán-és csoportos nyelvoktatást, illetve korrepetálást, nyelvvizsgára való felkészítést (minden szinten) és fordítást is. Élhet a városban, az ország bármely pontján, külföldön vagy akár a Marson is...Valóra válik minden álom, mert lehetetlen nincs!
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
32 megbízás
7 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Gábor

Angoltanár

Beszédközpontú online órák. Vállalok személyre szabott angol nyelvoktatást, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára, illetve érettségire való felkészítést. A tanulás folyamatát videóanyagaimmal segítem, melyet ingyenesen biztosítok minden tanítványomnak. Bárhol is tartasz az angol nyelvben, segítségedre lehetek. Az ország egész területén elérhető vagyok online formában. Számlaképes vállalkozó vagyok.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Minősített jószaki
94 megbízás
59 vélemény
Fogadok munkát
Sallay Erzsébet

Angoltanár

Kedves diákok! Angol nyelv tanítását és korrepetálását vállalom minden szinten. Több, mint 10 év tanítási tapasztalattal rendelkezem, jelenleg főként általános és középiskolás diákokat korrepetálok, de érettségire való felkészítést is vállalok. Ha megakadtál a tanulásban, és segítségre van szükséged fordulj hozzám bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Fogadok munkát
Katona-Burgyán Eszter

Angoltanár

Némettanár

Kedves Érdeklődő! Katona-Burgyán Eszter vagyok, főállású magánnyelvtanár. MAGAMRÓL 21 éve foglalkozom angol és német tanításával. A pécsi Bölcsészkaron végeztem, majd a skóciai Stirling University-n, illetve a Külkereskedelmi Főiskolán folytattam a tanulmányaimat. ÜZLETI ANGOL Mivel idegenforgalomban és külkereskedelemben dolgoztam a gyermekeim születése előtt, szívesen vállalok gazdasági, üzleti és kereskedelmi (Cambridge BEC Higher, OECONOM, Zöld utca, BGE, LCCI) nyelvvizsgákra való felkészítést. Megemlíteném, hogy a TED videók, a The Economist újságcikkei/ videói és az üzleti témájú mozifilmek nagy népszerűségnek örvendenek a tanítványaim körében. ANGOL/ NÉMET OKTATÁS A FIATALABB KOROSZTÁLY SZÁMÁRA Csak érdekességképpen: a 6 év GYES alatt kisgyermekeknek is szerveztem idegennyelvű játszóházakat. Gyermekeimet is a többnyelvűség szellemében nevelem, ezért szívesen foglalkozom a fiatalabb korosztállyal is (10 éves kortól) online órák keretében. EGYÉB INFORMÁCIÓK Az utazás számomra szenvedély, ezért spanyol, francia, szlovák, kínai nyelvekkel is próbálkozom. Fordítást, tolmácsolást is vállalok angol / német / magyar viszonylatban! TANANYAG Az általános nyelvórák esetében is kiemelten fontosnak tartom, hogy minden tanítványnak megtaláljuk a megfelelő, hosszútávon IS motiváló tananyagot - legyen az tankönyv, egyszerűsített olvasmány, eredeti idegennyelvű könyv, TED videó vagy filmsorozat! Ezeket online formában igyekszem biztosítani. ONLINE GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG Emellett igyekszem honlapomat folyamatosan frissíteni, online, személyre szabott feladatokkal feltölteni. Ezek arra is alkalmasak, hogy a tanulók órán kívül is gyakorolhassanak. Weblapom elérhetősége: www.businessenglishonskype.hu FIZETÉSI FELTÉTELEK A 60 perces próbaóra mindenki számára ingyenes! Garantált rugalmas fizetési feltételek, lemondott óráért NEM KELL fizetni! CÉGES SZÁMLÁT IS LEHET IGÉNYELNI! ÓRADÍJAK 6000 HUF / 50 perc / fő 8000 HUF / 50 perc / 2 fő 20 ÓRA ELŐRE UTALÁSA ESETÉN AZ ÓRADÍJ 1 FŐ RÉSZÉRE 100 000 HUF 120 000 HUF HELYETT! 20 ÓRA ELŐRE UTALÁSA ESETÉN AZ ÓRADÍJ 2 FŐ RÉSZÉRE 130 000 HUF 160 000 HUF HELYETT! FONTOS! Francia, spanyol, orosz, illetve kínai nyelvekből barter is érdekel! CÉGES REFENCIÁK Lufthansa Systems Hungaria Kft.  dm Kft.  ECMx Kft.  Intergest Hungaria Kft.  Műszasi Szerkezetmegerősítő Kft. PP Bau Management Kft.  Delta Clean Kft.  Férfikéz Otthonra Kft.  i-Campaign Kft.  Bee-Pro Network Kft.  Hartmann-Nico Hungaria Kft.  Fiege Kft.  KAPCSOLATFELVÉTEL Várom jelentkezésed, az online próba foglalása az alábbi linken történik: https://calendly.com/katonaburgyaneszter További kérdés(ek) esetén az alábbi e-mail címre várom az üzeneteket: [email protected] Telefonos elérhetőségem: 30/ 354-57-81 Facebook oldalam: Business English on Skype Köszönöm szépen a bizalmat előre is!
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
4 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Andrea Rigas

Angoltanár

Native speaker, anyanyelvi beszélő, Angol nyelvoktatás, nyelvvizsgára, külföldi munkavállalásra felkészítés, ingyenes szintfelmérés, gyorsított nyelvtanulás erős alapokkal, 20 éves tapasztalat, ESL Azar, Betty Schrampfer módszerek
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
13 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Angoltanár

Magántanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
9 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Zsiga Bori

Angoltanár

Kiszállok Komló teljes területén
Fogadok munkát
Vasas Viktor

Angoltanár

Vasas Viktor vagyok, 8 évig éltem New Jerseyben, és vállalok angol magán órákat online. Rendelkezem egy felsőfokú angol nyelvvizsgával, egy 8.0 IELTS-el, és egy New Jersey Államilag akkreditált Biliteracy (angol és magyar) oklevéllel. A magyart és angolt is anyanelvi szinten beszélem. Emellett jelenleg egy nyelv iskolában dolgozom. Keressen nyugodtan profi angol magán órákért.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Angoltanár

Magántanár

Matektanár

Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Minősített jószaki
60 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Balogh Erika

Angoltanár

Diplomás nyelvtanárként vállalom angol nyelv tanítását beszédcentrikusan az alapoktól középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára történő felkészítésig több éves tapasztalattal...... Az ország egész területén elérhető vagyok online formában.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Deli Aranka

Angoltanár

Angol tanítást, korrepetálást vállalok ill. külföldi munkavállaláshoz segítséget. Helyileg: Környe, Tata, Tatabánya és környéke.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
4 megbízás
Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Angoltanár

Tolmács, fordító

Némettanár

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Minősített jószaki
141 megbízás
27 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Szarvas Anett

Angoltanár

Szarvas Anett vagyok, 17 éve végeztem a Veszprémi Egyetemen, angol nyelvtanárként. Ezalatt az idő alatt tanítottam 0-85 éves korig diákokat, tanfolyami, céges, egyéni formában, valamint általános és középiskolában is. Amiben segíteni tudok: Korrepetálás (elakadás-feltérképezéssel együtt), nyelvvizsgára/érettségire felkészítés, külföldi munkavállalás, állásinterjúra felkészítés, kommunikációs fejlesztés/szintentartás... Módszereimet, tananyagaimat személyreszabottan alkalmazom, ingyenes 45 perces próbaóra után.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Kovacsy Gabriella
Beszedkozpontu, lenduletes es jatekos ANGOL orakat tartok SKYPE-on egyenileg es mini (2 fos) csoportokban. 8 ev tanitasi tapasztalattal (nyelviskolakban is), vegtelen turelemmel as nagyon sok lelkesedessel varok minden korosztalyt, minden szinten! :) Az angol nyelvet minden nap hasznalom, anyanyelvuekkel is napi szinten beszelek, ez sokat segit abban, hogy szamotokra is az elo nyelvet tanitsam. Vallalok nyelvvizsgara felkeszitést, korrepetalast es az uzleti angolban is jartas vagyok (a mester kepzesemet angolul vegeztem, uzleti szakon, kulfoldon). Azoknak, akik mar egy kicsit elorebb tartanak, anyanyelvu orakat is biztositok. Egy ideje ugyanis szorosan egyutt dolgozom Magyarorszagon elo amerikai tanarokkal, akik szinten tudnak nektek orakat tartani. Ezeket az orakat is en tervezem meg, a feladatlapokat en allitom ossze, igy tokeletesen bele illeszkedik majd az altalunk vett tananyagba. Ez egyfajta kiegeszites a sajat oraimhoz. Ha van kedved, akkor remek lehetoseg, hogy tenyleg az elo nyelvet tanuld! Hitvallasom, hogy ez egy SZOLGALTATAS, tehat az orak ertetek vannak, rolatok szolnak ezert mindig, minden helyzetben igyekszem szem elott tartani, hogy izgalmas, hasznos es szemelyre szabott legyen minden alkalom! A Joszakin meg uj vagyok, ugyhogy ertekeleseket az alabbi linken olvashattok rolam :) https://www.meetnlearn.hu/184266-magantanitas-beszedkoezpontu-jatekos-angol-orak-ingyenes-elso-alkalom
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
7 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Herczegh Gabriella

Angoltanár

Tolmács, fordító

Spanyoltanár

Angol-spanyol szakon végeztem az ELTÉ-n. Középiskolát Svédorzságban végeztem. Egyetem után 5 évet töltöttem az USA-ban. Több mint 20 éves tanítási és fordítási/tolmácsolási gyakorlattal rendelkezem. Bármilyen szinten szeretne nyelvet tanulni, foduljon hozzám bizalommal. Fordítás/tolmácsolás estében műszaki és számítástechnika kivételével minden témában vállalok munkát.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
3 megbízás
Fogadok munkát
András Ádám

Angoltanár

Magántanár

András Ádám vagyok, jelenleg második féléves egyetemi hallgató, tizenéves fiatalok/középiskolások angol korrepetálását, nyelvvizsgára és éretségire való felkészítését vállalom online. A BME-nél csináltam C1 komplex (felsőfokú) nyelvvizsgát, még 2022-ben, az emelt angol érettségimet 95% ra írtam. Ami ezektől sokkal fontosabb, a felsőoktatási tanulmányaimat (Nemzetközi gazdálkodás) teljesen angolul folytatom, így mindennapos kapcsolatban vagyok a nyelvvel, és naprakész, gyakorlatias tudást tudok átadni. A tanítás díjja: 4000 Huf/60 perc, emellett az első, ismerkedés és egyeztetés céljából megtartott óra ingyenes. Az órák Skypon zajlanak, de ha ez külön preferencia esetleg, akkor használhatjuk a Zoom, Teams, Discord, vagy bármilyen másik csatorna egyikét is. Ami az elérhetőségemet illeti, főleg hétvégente tudok órákat tartani, de a hétköznap délutánok vagy esték is szóbajöhetnek. Lelkes vagyok, és bízom benne, hogy sok embernek tudok segíteni a nyelvtanulásban. Ha felkeltettem az érdeklődését, keressen bátran!
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Fogadok munkát
Sarabia Zsuzsanna

Angoltanár

Magyartanár

Angol nyelvoktatást, érettségire, nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést, korrepetálást és magyar mint idegen nyelv oktatást vállalok. Középiskolában tanítottam angol nyelvet. Több mint tíz évig dolgoztam multinacionális cégeknél beszerzés, értékesítés, gyártástervezés és logisztika területen. Az Egyesült Államokban éltem és tanultam négy évig, szakfordítói vizsgával és felsőfokú gazdasági nyelvvizsgával rendelkezem. 15 éves tapasztalatom van angol-spanyol szakfordítás és tolmácsolás területen. Óradíjam 6000,-Ft / 60 perc.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
9 megbízás
1 vélemény
4 fotó
Fogadok munkát
Rubes Anikó

Angoltanár

Hello, I'm an experienced private English tutor with a university degree, conducting online sessions. I find joy in facing new challenges and am particularly passionate about English language coaching. I am available on weekdays from Monday-Friday, from 7 AM to 7 PM, providing flexibility for students to choose convenient time slots. My teaching approach is tailored to individual needs and personalities, ensuring that each lesson is personalized to optimize learning. I genuinely love what I do, and my students appreciate the personalized attention and support they receive. I actively seek feedback to continuously improve and adapt my teaching programs and methods based on individual opinions. If you're looking for an engaging and effective learning experience, I'm here to help you achieve your language goals! Hello Kedves Diákom, tapasztalt angol magántanár vagyok, online foglalkozásokat tartok. Örömömet lelem az új kihívásokban, és különösen szenvedélyes vagyok az angol nyelvtanításban és az angol nyelvi coaching területén is. Hétköznapokon reggel 7-től este 7-ig állok rendelkezésre, így rugalmasan biztosítva a diákok számára a kényelmes időpontokat. Tanítási módszeremet az egyéni igényekhez és személyiséghez igazítom, így biztosítva, hogy minden óra személyre szabottan, a tanulás optimalizálása érdekében történjen. Őszintén szeretem, amit csinálok, és a diákjaim értékelik a személyre szabott figyelmet és támogatást, amit kapnak. Aktívan keresem a visszajelzéseket, hogy folyamatosan javítsam és az egyéni vélemények alapján kiigazítsam az egyedi tanítási programjaimat és módszereimet. Ha magával ragadó és hatékony tanulási élményt keres, én itt vagyok, hogy segítsek elérni a nyelvi céljait!
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
1 megbízás
1 fotó
Fogadok munkát
Nagy Veronika

Angoltanár

Némettanár

Franciatanár

Több mint 20 éves magántanári gyakorlattal, nyelvtanári végzettséggel, Külkereskedelmi Főiskolán szerzett nemzetközi kommunikáció diplomával illetve a Kodolányi Egyetemen elvégzett mentálhigiéniai prevenció specialista szakiránnyal angol, német, francia nyelvek oktatását vállalom, minden korosztály számára személyesen Győr-Révfaluban és online. Nyelvvizsga felkészítés (Origo, TELC, Euro nyelvvizsga, Goethe, ÖSD B1, B2, C1) érettségire felkészítés, korrepetálás, társalgási órák. Specialitásom a kommunikációs nehézségekkel rendelkező diákok mentorálása, legyen az felnőtt vagy gyerek. Támogatást tudok nyújtani szóbeli és írásbeli kommunikációs blokkok feloldásában. Óráimat hétköznap reggel 8-tól délután 6-ig tartom. Elérhető vagyok a 0620/2171244-es telefonszámon vagy [email protected] e-mail címen.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Molnár Orsolya

Angoltanár

Angol korrepetalast es magan orat vallalok minden korosztalynak.felnotteknek online gyerekeknek szemelyesen de megegyezes targya helyben Dunakeszin tudok szemelyesen vallalni.online akarhonnan tudtok jelentkezni.5000huf/60perc.varlak Titeket es megtanitalak angolul.:)en nem vagyok tanar, de Angliaban eltem 10 evig igy garantalt h gyakorlati nyelvtudast tudok atadni:)
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Fogadok munkát
Szabó Zsuzsa

Angoltanár

Több éves nyelvtanári, nyelviskolai és nyelvvizsgáztatói tapasztallal vállalom az alábbi felkészítéseket: - közép és emelt szintű ÉRETTSÉGIRE - alap, közép és felsőfokú NYELVVIZSGÁRA (ORIGO, ECL, DEXAM) - pár órás gyakorlást, témazáró dolgozatok előtti ismétlést/gyakorlást - nyelvtudást frissítő órák + személyesen, online formában is + INGYENES szóbeli felkészítő könyv + 1 Bónusz óra a vizsga hetében Tanulj SAJÁT ritmusban személyre szabottan, keress bátran és beszéljük meg,hogy lenne a legjobb Neked. Közvetlen elérhetőség: [email protected]
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
15 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Szarka Zoltán

Angoltanár

Szarka Zoltán vagyok. Immár 19 éve foglalkozom angol tanítással, 2012 óta pedig saját nyelviskolámban várom az angol tudásra vágyó diákokat! Hiszem azt, hogy nem kell “nyelvérzékkel születni” ha valaki meg akar tanulni angolul, elég a kitartás, szorgalom és tanulás. Nálam mindennek az alapja az egyszerűség! Egyszerű nyelvtan, életszerű magyarázatokkal és példákkal. Hisz mit jelent egy nyelvet tanulni? Szavak megfelelő sorrendben. Én megtanítom a sorrendet, Te megtanulod a szavakat! Áll az alku? Akkor vágjunk is bele!
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Nyári Boglárka [Bogi]

Angoltanár

Magántanár

Olasztanár

FONTOS!! Érdeklődni TELEFONON: hétfő-szerda-péntek : 8:00-11:00-ig -- kedd-csütörtök 16:00-18:00-ig Ha nem veszem fel, visszahívom! tanítási forma: ONLINE * kor: középiskolás kortól senior korosztályig * szint: teljesen kezdőket jelenleg nem vállalok * fő szakterületek: idegennyelvek a munkában, nyelvvizsga- és érettségi felkészítés, Részletes önéletrajzért, a weboldalam, facebook oldalam címéért, referenciákért, további infóért keressen bizalommal. Bemutatkozó: Diplomás nyelvtanárként, nyelvvizsgáztatóként, szakfordítóként 20 éves offline és online tanítási, illetve külföldi tapasztalattal ANGOL és OLASZ nyelvből vállalok nyelvtanítást, nyelvvizsgára ill. érettségire felkészítést, állásinterjú tréninget, prezentációs technikák oktatását, valamint az angol nyelvű master képzésekre tréninget (fordítóképzés, tolmácsképzés, anglisztika master stb.). - nyelvoktatás - általános és szakmai nyelvek (idegenforgalmi, gazdasági, sport) - felkészítés nyelvvizsgára, érettségire - állásinterjú tréning - prezentációs technikák - tehetséggondozás - nyelvvizsga utáni szinten tartás
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
15 megbízás
1 vélemény
4 fotó
Schneider Anna

Angoltanár

Spanyoltanár

Kedves szülők! Angol és spanyol felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező, 19 éves, pécsi diáklány vagyok. Gyerek rajongóként szabadidőmben angol és spanyol korrepetálást vállalnék óvodás/kisiskolás gyermekek számára. Rugalmas vagyok a hétköznap délutánokat és hétvégéket illetően, Pécs területén belül bárhova el tudok menni, akár a korrepetálást gyermekmegőrzéssel egybekötve is. Nyelvtanári szakképesítésem nincs, ezért rendhagyó, játékos módon szeretném a gyerekekkel megismertetni a nyelvtudás örömeit és fontosságát. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bátran az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen, bármelyik napszakban!
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Ilona Hevesi

Angoltanár

Tolmács, fordító

BESZÉDCENTRIKUS NYELVOKTATÁS Számlaképes óraadó tanár. Egyéni és csoportos privát nyelvoktatás. Nemzetközi iskolák: Budapesti Nemzetközi Keresztyén Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Molnár Ferenc Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium Nyelviskolák: Pallas Magániskola, Ring Nyelvstúdió, Helping Hand. Céges nyelvoktatás K&H Bank, Experidance, Gebrüder Weiss, GLS, Logipack, Antenna Hungária, Beiersdorf, Witzing Tüzépker Kft., Márka-Mix Kft., Strapa-Pack Kft., Dataplex Kft., Euro Gumi Kereskedő Kft., Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft., Erste Bank, Numil Kft., Budapest Bank, Uniqua Biztosító, Mikroszerviz Informatika Kft. Felkészítés általános, üzleti, gazdasági, műszaki alap és középfokú nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségi vizsgára és felvételire. Különböző témájú anyagok fordítása (irodalmi, építőipari, vallási, művészeti, történelmi) Több évig éltem az Amerikai Egyesült Államokban New York és Kalifornia államban. Elérhető vagyok a 06 70 770 1491-es telefonszámon és a [email protected] email címen.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Minősített jószaki
Jószaki
118 megbízás
20 vélemény
4 fotó
Vas Gyopárka

Angoltanár

Babysitter

Vas Gyopárka vagyok. Angol nyelvből vállalok korrepetálást vagy akár tanítást. B2-es nemzetközileg elfogadott nyelvizsgával, valamint emelt angol nyelvű érettségivel rendelkezem. Gyerek megőrzést is szívesen vállalok, van tapasztalatom gyerekekkel való fogalkozásban. Jogosítvánnyal és saját autóval rendelkezem, szóval a helyszínre könnyen megtudom oldani az eljutást.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Békési Eszter

Angoltanár

Online nyelvoktatást vállalok alapfoktól felsőfokig.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Kiss Anna

Angoltanár

angol tanárt keresek beszédkészség javításához
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Feczkó Éva

Angoltanár

Némettanár

Kiszállok Komló teljes területén
Douglas G Stevenson
Sziasztok! 60 éves Angol anyanyelvű Egyetemi nyelvtanár vagyok,Magyarországon 15 éve tanítók 40 éves tapasztalatom van nyelvtanításban. A diákközpontú, beszédközpontú nyelvtanításban hiszek és abban, hogy lehet nyelvet tanulni jó hangulatban.A diplomáimat angol nyelv és irodalomból szereztem a Cambridge Egyetemen.Bátran forduljatok hozzám. Jelenleg virtuális eszközön is tanítok,de ezt is nagyon szokták szeretni a diákjaim. A magyar nyelvet beszélem, Köszönöm és várlak titeket sok szeretettel
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
1 megbízás
Homoródi Lilla Sarolta
Angol tanítást vállalok online, vagy személyesen, akár kezdő szinttől. Rugalmas időpontok, egyéni tempójú haladás.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Petrusán Tibor

Angoltanár

Magántanár

Tolmács, fordító

Felsőfokú végzettséggel ill. nyelvvizsgával és 7 éves tapasztalattal a hátam mögött vállalok ANGOL és ROMÁN nyelvből nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra való felkészítést, korrepetálást kezdő szinttől a haladó szintig. Legyen az általános iskolás, középiskolás, egyetemista vagy felnőtt dolgozó ember, bármilyen tanulási céllal. Otthon tanítok, de igény szerint házhoz is megyek. Online oktatás is lehetséges. 60 percesek a tanórák, szinttől függő haladással, alapossággal. Igény szerint fordítást, tolmácsolást is vállalok.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Balázsné Kozma Katalin
Cégeknél vállalok kezdő szinttől haladó szintig üzleti, kommunikatív nyelvoktatást, nyelvvizsga felkészítést, illetve foglalkozom érettségire való felkészítéssel és korrepetálással 7.osztályos kortól. Ezen felül nyelvtani rendszerező, szókincsfejlesztő mini csoportok oktatását is vállalom.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Szijjártó Monika

Angoltanár

Coach

Nyelvtanulási Coach- Nyelvi és Kommunikációs Coach , mentor, tréner, angol nyelvtanár Nyelvi Coachként online segítek, hogy felismerd és leküzd azokat akadályokat, amelyek gátolnak az idegen nyelv sikeres és hatékony tanulásában és használatában. Nyelvi Coaching bármely idegen nyelv sikeres elsajátításához * Az elakadások feltárása és kezelése - sikertelenségek, kedvtelenség, időhiány ez csak néhány példa amikor nem a még több tanulás vagy a tudás hiánya a válasz, esetleg a képesség leértékelése. Sikertelen vizsgát teszel, nem mersz/akarsz beszélni, leblokkolsz stb. Mindenkinek megvan a képessége, ha az anyanyelvén beszél, hogy bármely idegen nyelvben is sikert érjen el. * Stratégiák, amelyek túlmutatnak a tanuláson * Önbizalom-növelő és hatékony megoldások a nyelvi fejlődéshez Angol Nyelvi Coaching * Nem csak a blokkok leküzdése: itt az angol nyelv maga is a fókusz * "Kettő az egyben" megközelítés: elakadások kezelése és angol nyelvi fejlődés * Praktikus angol kommunikációs készségek fejlesztése * Üzleti és általános nyelv Szolgáltatások: * Nyelvi Coaching bármely idegen nyelv elsajátításának támogatásához * Angol Nyelvi Coaching - a tanuláson túl * Online konzultáció * Egyedi, hatékony stratégiák a fejlődéshez
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
Stefanecz Szilvia
Több mint tízéves tapasztalattal rendelkezō mesterdiplomás angoltanár vagyok, felkészítést vállalok minden szinten. Online vagy szemêlyes órákat tartok.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
Tengerdi Tibor

Angoltanár

Tisztelt Érdeklődő! Köszönöm, hogy elolvasod a bemutatkozásom. Angol-magyar szakos tanárként angol nyelvet tanítok több éves tapasztalattal, személyesen Budapest 11. kerületében és online. Bármely korosztályt, bármilyen szinten beszédközpontú, személyre szabott feladatokkal oktatok. Vállalok nyelvvizsgára/érettségire való felkészítést, korrepetálást, felkészítelek külföldi munkavállalásra vagy állásinterjúra, prezentációra. Az általános nyelvi felkészítés mellett szaknyelvi oktatást is vállalok (jog, idegenforgalom stb.).
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
3 megbízás
1 vélemény
Zsolt Gomory

Angoltanár

Magántanár

Magyartanár

Több mint 30 évet éltem, tanultam és dolgoztam USA-ban, angolul anyanyelvi szinten kommunikálok. Segítek, hogy akár írásban, akár beszédben tökéletesítsd az angol tudásodat. Mind gimnáziumi, mind egyetemi tanulmányaimat Amerikában végeztem el. Az egyetem befejezése után különböző iparágakban dolgoztam többféle pozícióban az USA-ban. Szívesen állok rendelkezésedre, bármi is legyen a téma vagy a feladat: angol nyelvi felkészítés beszédben és írásban vizsgára, prezentációra, külföldi útra, interjúra, stb. Tolmácsolást is vállalok.
Bővebben
Kiszállok Komló teljes területén
7 megbízás