Ajánlatkérés díjmentesen - Angoltanár, Hajdúnánás

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)
Írd le
a feladatot
válassz a jelentkező
szakemberek közül

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából angoltanárt!

Fogadok munkát
Szabó Zsuzsa

Angoltanár

Több éves nyelvtanári, nyelviskolai és nyelvvizsgáztatói tapasztallal vállalom az alábbi felkészítéseket: - közép és emelt szintű ÉRETTSÉGIRE - alap, közép és felsőfokú NYELVVIZSGÁRA (ORIGO, ECL, DEXAM) - pár órás gyakorlást, témazáró dolgozatok előtti ismétlést/gyakorlást - nyelvtudást frissítő órák + személyesen, online formában is + INGYENES szóbeli felkészítő könyv + 1 Bónusz óra a vizsga hetében Tanulj SAJÁT ritmusban személyre szabottan, keress bátran és beszéljük meg,hogy lenne a legjobb Neked.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
18 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Szöllősi Emese

Angoltanár

Ha olyan angol tanárt keresel, aki sikeressé tesz, akkor megtaláltál! Diplomás nyelvtanárként az angol nyelvet izgalmasan, sokszínűen és személyre szabott tematikával oktatom gyerekeknek, középiskolásnak és felnőttnek egyaránt. Továbblépésként készüljünk együtt állásinterjúra, vagy akár külföldi munkára!
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
26 megbízás
7 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Nagy Alexandra

Angoltanár

Spanyoltanár

Franciatanár

Szívesen segítek minden nyelveket tanulni vágyónak. Az órák interaktívak és garantált a jó hangulat. Nincs korhatárhoz kötve! Az időpontegyeztetés pedig rugalmas. Az összes készséget gyakoroljuk! Nyelvtan, szövegértés, hallásértés, levélírás és beszéd.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
4 megbízás
Fogadok munkát
Herédi István

Angoltanár

Némettanár

Tolmács, fordító

Üdvözlöm! Több éves nemzetközi szakmai tapasztalattal a hátam mögött tisztelettel vállalok ANGOL és NÉMET nyelvből magán-és csoportos nyelvoktatást, illetve korrepetálást, nyelvvizsgára való felkészítést (minden szinten) és fordítást is. Élhet a városban, az ország bármely pontján, külföldön vagy akár a Marson is...Valóra válik minden álom, mert lehetetlen nincs!
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
35 megbízás
7 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Gábor

Angoltanár

Beszédközpontú online órák. Vállalok személyre szabott angol nyelvoktatást, középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára, illetve érettségire való felkészítést. Bárhol is tartasz az angol nyelvben, segítségedre lehetek. Az ország egész területén elérhető vagyok online formában. Számlaképes vállalkozó vagyok.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Minősített JóSzaki
105 megbízás
63 vélemény
Fogadok munkát
Nagy Andrea Nárcisz
Kedves Látogatók! Székesfehérváron és online tanítok. Több mint 20 éve foglalkozom angol nyelvoktatással, mind egyéni mind csoportos, illetve vállalati formában. Az angol nyelvet Angliában és Amerikában tanultam, és az ottani tanítási módszereket építettem be a saját oktatási technikámba, amelyet a mai napig használok természetesen kiegészítve a mostani kor vívmányaival mint a képes, érdekes, szórakoztató, pörgős, fejlesztő, és játékos webes applikációk és programok. Szeretek tanítani, ez ad motivációt, így igyekszem a diákjaim igényeihez és céljaihoz igazítani az óráimat. Legyen szó akár nyelvvizsgáról, érettségiről, utazásról vagy munkáról, segítek elérni a kívánt eredményt. Ezt az eredményt mérni is lehet, megmutatom hogyan. Tanítási módszerem beszédcentrikus, motiváló és interaktív, sok beszédgyakorlattal és játékos feladatokkal. Fontosnak tartom a nyelvtan alapos elsajátítását is, de nem unalmas módon, hanem érdekes és hasznos kontextusban. Minden diákomnak egyéni tantervet készítek, amely figyelembe veszi a szintjét, a tempóját és az érdeklődési körét. Az órákon megmutatom Neked hogyan tudod az Internet újdonságait pl.a mesterséges intelligenciát a tanulás során jó dolgokra használni. Minden szinten vállalok felkészítést , minden korosztálynak legyen az általános, üzleti vagy speciális angol. Ha szeretnél velem angolul tanulni, akkor írj egy e-mailt vagy hívj fel a virtuális telefonszámon. Örömmel válaszolok a kérdéseidre és megbeszéljük a részleteket. Az első alkalom egy ingyenes felmérés, ahol eldöntjük tudunk - e együtt dolgozni. Online és személyes órákat egyaránt tartok. Várlak szeretettel az óráimon! 😊
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
8 megbízás
1 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Juhász Ágnes

Angoltanár

Tapasztalt angoltanárként, akkreditált nyelvvizsgáztatóként vállalok magánszemélyek illetve vállalatok számára egyéni és csoportos nyelvoktatást felső, közép- és alapfokon, érettségire, nyelvvizsgára felkészìtést valamint külföldre költözők részére a kommunikációs készség növelését- online órán is, személyesen pedig Békéscsaba és vonzáskörzetében.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Fogadok munkát
Horváth Gabriella

Angoltanár

Olasztanár

Nagykátán szeretettel várom az angolul és olaszul tanulni vágyó gyerekeket, tiniket, felnőtteket - személyesen, és online is oktatok. Készülj utazásra, nyelvvizsgára, érettségire, megtaláljuk a közös hangot!
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Fogadok munkát
Kacskovics Marcel

Angoltanár

Tolmács, fordító

A PTE angolnyelv-tanár mester képzésén végeztem. Több évig oktattam általános, középiskolában és egyetemen itthon, Angliában és Ausztráliában. A Tettyén tartom magánóráimat, de online is szívesen tanítok és korrepetálok. B1, B2, C1 vizsgákra vállalok felkészítést ahol az élő beszélt nyelvhasználaton van a hangsúly.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
2 megbízás
Fogadok munkát
Révi Erik

Angoltanár

Kommunikációorientált, megoldásközpontú nyelvoktatás, mintha anyanyelvi környezetben tanulnál. Online (skype, messenger, telefon) - személyes és kiscsoportos órák is elérhetőek. Személyes órák esetén, Budapest VII. kerületében várlak! Révi Erik vagyok, angol nyelvtanár és mentálhigiénés szakember. Az óráim kommunikáció-központúak, és arra helyezem a hangsúlyt, hogy minél hamarabb és minél közelebb kerülj egy anyanyelvi beszélő nyelvhasználatához. Módszeremmel hatékonyan és gyorsan lehet fejlődni. Az oktatás minden esetben személyre szabott. Módszerem: Élményalapú oktatás A hatékony tanulás egyik fontos feltétele, hogy a hallgatók motiváltak, lelkesek legyenek. Ehhez, az általam ismert leghatékonyabb módszert, az élményalapú oktatás alkalmazom.Ennek az a lényege, hogy a diákok az új szavak megtanulásához saját élményéket, érzéseket társítanak, így 90%-os hatékonysággal jobban megjegyzik azokat, mintha szimplán látják, illetve hallják őket. Ha hatékony és gyors fejlődésre vágysz, várom jelentkezésed! R. Erik
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Fogadok munkát
Kovacsy Gabriella
Beszedkozpontu, lenduletes es jatekos ANGOL orakat tartok SKYPE-on egyenileg es mini (2 fos) csoportokban. 8 ev tanitasi tapasztalattal (nyelviskolakban is), vegtelen turelemmel as nagyon sok lelkesedessel varok minden korosztalyt, minden szinten! :) Az angol nyelvet minden nap hasznalom, anyanyelvuekkel is napi szinten beszelek, ez sokat segit abban, hogy szamotokra is az elo nyelvet tanitsam. Vallalok nyelvvizsgara felkeszitést, korrepetalast es az uzleti angolban is jartas vagyok (a mester kepzesemet angolul vegeztem, uzleti szakon, kulfoldon). Azoknak, akik mar egy kicsit elorebb tartanak, anyanyelvu orakat is biztositok. Egy ideje ugyanis szorosan egyutt dolgozom Magyarorszagon elo amerikai tanarokkal, akik szinten tudnak nektek orakat tartani. Ezeket az orakat is en tervezem meg, a feladatlapokat en allitom ossze, igy tokeletesen bele illeszkedik majd az altalunk vett tananyagba. Ez egyfajta kiegeszites a sajat oraimhoz. Ha van kedved, akkor remek lehetoseg, hogy tenyleg az elo nyelvet tanuld! Hitvallasom, hogy ez egy SZOLGALTATAS, tehat az orak ertetek vannak, rolatok szolnak ezert mindig, minden helyzetben igyekszem szem elott tartani, hogy izgalmas, hasznos es szemelyre szabott legyen minden alkalom! A Joszakin meg uj vagyok, ugyhogy ertekeleseket az alabbi linken olvashattok rolam :) https://www.meetnlearn.hu/184266-magantanitas-beszedkoezpontu-jatekos-angol-orak-ingyenes-elso-alkalom
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
14 megbízás
5 vélemény
Fogadok munkát
Herczegh Gabriella

Angoltanár

Tolmács, fordító

Spanyoltanár

Angol-spanyol szakon végeztem az ELTÉ-n. Középiskolát Svédországban végeztem. Egyetem után 5 évet töltöttem az USA-ban. Több mint 20 éves tanítási és fordítási/tolmácsolási gyakorlattal rendelkezem. Bármilyen szinten szeretne nyelvet tanulni, foduljon hozzám bizalommal. Személyes és online oktatást is vállalok. Fordítás/tolmácsolás estében műszaki és számítástechnika kivételével minden témában vállalok munkát.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Dr. Dikter József

Angoltanár

Némettanár

Szövegíró, újságíró

Angol, német és magyar nyelven bármilyen IRATOT elkészítek, ezekre más nyelvekről is (pl. francia, portugál, szerbhorvát) bármit lefordítok. Felkészítem Önt vagy gyermekét angol felvételire, B2 és/vagy C1, illetve NATO STANAG NYELVVIZSGÁRA, emeltszintű érettségire, állásinterjúra, külszolgálati misszióra, egyes területeken (pl. jog, gazdaság, fegyveres testületek) szaknyelvi vizsgára. NÉMET nyelven is korrepetálok iskolásokat. Méltányos óradíjért ügyvédi, bírósági, hatósági ÜGYEKBEN előkészítő munkát végzek közjegyzői pontossággal, rövid határidővel. Önkormányzati vagy más hivatalos levél, szerződés stb. előkészítését vállalom magánszemély, vagy ügyvédi iroda részére, valamint kapcsolódó ügyintézést az irodával / ügyféllel egyeztetve. Ügyvédi beadványok előkészítéséhez szükséges ADATGYŰJTÉST jogszabály által nem tiltott módon elvégezem. A gyakran használt dokumentumtípusok automatizálásához (sablon, minta alapján irat tömeges elkészítéséhez) Microsoft Office VBA MAKRÓT írok. Ha Ön többnyelvű változatot rendel, a fordítás költségét így csak egyszer kell befektetnie. Személyes JELENLÉTTEL is segítek: tolmácsolás, jegyzetelés céljából bármilyen eseményen, rendezvényen, oktatáson, tanfolyamon, illetve próbavásárlást végzek (mystery shopping) telefonon, személyesen, vagy levélben/e-mailben. Fő nyelveim (angol, német, magyar) mellett több más nyelvet megértek (szerbhorvátul, portugálul, franciául stb.).
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Minősített JóSzaki
159 megbízás
30 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Ladányi Nikolett

Angoltanár

Magyartanár

Fizikatanár

Vállalt felkészítések: ● Matematika: 1-12.o-ig (érettségire felkészítés is) ● Magyar nyelv: 1-8.o-ig ● Matek és magyar központi írásbeli felvételire felkészítés ● Angol nyelv oktatása 1-12.o-ig, illetve igény esetén nyelvvizsgára való felkészítés is. Kedves Érdeklődők! Kérem engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzak: Az ELTE-n végeztem tanítóként. Matematikából, magyarból és angol nyelvből vállalom 1-8. osztályos gyermekek fejlesztését, egyetemi végzettséggel. Az órákat online, a Zoom programot használva valósítjuk meg. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, az adott órán csak egy tanuló vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék. Az egyéni fejlesztések: hétköznaponként: 10.000 Ft / 60 perc -be kerülnek. szombaton: 15.000 Ft/ 60 perc-be kerülnek. Az egyéni fejlesztések során, az aktuális tantárgyi felkészítésen túl kérhető: • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés matematikából. • Gimnáziumi központi felvételi vizsgára felkészítés magyar nyelvből. Egyéb felkészítő: • Magyar, mint idegennyelv oktatás (külföldi tanulók számára) : 15.000 Ft/ 60 perc Az órákról számla kerül kiállításra. A feltüntetett árak, bruttóban értendők. Az órák stresszmentes és barátságos hangulatban telnek, hogy minél jobban a fejlődést szolgálják. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, várom jelentkezésüket. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg honlapomat: https://atetanarod.mozellosite.com Üdvözlettel: Ladányi Nikolett [email protected] 0670/70-30-50-8
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Minősített JóSzaki
65 megbízás
14 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Horváth-Németi Dóra

Angoltanár

Szövegíró, újságíró

Némettanár

Germanisztika, valamint német gazdasági és társadalomtudományi szakfordító szakot végeztem. Közel 10 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem, illetve multinacionális cégnél szerzett tapasztalatra is szert tettem. Németből vállalok korrepetálást, közép- és emelt szintű érettségire valamint általános és szaknyelvi nyelvvizsgákra való felkészítést. Angol nyelvből korrepetálást, és érettségire való felkészítést. Keressenek bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Fogadok munkát
Glázer Silvia

Angoltanár

Tolmács, fordító

Némettanár

Német angol vizsgafelkészítés, korrepetálás, oktatás, tolmácsolás, szakfordítás 30 év tapasztalattal online és személyesen. Online tanulás kényelmesebb otthonról, nem kell utazni, mely sok időt vesz igénybe és fárasztó. Oroszlány és környékén tanítok személyesen (Kecskéd, Bokod, Környe, Tata, Tatabánya, Vértessomló).
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
7 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Petucskó Mónika

Angoltanár

Magántanár

Kedves Érdeklődő! Angol oktatást/ korrepetálást közép, valamint emelt érettségire, illetve bármely általános nyelvvizsgára való felkészítést vállalok kezdőtől felsőfokú szintig. Óráim minden esetben személyre szabottak és kommunikáció központúak. Az oktatás egyéni online formában történik. 20 éves tapasztalattal rendelkezem. Ingyenes próbaóra keretein belül lehetőség van megismerkedni a módszereimmel, így kötelezettség nélkül dönthet mindenki a folytatásról. Jelenleg hétköznap a délelőtti és a kora délutáni időpontokban tudok órákat vállalni.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
10 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Katona-Burgyán Eszter

Angoltanár

Némettanár

Kedves Érdeklődő! Katona-Burgyán Eszter vagyok, főállású magánnyelvtanár. MAGAMRÓL 21 éve foglalkozom angol és német tanításával. A pécsi Bölcsészkaron végeztem, majd a skóciai Stirling University-n, illetve a Külkereskedelmi Főiskolán folytattam a tanulmányaimat. ÜZLETI ANGOL Mivel idegenforgalomban és külkereskedelemben dolgoztam a gyermekeim születése előtt, szívesen vállalok gazdasági, üzleti és kereskedelmi (Cambridge BEC Higher, OECONOM, Zöld utca, BGE, LCCI) nyelvvizsgákra való felkészítést. Megemlíteném, hogy a TED videók, a The Economist újságcikkei/ videói és az üzleti témájú mozifilmek nagy népszerűségnek örvendenek a tanítványaim körében. ANGOL/ NÉMET OKTATÁS A FIATALABB KOROSZTÁLY SZÁMÁRA Csak érdekességképpen: a 6 év GYES alatt kisgyermekeknek is szerveztem idegennyelvű játszóházakat. Gyermekeimet is a többnyelvűség szellemében nevelem, ezért szívesen foglalkozom a fiatalabb korosztállyal is (10 éves kortól) online órák keretében. EGYÉB INFORMÁCIÓK Az utazás számomra szenvedély, ezért spanyol, francia, szlovák, kínai nyelvekkel is próbálkozom. Fordítást, tolmácsolást is vállalok angol / német / magyar viszonylatban! TANANYAG Az általános nyelvórák esetében is kiemelten fontosnak tartom, hogy minden tanítványnak megtaláljuk a megfelelő, hosszútávon IS motiváló tananyagot - legyen az tankönyv, egyszerűsített olvasmány, eredeti idegennyelvű könyv, TED videó vagy filmsorozat! Ezeket online formában igyekszem biztosítani. ONLINE GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG Emellett igyekszem honlapomat folyamatosan frissíteni, online, személyre szabott feladatokkal feltölteni. Ezek arra is alkalmasak, hogy a tanulók órán kívül is gyakorolhassanak. Weblapom elérhetősége: www.businessenglishonskype.hu FIZETÉSI FELTÉTELEK A 60 perces próbaóra mindenki számára ingyenes! Garantált rugalmas fizetési feltételek, lemondott óráért NEM KELL fizetni! CÉGES SZÁMLÁT IS LEHET IGÉNYELNI! ÓRADÍJAK 6000 HUF / 50 perc / fő 8000 HUF / 50 perc / 2 fő 20 ÓRA ELŐRE UTALÁSA ESETÉN AZ ÓRADÍJ 1 FŐ RÉSZÉRE 100 000 HUF 120 000 HUF HELYETT! 20 ÓRA ELŐRE UTALÁSA ESETÉN AZ ÓRADÍJ 2 FŐ RÉSZÉRE 130 000 HUF 160 000 HUF HELYETT! FONTOS! Francia, spanyol, orosz, illetve kínai nyelvekből barter is érdekel! CÉGES REFENCIÁK Lufthansa Systems Hungaria Kft.  dm Kft.  ECMx Kft.  Intergest Hungaria Kft.  Műszasi Szerkezetmegerősítő Kft. PP Bau Management Kft.  Delta Clean Kft.  Férfikéz Otthonra Kft.  i-Campaign Kft.  Bee-Pro Network Kft.  Hartmann-Nico Hungaria Kft.  Fiege Kft.  KAPCSOLATFELVÉTEL Várom jelentkezésed, az online próba foglalása az alábbi linken történik: https://calendly.com/katonaburgyaneszter További kérdés(ek) esetén az alábbi e-mail címre várom az üzeneteket: [email protected] Telefonos elérhetőségem: 30/ 354-57-81 Facebook oldalam: Business English on Skype Köszönöm szépen a bizalmat előre is!
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
4 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Fülöp Nikolett

Angoltanár

Tisztelt Érdeklődő! Fülöp Nikolett vagyok, angol szakos bölcsész, okleveles szakfordító és nyelvoktató magántanár. Számlaképes egyéni vállalkozóként vállalom cégeknek és magánszemélyeknek általános és szakszövegek fordítását, hivatalos fordítást, bizonyos esetekben hiteles fordítást záradékkal, bélyegzővel ellátva, angol nyelvű levelezést, panaszlevél írását. Angol nyelvoktatóként vállalok nyelvtanítást kezdőtől C1 szintig, nyelvvizsga és érettségi felkészítést, kommunikáció fejlesztést, korrepetálást. Bízom benne, hogy segítségére lehetek szaktudásommal! Kérem keressen bizalommal,személyesen Mosonmagyaróváron és online országszerte állok rendelkezésére!
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Vidolovics-Horváth Timea
Fedezze fel velem az angol nyelvtanulás stresszmentes módszerét! Tapasztalt oktatóként és life coachként sikeresen segítem a felnőtteket és a diákokat a gyakorlatorientált nyelvtanulásban. Egyéni célokat valósítunk meg, egyéni módszerekkel, saját tempóban. Rugalmas órarenddel és személyre szabott gyakorlatokkal teremtek lehetőséget a hatékony nyelvtanulásra. Csatlakozzon hozzám és lépjen a siker útjára az angol nyelvvel! 3 hónap alatt vállalok B2 komplex nyelvvizsgára online, intenzív felkészítést, nyomás nélkül.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Minősített JóSzaki
25 megbízás
16 vélemény
Fogadok munkát
Kátai Katalin

Angoltanár

Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
1 megbízás
Sarabia Zsuzsanna

Angoltanár

Magyartanár

Angol nyelvoktatást, érettségire, nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést, korrepetálást és magyar mint idegen nyelv oktatást vállalok. Középiskolában tanítottam angol nyelvet. Több mint tíz évig dolgoztam multinacionális cégeknél beszerzés, értékesítés, gyártástervezés és logisztika területen. Az Egyesült Államokban éltem és tanultam négy évig, szakfordítói vizsgával és felsőfokú gazdasági nyelvvizsgával rendelkezem. 15 éves tapasztalatom van angol-spanyol szakfordítás és tolmácsolás területen. Óradíjam 6000,-Ft / 60 perc.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
10 megbízás
1 vélemény
4 fotó
Ilona Hevesi

Angoltanár

Tolmács, fordító

BESZÉDCENTRIKUS NYELVOKTATÁS Számlaképes óraadó tanár. Egyéni és csoportos privát nyelvoktatás. Nemzetközi iskolák: Budapesti Nemzetközi Keresztyén Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Molnár Ferenc Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnázium és Szakgimnázium Nyelviskolák: Pallas Magániskola, Ring Nyelvstúdió, Helping Hand. Céges nyelvoktatás K&H Bank, Experidance, Gebrüder Weiss, GLS, Logipack, Antenna Hungária, Beiersdorf, Witzing Tüzépker Kft., Márka-Mix Kft., Strapa-Pack Kft., Dataplex Kft., Euro Gumi Kereskedő Kft., Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft., Erste Bank, Numil Kft., Budapest Bank, Uniqua Biztosító, Mikroszerviz Informatika Kft. Felkészítés általános, üzleti, gazdasági, műszaki alap és középfokú nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségi vizsgára és felvételire. Különböző témájú anyagok fordítása (irodalmi, építőipari, vallási, művészeti, történelmi) Több évig éltem az Amerikai Egyesült Államokban New York és Kalifornia államban. Elérhető vagyok a 06 70 770 1491-es telefonszámon és a [email protected] email címen.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Minősített JóSzaki
JóSzaki
118 megbízás
20 vélemény
4 fotó
Héri László

Angoltanár

Némettanár

Online angol - német kommunikatív nyelvoktatás kezdő és haladó szinten. Tanulj idegen nyelveket ( angol német ) online, számítógép vagy okostelefon segítségével kedvező áron. Akár érettségire nyelvvizsgára is felkészíthetlek, de sima korrepetálást is vállalok. Óráimon a kommunikáción a beszédhelyzetek gyakorlásán van a hangsúly. Felsőfokú nyelvvizsgákkal, több éves tapasztalattal rendelkezem. 2500 Ft/óra -tól. Röviden az oktatásról. Kezdőtől középszintig vállalok német angol nyelvoktatást, korrepetálást, idegen nyelvű társalgást online, vagy személyesen formában (Nyíregyháza), akár nyelvvizsga felkészítést is. Több, mint 20 éve foglalkozom nyelvoktatással, több sikeres nyelvvizsgázó tanítványom volt már. Az óráimon az idegen nyelven való kommunikációra,, a nyelv tényleges használatára, társalgásra nagy hangsúlyt fektetek. Tanulandó anyagot tudok biztosítani. Óráim 50-55 percesek, amit kedvező áron tudok nyújtani: 2500 Ft -tól. Bővebb információért a megadott telefonon, vagy emailben is ([email protected]) lehet érdeklődni.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Cserepár Gábor

Angoltanár

Magyartanár

Magántanár

Történelem, Angol nyelv, és földrajz tantárgyakból van korrepetálási tapasztalatom. Elsősorban középiskolás tanulókkal foglalkozom, és ezen belül fokozottan az érettségire való felkészítésben tudok segíteni [akár emelt szinten is]. Jelenleg a Debreceni egyetemen tanulok ahol a Bölcsészet Tudományi Karon most járok a történelem MA képzésem utolsó évében, így már egy alapszakos diplomával rendelkezem, és a történelem mellet a fentebb említett tantárgyakban is kellő kompetenciával rendelkezem, de tanulmányaimból adódóan a történelem és az angol érettségire való felkészítésben tudom a legjobb segítséget nyújtani a tanulóknak.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Pásztorné Daskó Csilla [Csilluci]

Angoltanár

Magántanár

Tolmács, fordító

Angol nyelvoktatás, vizsgákra felkészítés személyesen és online. Angol-magyar, magyar-angol fordítások készítése tapasztalattal és változatos témakörökben. Magyar és angol nyelvű szövegek gépelése, szerkesztése, korrekciója, lektorálása. Cikkírás. Anyaggyűjtés. Értékelés. Gazdaság témában korrepetálás, vizsgákra felkészítés.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Varga Nikolett Lili

Angoltanár

Tolmács, fordító

Szövegíró, újságíró

Másodéves egyetemista vagyok anglisztikán, szóval elvégzett szakmám még nincs, viszont a nyelvtudásom és szövegalkotásom kiváló. Kedves és barátságos vagyok, illetve jó kommunikációs képességekkel rendelkezem.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Csató Tímea

Angoltanár

Magántanár

Tolmács, fordító

Több éves online és offline nyelvoktatási gyakorlattal, egyetemi diplomával vállalom általános, üzleti és katonai angol oktatását vállalom kezdőtől felsőfokig nyelvvizsga felkészítéssel az alábbi nyelvvizsgákra: Euro Nyelvvizsga, LanguageCert, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced, Origo, Zöld Út, NATO-Stanag bármilyen szint Tanulási problémák esetén is örömmel segítek diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás diákok számára.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Boros-Gyarmati Krisztina
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Szarvas Edit Mónika
Beszédcentrikus angol órák online (virtuálisan megbeszélés formájában) és személyesen (Eger belvárosában). Kicsiknek játékos formában, nagyobbaknak sok-sok beszélgetés, hogy fokozzuk a magabiztosságot a beszédhez. Felnőtteknek is tartok órát, igen nagy sikerrel.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Vass Hajnalka

Angoltanár

Némettanár

Tolmács, fordító

Kedves leendő megrendelőim! Várom megkereséseikel, mivel online is vállalok óraadást, fordításokat, az egész ország területéről! :)
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Jándi Aliz

Angoltanár

Gyakorlott nyelvtanár angol oktatást vállal.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Szepesiné Kormos Enikő
Angol nyelvből átlalános és középiskolás diákok korrepetálását, nyelvtanítását és nyelvvizsgára történő felkészítését vállalom.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Braun Klára

Angoltanár

Magántanár

Szívesen segítek angolul tanulni vágyóknak, akár kezdő, álkezdő, haladó. Egyéni, személyesen tanulunk vagy online (Skype, WhatsApp). Ha szükséged van iskolai korrepetálásra, vizsgafelkészítésre, munkahelyi angolra, szövegek, emailek ellenőrzésére, keress meg bátran!
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Horvath Zsolt

Angoltanár

Egyéb

Az angol nyelv az egyik legszebb es leg logikusab nyelv a vilagon. Magas szinten es tiszta, ertheto kiejtessel beszelek Angolul. 30 eveg eltem az USA-ban. Barmilyen szintrol tudok neked segiteni felemelni az Àngolodat. Szokincs, kiejtes es gramatikaban egyarant. Let's get Started!
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén
Végh Anna

Angoltanár

Végh Anna vagyok, 25 éve tanítok angolt neves gimnáziumokban, A1-től-C2 szintig. Vállalok érettségire és Cambridge vizsgákra felkészítést.
Bővebben
Kiszállok Hajdúnánás teljes területén