FOGADOK MUNKÁT
Vén Júlia
Vén Júlia
35
Megbízás

21 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 59706

Minősített jószaki

Rólam

18 éves szakmai tapasztalattal várom hívását,ha fájdalmai vannak,,házhoz is megyek,akár rendezvényeken is. Manuálterápia,lágy és kemény csontkovácsolás,Shi-atsu,Svéd -és tradicionális Thai masszázs,Kimozgatások,Babalú-ayé(Brazil rituális csontkovácsolás),energetikai kezelések.
Mutass többet

Értékeléseim

Kriszti
Nagyon nagy tudású, szimpatikus, rugalmas ember.
Herceg Éva
nagyon meg voltam vele elégedve jó érzés volt a nyakamnak hátamnak
Bíró Sándor
Èrti a dolgát!
Ajánlatkérő
Nagy szaktudással rendelkezik, jól építi fel a kezelést. Nem sablonkezelést ad, hanem a problémát kezeli.Alkalmazkodik a vendégekhez, tiszteli a szakmáját. Mint gyógymasszőr végzettségel rendeljező ember, mindenképp ajánlani tudom.
Zsófi
Hozzáértő, ügyes és lelkiismeretes.
Ági
Pontos, szorgalmas, van elképzelése a munkája többfajta elvégzéséről. Barátságos, közvetlen, szívesen beszél a munkájáról és elmondja, mit miért csinál.
Ajánlatkérő
Alapos Szakmailag felkészült
Edit
Júlia nagyon kedves és segítőkész ember! A nála töltött idő során teljes mértékben odafigyeléssel és profizmussal bánt velem és a fájdalmamat már ott enyhítette. Jó szívvel tudom ajánlani másnak is!
Tibi
Egészen érdekes módszerrel dolgozik, leginkább lágy kovácsolásnak nevezném. A csontjaimat nem helyre erőltette hanem rávette őket hogy maguktól menjenek a helyükre. Mondjuk nekem kicsit hiányzott a ropogás :)
Szaki válasza:
Tibi,nem jó mindig ropogni.Bár igaz,hogy van az az eset,amikor kifejezetten indokolt,és fontos,hogy egy rögzült rossz pozícióból az adott csontot,ízületet elmozdítsák,
Ajánlatkérő
Házhoz jön akár a varos masik felétől is BKV val hozza a kis matracat meg ami kell és nagyon ügyes fiatal nő. Sajnos nincs meg autója
Kriszti
Megbízható, kedves, hozzáértő szakember.
Edvárd
Gyengéd nagyon, nem hatásos a módszere
Szaki válasza:
Az esetedben valóban egy erősebb kezű kemény csontkovácsolásra lenne szükség,mert a probléma állandó volta egy helytelen testtartás ól adódik.Sajnos rosszul terhelődik a gerinc.Javasolnék egy MRI vizsgálatot,hogy az esetleges porckorong-károsodást megmutassa.Illetve ortopéd szakorvos írhat fel fürdőbeutalót,ami ugyan most nem aktuális,de valószínüleg a problémára egy kezelés lehetséges,hogy eleve kevés volna,technikától függetlenül.Köszönöm a visszajelzést!
Andi
hatékony és profi
Viki
Júlia kisebb fajta csodát tett. Évek óta tartó nyakmerevségemet másfél óra alatt helyre tette. Szakértemét, hozzáállását orvosok is megirigyelhetnék. Visszajáró vendég leszek. *5 Júliának
Zsófi
Nagyon alapos volt, ertett hozza es kedves volt.
Ádám
Ért a szakmájához, barátságos humoros. Nem volt negatív tapasztalatom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Manuálterápia 1 megbízás Csontkovács 13 megbízás Masszázs 21 megbízás