Fogadok munkát
Sztojka Norbert
Sztojka Norbert

Kertész · Kertépítés · Térkövezés

78
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 36585

Minősített jószaki Jószaki

Sztojka Norbert

Kertész · Kertépítés · Térkövezés

Kedves Érdeklődő ! Üdvözlöm a Szépvirágkert oldalon 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk ,minden Kertészeti -Kertépítési - Térkövezési munkálatokban . Mindig az ügyfeleink maximális elégedettséget tartom a szemünk előtt . Referencia munkáink és az Értékeléseink igazolnak minket. Ezen kívül ,Vállalunk minden fajta Kerti munkát, Kertfentartás ,kertakarítást, fűnyírás , fűkaszálást,fa kivágását - alpin fa vágást, sövények - bokrok megnyirását, fák metszését , Permetezést,Növényvédelem. Kertépítést -gyepszőnyeg lerakását , vetett füvesítés , Vakondháló telepítését, parkoló kialkítása, kulé kavics - murvázás, Geotextil telepítést. Fák, növények , sövények , örökzöldek, tuják , virágok ültetését, ágyások kiállítását, sziklakert építése, Automata öntözőrendszer, térkövezés-viakolor, kocsibeálló , gyalogos forgalom - járda építése , gyeprács telepítés, magasságyás építése,lépcső, támfal, kerítést építése több fajta. stb. Gépi- Kézi Földmunkát Saját gépeinkel, teherautóval állunk az ön-önök rendelkezésére !! Igény esetén számlát is tudok adni az elvégzett munkálatainkról. Hívjon bizalommal ! “Mi mindent megvalósítunk “ Garanciát vállalunk elvégzett munkáinkra!! Köszönöm hogy végig olvasta 🙂 Üdvözlettel : Sztojka Norbert www.szepviragkert.hu
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Detti
Norbi már az első pillanatban nagyon szimpatikus volt nekünk. Rendkívül udvarias, készséges, segítőkész, korrekt, megbízható. Csak dicsérni tudjuk őket. A megbeszélt időpontban itt voltak, nagy erővel dolgoztak. A feladat térkövezés volt (72nm). A többi vállalkozó csak akkor vállalta volna el a munkát, ha biztosítók nekik földmunkagépes embert is. Norbiéknál erre nem volt szükség. Mindent ők termeltek be, talicskával, vagy éppen csákányoztak. Ha csak fele olyan becsületes építőipari vállalkozók dolgoztak volna az újépítésű házunkon, mint Norbiék, nagyon elégedettek és boldogok lennénk most. Köszönjük Nektek!
Ilona
Nagyon pontosan érkezett, szèp munkát végeztek, azt kaptam amit szerettem volna. Máskor is igénybe veszem a munkáját.
Ajánlatkérő
Norbert rendben elmondta a munkafolyamatot, milyen lépések milyen sorrendben fognak történni, majd gyakorlatilag óramű pontossággal haladt a munka. Az elkészült térkövezés műszaki tartalomban megegyezett az elvállalttal, a kivitelezés esztétikailag is remek lett.
Ajánlatkérő
Norbiék remek szakemberek, elkötelezettek a minőségi munka iránt, amit nem mellesleg korrekt áron és átlátható folyamatokkal végeztek. Jó a kommunikációjuk, udvariasak, megbízhatók. Ha lesz még projektem, fogom keresni őket
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, korrekt munka!
Viktor
A 60 nm-es kertünk gyepszőnyeg lerakásában segített nekünk. A gyepszőnyeg nagyon jó minőségű, és nagyon szépen mutat a kertünkben. A szakember precízen dolgozott, érthetően kommunikált velünk, amit ígért, azt pedig betartotta. Sőt, még a munka elvégzését követően is visszajött a kérésünkre, és átültetett egy barackfát, amiért nem számolt fel plusz költséget.
Anna
Maximálisan meg vagyunk elégedve. Norbert és csapata gyorsan, precízen elvégezték a megbeszélt munkát korrekt áron, rendet és tisztaságot hagytak maguk után.
Ajánlatkérő
Gyorsan meg tudtunk egyezni, a munka hamar és jól elkészült, a kertrendezési ötletekre nyitott, széleskörű a szolgáltatása, a jövőbeli munkák miatt is biztosan hozzá fordulok.
Zsuzsi
Nagyon korrekt, úgy a kommunikációban, mind a munkában. Igyekezett maximálisan figyelembe venni a kívánságainkat. Gyorsan, rendben dolgozott a csapat.
Ajánlatkérő
Tervezett időben, magas minőségben dolgozott a csapat
Ajánlatkérő
Igazi jószaki, profi csapattal. Minden a megbeszéltek szerint ment, ajánlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Kertrendezéssel bíztuk meg, maradéktalanul elvégeztek mindent, nagyon meg vagyunk elégedve. Bátran fogom ajánlani ismerőseimnek.
Ajánlatkérő
Néhány napja dolgoztak nálunk. Megbízhatóan, pontosan, reális áron, a munka után takarítottak, mindent hatékonyan meg lehet velük beszélni. Egyértelműen ajánlani tudjuk őket.
Zoltán
Szándékosan vártam két évet az értékeléssel, hogy meglássam, tényleg tartós-e a lerakott térkő + a telepített terméskő támfal és fű. Meg kell mondanom, hogy Norbert és csapat kiváló munkát végzett: mind a kövezés szép és stabil, mind a fű jól kinőtt és szépen megerősödött. A támfalépítéshez egy kicsit nagyobb kövek jobbak lettek volna - de a minőségre és szépségre nem lehet panasz! Szeretném kiemelni Norberték rugalmasságát néhány kisebb változtatás kapcsolatban, a segédei udvariasságát és fegyelmezettségét, valamint hogy ha nem tudtak jönni vagy késtek, Norbert mindig előre szólt!
Ajánlatkérő
Udvarias, korrekt munkavégzés, amit vállalt maradéktalanul elvégezte.