FOGADOK MUNKÁT
Szász György Győző
Szász György Győző
14
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Szigetszentmiklós és 30 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki Jószaki

Rólam

Szép napot kívánok mindenkinek! 22 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Ha bármilyen zárral (ajtó, ablak vasalatok, erkély ajtók, roncsolás mentes ajtónyitás) problémája merül fel, nyugodtan hívjon, és biztosan találunk megoldást a problémájára,akár hétvégén is Kiszàlas nincs ,csak munkadíj és anyagköltetseg van A SZIGET ZÁRSZERVÍZ MINDENRE MEGOLDÁS❗- Menste el a ot, mert előbb-utóbb szüksége lehet rá. 43 Köszönöm a bizalmát. -Szolgáltatásaink : -Zárszerelés -Zárnyitás -Zárjavitás -Roncsolás mentes Ajtónyitás -Ablak vasalatok ,szakszerű javitása ,beállitása -Erkélyajtó vasalatok szakszerű javitása,beállitása -Bejárati ajtók szakszerűn javitása,beállitása -biztositó felé számla irás ,szakvélemény
Mutass többet

Áraim

Ajtozár csere

6 800 Ft / darab
Ajtozár szakszerű kiszerelése és az új zár beépitése

Ablak-erkélyajtó vasalat be épités és csere

5 000 Ft / darab
Minden tipusú ablak erkélyajtó javitása cseréje

Ajtó nyitás

6 000 Ft / darab
Roncsolás mentes ajtó nyitás,nem sérül az ajtó se a tok

Ajtó beállitás

3 800 Ft / darab
Műanyag ajtó beállitás,olajzás

Többpontos ajtózár csere munkadíja

6 800 Ft / darab
Több pontos ajtózár csere ,legjobb minőséget és a legjobb árban lévő több pontos zárat épitjük az ajtóba

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ervin
Szász úr munkájával teljes mértékben elégedettek voltunk. Másnap már nálunk volt, ahogy ígérte. A munkát megelégedésünkre elvégezte, teljesen korrekt áron. Legközelebb is őt keressük majd hasonló feladatra.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, precíz. Minden rendben volt, nem tudok negativot írni
Roland
Jo
Edw
Gyors, pontos korrekt
Laci
gyors, precíz, segítőkész, normális ár
Ágnes
Gyorsan jelentkezett, másnap tudott is jönni. Pontos volt, szakszerű, tudta mi a probléma, és meg is tudta oldani. Köszönöm
Ajánlatkérő
Korrekten gyorsan dolgozott, idoben erkezett.
Ajánlatkérő
Kiváló szakember, teljeskörűen tájékoztatott a lehetőségekről és a kivitelezés lépéseiről, korrekt ajánlatot adott, a megbeszélt időben megjelent és dolgozott.
Péter
Nagyon gyors volt, vasárnap délelőtt üzentem neki és 1 órán belül megjelent. Segítőkész és jó probléma megoldó kèpességgel rendelkezik. Nem csak dumál és kifogásokat keres, hanem megoldja a problémát szakszerűen. És mindezt nagyon korrekt áron. Mindenkinek ajánlom.
Ajánlatkérő
Gyors jelentkezés a megkeresésemre. precíz, kíváló munkát végzett, nem tért el a felméréskor adott árjánlattól. Kiváló ,teljeskörű tájékoztatás.Nagyon elégedett vagyok a munkájával! Csak ajánlani tudom.
Gergő
Pontosan érkezett, gyorsan és nagy szakértelemmel dolgozott. Az árazásban rugalmas volt, nem húzott le - ha valamit nem volt érdemes megcsinálni, ő maga jelezte. A meglehetősen bonyolultnak tűnő garázskapu zárja sem volt probléma neki.
Zsuzsa
Szász úr munkájával teljes mértékben elégedettek voltunk. Másnap már nálunk volt, ahogy ígérte. A munkát megelégedésünkre elvégezte, teljesen korrekt áron. Legközelebb is őt keressük majd hasonló feladatra.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Zárszerelés 14 megbízás