FOGADOK MUNKÁT
Szabó Zsolt
Szabó Zsolt
41
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Szolnok és 1030 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 75797

Rólam

Üdvözlök mindenkit. KÉREM OLVASSÁK EL MEGKERESÉS ELŐTT! Mi egy 5éve együtt dolgozó 6fős 100százalékig MAGYAR szakemberekből álló csapat vagyunk. Vállalkozásunkat 5éve kezdtük ez alatt az idő alatt számtalan referenciát szereztünk.Leinformálható szinten. Előleg és előfinanszírozás nélkül dolgozunk.Számlaképesen. Nálunk munkakezdésnél a szakmunkásbizonyítványok felmutatása nem okoz gondot mint sok konkurens vállalkozónál. Csapatom felépítése: 3 kőműves,1 ács,1 heggesztő,1segédmunkás. Fő tevékenységeink: -Szerkezetkész épületek építése. (Szilárd ill. könnyű szerkezetből) -Homlokzati hőszigetelés. -Kerítés és támfal építés. -Térkövezés. -Térbetonozás. -Faszerkezetek építése. -Tető héjazat csere. -Lapostetők szigetelése gv lemezzel. -Kerítések,stablondeszkák festése. -Egyéb kőműves munkák... Kiszállási díjjam Pest megyében 6000ft.Szolnok megyében 4000ft.Hajdúbihar megyében 5000ft.Békés megyében 5000ft.Dunántúlon 10 000ft.Kiszállási díjjat helyszíni megállapodás esetén nem kérek,amennyiben utólagos árajánlat szükséges és elfogadják, abban az esetben a munkadíjjból levonódik.Esetlegesen van lehetőség helyszíni felmérés előtt egy hozzávetőleges árajánlatra email-ben amennyiben tudnak képeket csatolni és méreteket.Árajánlat készítés ingyenes. Hívjon bizalommal, a hét minden napján 08:00-20.00ig. Szabó Zsolt 69 Kérem kizárólag komoly szándékkal keressenek. És annak tudatában hogy nem ingyen vagy mégolcsóbban dolgozunk. Nem sorolom magunkat a drága kategóriába.De viszont nem szeretnék versengeni a 150 000ft-ért mindent is megcsinálunk,mindenhez is értünk,30év garancia bízzon bennünk konkurens csapatokkal. Nálunk a segédmunkások is szakmával rendelkező emberek. Eddigi tapasztalatom hogy a konkurencia a 7000ft-os 6-8osztályos embereivel a munkák 70százalék-át elvállalja aztán keresnek minket hogy mit tudunk ebből kihozni? Az ilyen jellegű megkereséseket ha egy mód van rá ne nálam kezdeményezzék. Ha olcsót szeretne nem lesz jó,ha jót szeretne nem olcsó ,de ha 2szer kell megcsináltatni jó akkor sem lesz,de viszont úgy már nagyon drága. Úgy gondolom elég garancia az bárkinek is hogy a munkámért kizárólag utólag kérek pénzt,csak átvett munkáért várom el a fizetést. Köszönöm hogy elolvasta.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Józsi
Pontos, precíz, segítőkész
Dr. Vegh Marcella
nem jelentkezett
Szaki válasza:
Tísztelt hölgyem. Én dolgozom heti 5-6napot. Van hogy a telefonhívásokat nem győzöm követni,feldolgozni. Ön kiküld nekem email-ben egy sablon "árajánlat kérést" amiről ki se lehet találni miaz.Ez mellett egy számomra érdemtelen munkával. Ha mindenkinek az email üzenetére válaszolnák akkor nem kőműves hanem diszpécser vállalkozásom lenne. Az a baj itt sok emberrel hogy azt hiszik ők sz*rták a Spanyol viaszt,kitalálnak valamit és azonnal ugrik mindenki.Ez mellett aki idáig nem ért el emailben és mindenképp szeretett volna velünk dolgozni az felhívott telefonon és tudtam neki válaszolni mindenre. Önnek is szép napot....
Viktor
Részletes információt adott a költségbecslésről. Elérhető, vagy ha nem tudja felvenni akkor visszahív. Konstruktívan segít megtalálni az optimális megoldást költség terén is, tapasztalatával segíti az elgondolást megvalósítani.
Beus
Nagyon korrektül dolgoztak és gyönyörű kerítést építettek.
Bánky Tamás
Nálunk kerítést épített a csapata. Látszott a hozzáértés már az előzetes egyeztetésnél és az ajánlatadásnál. Pontosan végzett a munkával: mind időben, mind tartalomban pontosan a megegyezésnek megfelelően dolgozott. Nyugodt, becsületes, hozzáértő csapata van. Minden, munka közben adódó nehézséget maguk oldottak meg. Az előzetes ajánlatukhoz képest fillérre pontos volt a végösszeg.
Gergő
Korrekt körültekintő. Előre tájékoztat az adott munka előnyeiről és hátrányairól. Ismerősömnél 3éve kerítést épített. Ami azóta is hibátlan.Szépen dolgoznak. Látszik a munkájukon hogy egy összeszokott csapat. És ami előny hogy pénzt utólag kér. Én csak ajánlani tudom őket.
József
Alapos
János
Korrekt munkavégzés,de a járműparkja túl kicsi
Zsolt Nánássi
.
Gábor
jó tanácsokat ad
Ajánlatkérő
Korrekt hozzáálás
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható csapat, igényes szép munkával. Mindenkinek ajánlom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 30 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 5 megbízás Ács 4 megbízás Épületbontás 1 megbízás Tetőfedő 1 megbízás Betonozás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás