Patkó Bálint [SPY, fodrász, ]
Patkó Bálint [SPY, fodrász, ]

Fodrász, mesterfodrász

2
Megbízás

12 évvel ezelőtt volt itt.

Budapest - XII. kerület területén kiszállok.

Minősített jószaki

Patkó Bálint [SPY, fodrász, ]

Fodrász, mesterfodrász

„Mindenki megérdemli, hogy szépnek érezze magát! Ez könnyen valóra váltható az egyedi hajstílus kialakításával,mely tükrözi az egyéniséget.” A nevem Patkó SPY Bálint. A tanári tanulmányaim hagytam abba a fodrász szakmáért, amelyben 2003 óta tevékenykedem. A mesterséget Papas Vasilios mesterfodrász kezei alatt sajátítottam el, akinek a mai napig sokat köszönhetek. Szerencsésnek tartom magam, mert a munkám a hobbim is egyben, ami képessé tesz arra, hogy mindig a legjobbat hozzam ki magamból. A folyamatos szakmai fejlődés mellett célom, hogy tudásomat próbára tegyem és továbbadjam, hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. A legfontosabb számomra, hogy megtaláljam a vendégeim személyiségéhez illő szín-és formavilágot és ezáltal minden alkalommal maximális elégedettséggel távozzanak. Extra szolgáltatásaim közé tartozik: - Ingyenes szakmai tanácsadás - Regeneráló és frissítő fejmasszázs ill. hajtípusnak megfelelő ampullás kezelések( Biolage) - Speciális és természetes hatású melírok - Egyéni elképzelések alapján megvalósított alkalmi frizurák -Matrix termékek viszonteladása - Személyre szabott oktatás fodrászoknak. Megbeszélés alapján Budapesten és vidéken is! Szakmai sikereim Referenciák: - Star Magazin, Fanny Magazin, Szűcs Judit fodrásza CD borító készítésénél, Free magazin fodrásza, Portfólió fodrász: - Character Casting Ügynökség MATRIX fotópályázatokon való részvétel minden évben. Bemutató fodrász: - Szépségipar XVIII. & VitalWorld VI. , STELLA XIX. Nemzetközi Divatfórum, Beauty Hair & Spa kiállítás,VIII. pécsi Hair & Beauty Festival valamint minden év tavaszán és őszén országosan megrendezett bemutatón és workshop-on való aktív részvétel a MATRIX égisze alatt. Átalakító fodrász: - Hajam.hu szakmai oldal - Maybelline cég átváltoztatunk napja Magyarország képviselése MATRIX világtalálkozón Horvátországban. Folyamatosan megjelenő cikkek a MATRIX és egyéb szakmai jellegű lapokban Remélem hamarosan vendégemként üdvözölhetem. Szeretettel várom!
Mutass többet

Értékeléseim

Dr. Tamás Gabriella [Gabi,Dagi]
Abszolút tuti! :o)
Farkas Mira
Már többször szólítottak meg idegenek, hogy milyen jó a hajam. Ez önmagáért beszél :-)
Berényi Erika
Méghogy kontár?! Épp ellenkezőleg!:)
Szaki válasza:
hát igazán köszönöm....
Fórián Gábor [pok]
remek, gyors pontos,kreatív,kevés hajból loboncot készít, szal joszaki
Szaki válasza:
utólag is köszi..lassan már jönnöd kéne:)
Gigor Boglárka [Bogi, Bogci, Bogesz, Bodzsi, Bocika]
Két ember van a világon, akinek hagyom, hogy a hajamhoz érjen anélkül, hogy a tükörbe néznék közben.... te vagy az egyik ... ;)
Szaki válasza:
Köszönöm, enyém a megtiszeltetés....
Csσявα Gчöиgчυéя [►»ичυszкσ'кα™«°>.<◄™], ηчυ$zкó
nagyon jó hajakat csinál:):)
Szaki válasza:
Köszönöm Kiszu, igyexek!
Coccia Katalin [Kata]
Nekem nagyon bejött, örülök, hogy "anno" rátaláltam, a kislányom is hozzá viszem! Bár kb. 1 éve nem hajlandó nekem frufrut vágni... :-), de örülök hogy megmondja a "tutit" ! :-) Köszönöm- köszönöm!!!
Szaki válasza:
Én is örülkök Nektek, a lánykád egyenesen felülmúlhatatlan,....Neked pedig akkor sem lesz fru-frud!:)
Boldy Annamária [Méry]
Nagyszerű mint fodrász,közvetlen mint ember.Rugalmas frizura és időpont terén. Csak kérlek, időben érkezz!!! :)
Szaki válasza:
köszi Annamari,a jövőben próbálom majd jobban kezelni a késéseket:) bár Te sosem szoktál,szóval nem kell aggodnod! Remélem jól vagytok és mihamarabb találkozunk!:-D
Harcsa Betty [Becc,Bombi]
Nem épp az egyszerűség híve vagyok,de a Bálint halál egyszerűen megbirkózik a feladattal,hogy mindig elégedetten hagyjam el a szalont. Extrém frizuráimból mindig a jót hozza ki, kiélheti fantáziáját,könnyedén veszi a kihívásokat. Sok vendéget "vittem" neki,akár ismerőst,akár ismeretlent,akik leszólítottak,mert láthatóan tetszetős volt a hajam..Ebből is látszik a JÓ munka.Csak ajánlani tudom továbbra is!
Szaki válasza:
nem is vártam mást Tőled,csak hasonló választ...örülök h a vendégeim közt tudhatlak!:-D
Bogdán Erika [Nyuszika,Nyuszi :)]
nagyon jó szakember!!!!:)
Szaki válasza:
köszi:)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fodrász, mesterfodrász 2 megbízás