Fogadok munkát
Otyi 2019 Bt. - Dézsi Zoltán
Otyi 2019 Bt. - Dézsi Zoltán

Kőműves · Burkoló · Betonozás

4
Megbízás

3 órával ezelőtt volt itt.

Bikal és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 39574

Otyi 2019 Bt. - Dézsi Zoltán

Kőműves · Burkoló · Betonozás

Üdvözlöm! Meleg és hideg burkolást valamint villanyszerelési és lakatos munkálatok elvégzését vállaljuk! Hívjon bizalommal!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Folyamat változott a már előre megbeszélt ár, sok-sok naiv kifogással jött, az idős vagy szakmailag tudatlan embereket könnyedén megtévesztheti, nem ajánlom senkinek.
Szaki válasza:
A szerződésbe foglalt összeget fizette. Plusz munkát is vègeztünk díj ellenébe. De azért köszönjük ezt az értékelést is. A jövőben jobban odafigyelünk a szerződésekre.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Olvasom a neten, hogy most nagyon trendi a laminált parkettát falburkolatnak alkalmazni. Létezik vinyl falburkolat is? Csináltatok már ilyet? Mi benne a ráció? Olcsóbb, szebb, tartósabb??? vagy mi lehet a hátránya?

Az én válaszom:

„Szia. Van vinyl falra is. Csináljuk mi szinte rendszeresen. Szerintem Semmivel nem olcsóbb mint a hideg burkolat nem is szebb és nem is tartósabb. Sőt ha a fal nem tükőr akkor ne is kezdjetek bele a felrakásába. Hátránya hogy ha sérül nehezebb javítani mint a hideg burkolatot.”

2023. júl. 21.

Hány fős brigáddal szoktak általában hőszigetelni a szakik? Mi az ideális létszám egy átlagos családi ház külső hőszigeteléséhez?

Az én válaszom:

„Ha nincs körbe állványozva vagy esetleg nem is kell akkor 2 fő elegendő egy normál családi házhoz. Nagyobb családi háznál ha már két oldal állványozva van akkor jó a 4 fő. 3 fő esetében általában egy tingli tanglizik...”

2024. ápr. 18.

Szakmáim

Kőműves 2 megbízás Burkoló 2 megbízás Betonozás 0 megbízás