Fogadok munkát
Oláh László
Oláh László

Kőműves · Generálkivitelezés · Gipszkarton szerelés

82
Megbízás

3 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XVII. kerület és 70 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 37540

Minősített jószaki

Oláh László

Kőműves · Generálkivitelezés · Gipszkarton szerelés

Üdvözlöm! köszönöm,hogy be nézett! 2024.05.28 Újra elérhető vagyok egy kis időre, meg beszélt munka eltolása miatt. Most tudok vállalni megint építőipari munkákat! Keressenek bizalommal! Nem tudok, és nem is akarok versengeni, a sok 1-2eve vállalkozó vagyok brigáddal, de egy szakmunkás nincs köztük! Csak akkor kérjenek ajánlatot tőlem, ha minőségi munkát akarnak, és nem a legolcsóbbat keresik!!! A minőségi kivitelezés, csak elsőosztályú anyagokból lehetséges!! De ennek a munkának, az ára is meg van. Cserébe nem kell nézni évekig az elrontott, nem ugy átadott munkát, ahogy önök kérték! Minden egy kézben,kőműves, burkoló, víz, villanyszerelő, több éve össze szokott csapat vagyunk. VÍZ, VILLANY, GÁZ SZERELÉST, BURKOLÁST, ÁCS MUNKÁT, CSAK GENERÁLKIVITELEZÉSBEN TUDOK VÁLLALNI. Teljeskörű lakásfelújítás,szobafestés-mázolás,tapétázás,kedvező minőségi anyaggal. Belső átalakítási munkák, ajtó csere,burkolat csere,laminált padló rakás, belső átalakítások, kandallók. Persze mást is vállalunk,keressen bizalommal. Teljes lakásfelújítás,bontástól az átadásig,minden egy kézben nem kell külön szakembereket keresgélnie! Több mint 10-éve dolgozok együtt a többi szakmunkással(villanyszerelő,víz-gáz szerelő,ács,stb.) Fő tevékenységi kör Kőműves és építőipari munkák. Építő ipari munkákat vállalok, alaptól-tetőig. 20-éves tapasztalat van már mögöttem. Ami nagyon fontos nálam, hogy senki nem iszik a csapatból(nem úgy mint sok építőipari munkásoknál) és rendezett terepet hagyunk magunk után,a munka elvégzése után! Teljes generál kivitelezés,ha kell kedvező anyag beszerzéssel együtt! Térburkolatok,kerítések,díszburkolatok,készítése. Dryvit rendszerek készítése,anyaggal együtt. Flinstone kő rakás. Kandallók készítése,minden anyagot oda tudok szállítani,és be szerezni. Kemencék készítése. Kert rendezés,sitt szállítás,föld munka. Víz gáz,villany szerelés,megoldott. Ács munkák kivitelezése,anyaggal együtt,le szállítva. Szoba festés mázolás. Pontos precíz munkát végzünk. Garanciával! Számlaképesen ha kell. Keressen nyugodtan,kérjen ajánlatot.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Szépen és pontosan dolgoztak, minden felmerülő extra kérést gond és fennakadás nélkül megoldottak. Jó szívvel ajánlom Lászlót és csapatát bárkinek.
Szalai László
Figyelmes, kreativ, gyors
Gyóni Gábor
A munkavégzés során segítő tanácsokkal látott el, rugalmas volt a kéréseinket illetően, és a teljes munkavégzés során, minden tekintetben együttműködő volt.
Dávid
Lászlót egy konyhaburkolat javításával bíztam meg. Én úgy gondolom, hogy nem árul zsákbamacskát. Ahogy azt a bemutatkozásában írja is, valószínűleg nem ő adja a legolcsóbb ajánlatot, de minőségi munkát végez és alkalmazkodik a megbízó igényeihez. Ennek tükrében semmi gond nincsen az árképzéssel. Egy jó szakembert meg kell fizetni és pont. Cserébe nem kell az olcsó után egy másikat megbízni, aki kijavítja azt, amit az olcsó elrontott. Az egyezetés folyamán már számomra egyértelmű volt, hogy megtaláltam a megfelelő embert a munkára. Lényegretörően kérdezett, a kérdéseimet rendesen megválaszolta, az esetlegesen felmerülő problémákról pedig tájékoztatást adott, valamint elmondta, hogy azok felmerülése esetén hogyan tudunk továbbhaladni. Az én esetemben az egyetlen negatívum, hogy az időpontegyeztetésnek többször neki kellett futnunk. Ezt nem tartottam szerencsésnek, de az ebben az esetben elvárható kommunikáció megvolt, úgyhogy úgy gondolom, hogy ez is a helyén volt kezelve. Szóval aki nem tűzoltást akar végezni, hanem tényleg azt szeretné, hogy amit kért az normálisan meg legyen csinálva, az szerintem nyugodt szívvel fordulhat Lászlóhoz. A következő problémámnál én ismét ezt fogom tenni.
Tamás
Kert térkövezésével, az oldalfalak burkolásával és kerítés kialakításával bíztam meg Lászlót. A felmérés után részletes és korrekt ajánlatot küldött, majd a megbeszéltek szerint elkezdték a kivitelezést. Profi hozzáértő a csapata, szép minőségi munkát végeztek. A munka közben felmerült kérdéseket, plusz igényeket rugalmasan és konstruktívan megoldották. Mindig pontosan érkeztek, ott tartózkodásuk alatt folyamatosan a munkával foglalkoztak, nem volt üresjárat, így rövid idő alatt végeztek is. Az elvégzett munkáért az előre egyeztetett, a felmerülő plusz igényekkel pontosított korrekt árat kérte. Bátran merem ajánlani mindenkinek.
Szilvia
Családi házunk körüli járdát és kocsibeállót térkövezte László a csapatával. Minden rendben zajlott, a változtatásokhoz rugalmasan állt hozzá. Ha valami hibát látott László a már lerakott térkőnél, akkor visszaszedték és újrarakták. Ajánlom a szakembert másoknak is. Korrekt munkát végeztek.
Ajánlatkérő
Gyorsan dolgozott, minden rendben ment.
Anikó Gugán
Nagyon meg voltunk elégedve Laci munkájával!Amit ígért, ahhoz mind árban, időben tartotta magát! Szép és minőségi munkát végeztek, csakis ajánlani tudjuk!
Szomódi Balázs
Meg voltunk elégedve teljes mértékben a munkával, bátran ajánlom Kőműves munkákra! Tanácsadás kapcsán is segítség nyújtó teljes mértékben!
Ajánlatkérő
Első megbeszélt alkalommal nem tudott megjelenni, vizsgáztatni vitte az autót, írt üzenetet. Szombat délelőtt 10-11-re egyeztettünk új időpontot, délben hívott, hogy most tudna indulni Szolnokról (Pestre). Sebaj, egyeztettünk, megígérte, hogy küld ajánlatot, azóta nem hallottam felőle, munkájáról ennek megfelelően nem tudok nyilatkozni.
Takács Dávid
A megkeresésre azonnal reagált, gyakorlatilag a munka körül írásával telefonba egyből tudott árat is mondani, amelyben meg is tudtunk egyezni. Ez teljesen reális volt, az elképzeléseimnek megfelelő, előtte négyszeres árajánlatokat kaptam. A feladat burkolás volt, a kivitelezés pedig profi, nagyon igényes és szép lett. A megkeresést követően egy héten belül már meg is csinálta László kollégája a burkolást. Munka közben folyamatos volt a kommunikáció, hogy az igényeknek megfelelő legyen a burkolat (különböző csempék által kirakott minta miatt). Csak ajánlani tudom!
Tompos Ágnes
Jó szakember, tisztán, pontosan, idôben elvégezte a munkát. Köszönöm
Veres Áron
A munkát előre megbeszéltük, reális árajánlatot kaptam amitől a későbbiekben sem tértünk el. A kezdésre pontosan érkeztek , és a megrendelt munkát a megbeszéltek szerint elvégezték. Összességében jószívvel ajánlom bárkinek!
Duhonyi Judit
Sajnos az oldalon nem szerepel Oláh László elérhetősége! Valaki nem tudna ez ügyben segíteni??? Judit 06-30-460-91-92
Tátrai Zsuzsa
Nagyon jó szakember, pontos, precíz, megbízható. Megkeresésemre azonnal reagált, a munkát a megbeszéltek szerint végezte el. Mindent időre megszervezett, az anyagbeszerzéstől kezdve a törmelék elszállításáig. Minőségi munkát végzett, és rendet hagyott maga után. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Czéh Tamás
Nagyon meg voltunk elégedve.
Lehoczki Karina
Maximálisan elégedett vagyok.
Veres Anna
Maximálisan meg vagyok elégedve.
Serdült Martin
Csatlakozom Papp Ilona és Domonkos Brigitta véleményéhez, nálam is megbízható, gyors, pontos, tiszta munkát végeztek. Ezentúl én is csak őket hívom.
Ajánlatkérő
Nagyon jó munkaerőt sikerült találnunk. A munkát tökéletesen elvégezte, másoknak is ajánlom.
Domonkos Brigitta
100%-an meg voltam elégedve. Nagyon korrekt szakember. Csak ajánlani tudom!!!
Papp Ilona
"Nagyon korrekt, megbízható, szimpatikus mester, dolgos, szorgalmas csapattal, jó ár-érték arányú munkával. Megbeszélt áron, előre leegyeztetett időpontra készültek el. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek."
Fenyvesi Mihály
Minden a megbeszéltek szerint történt. Elégedett vagyok a munkájával.
Barai Erika
Nagyon szépen megcsinálták a munkát. Elégedett vagyok a szakember munkájával.
Szilágyi Erzsébet
A legmesszebb menőkig elégedett vagyok a szakemberrel és a csapatával. Azt mondta, hogy két nap alatt elkészül és meg is csinálták. Bárcsak minden szakember ilyen lenne. Mindenkinek a figyelmébe ajánlom. 5*****
Sulyok Sándor
Nagyon jó szakember, rengeteg dologhoz ért, nyugodt , nem kapkodja el - nem csapja össze a munkáit hanem jó minőségben adja át odafigyelve a részletekre. Én is csak ajánlani tudom őt!
Balázs György
Jó szakember, gyors, korrekt áron dolgozik, nem ma kezdte! Több burkolóval tárgyaltam, de legtöbbjüket nem is érdekelte egy felfagyott kb. 12 nm-es terasz!!!! Tudja mit csinál, nincs felesleges szöveg, vetítés, ötleteivel sokat segített és ami a lényeg a TERASZBURKOLÁS parádés lett. KÖSZÖNÖM !!!
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható szakember. Szép és tiszta munkát végez. Csak ajánlani tudom, nem iszákos, reggeltől estig dolgozik. Köszönöm :)
Ajánlatkérő
Megbízható, kedves, gyors, korrekt szakember. Mindenkinek bátran ajánlom!! Szép munkát végzett!!Máskor is Őt fogjuk hívni!Köszönjük szépen!
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt ember, nyitott a kívánságokra, ismeri a modern technikákat is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Ajánlatkérő
Korrekt áron, tökéletes minőségben dolgozott. Ami a legjobban tetszett, hogy nem volt megoldhatatlan probléma, legyen szó bármiről (pl. területfoglalási engedély a szemeteskonténernek). Köszönöm a munkáját László.
Kiss Gábor [kisgé]
Hello, nem volt túl nagy munka, falvésés, ajtó berakás, kb 8 óra alatt kész lett. Lászlót tisztességes, megbízható szakinak ismertem meg, csak ajánlani tudom. Üdv: Gábor
Lengyel Krisztina
Örülök, hogy ismeretlenül is Lászlót választottam. Időben, a megbeszélt időben jött, nem jellemző rá a magyar mesterember mentalitás "egy óra múlva ott vagyok". Szerintem szereti a munkáját, legalább is,ahogy "simogatta" a betont, én abból ezt láttam. Türelmes az anyaggal, addig igazítja, alakítja, amíg tökéletesnek nem találja. Türelmes volt velem is, mint megrendelővel. Az embernek (legalább is nekem)munka közben támad mindig valami "jó ötlete", amit ő megértéssel fogadott, és megoldotta. A munkájának minősége mellett azért is tudom ajánlani, mert nem iszik, összepakol maga után, nem emeli közben az árat. Köszönöm neki a megújult teraszom és az egyéb javításokat! Biztos őt fogom hívni, ha a családban szükség lesz kőműves munkára.
Szaki válasza:
Köszönöm. Örülök, hogy segíthettem.
Kapitany Benedek
Korrekt, reális áron, precízen, gyorsan és rugalmas hozzáállással dolgozó szakember. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm.
Eszter Pocsai
Megbízható, korrekt szakember. Megkeresésemre azonnal reagált, árajánlata reális volt. A költségvetésen később sem változtatott. Lelkiismeretes, minőségi munkát végzett. Mindenkinek ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm Örülök,hogy segíthettem.
Richman Gabriella
Azonnal reagált a megkeresésre, pontosan megérkezett a munka felmérésére. Nagyon kedves és segítőkész volt, azonban a burkoló munkát nem mérte fel, a burkolás díját illetően az eddig kapott ajánlatokhoz és az burkolási munkák árszínvonalához mérten rendkívűl magas irányárat adott, bár az esetleges kedvezmény lehetőségét nem zárta ki.Az ajánlatkérés így eredménytelen volt.
Szaki válasza:
Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni! De előbb el kell dönteni, hogy mit is akarnak csináltatni,és miből, aztán lehet pontos árat adni.
Diósi Zoltán
Kiváló szakember, minden téren kifogástalan munkát végzett. Jászberényben a családi házunkat újíttattuk fel vele. Volt rajta mit csinálni, de megoldott minden problémát! Esztétikai tanácsaival sokkal szebbé varázsolta otthonunkat mint azt mi előzőleg elképzeltük. Csak ajánlani tudom!!! Vannak még becsületes és jó szakemberek :)
Szaki válasza:
Köszönöm Örülök,hogy segíthettem.
Jó Szaki
Gál Beáta véleménye: "Nagyon jó szakember, gyors, ügyes, barátságos és megbízható! Csak ajánlani tudom azoknak, akik ilyen emberre és hibátlan munkára várnak! Ezentúl csak őt fogjuk hívni, rugalmas és meg értő, a hozzá nem értő emberekkel is! Nem arra ment, hogy át verjen, hanem minél jobb munkát végezzen, és adjon ki a keze közül!! Köszönjük."
Szaki válasza:
Köszönöm Örülök, hogy segíthettem.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 51 megbízás Generálkivitelezés 18 megbízás Gipszkarton szerelés 7 megbízás Térkövezés