Fogadok munkát
Nagy Péter
Nagy Péter

Cserépkályha · Kandallóépítő

80
Megbízás

8 nappal ezelőtt volt itt.

Hatvan és 70 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 42673

Jószaki

Nagy Péter

Cserépkályha · Kandallóépítő

Tisztelt Megrendelőim! Vállalom, egyedi és hagyományos cserépkályhák, téglakályhák, kandallók, kerti kemencék, csikótűzhelyek, lakáson belüli búbos kemencék tervezését és magas színvonalú kivitelezését és a már meglévő cserépkályhák átrakását és évenkénti tisztítását Elsődleges célom, hogy az általam beépített termékek, a minőséget képviseljék. Különböző gyártók széles csempe/forma és szín/, ajtó választéka teszi lehetővé, hogy a legváltozatosabb formájú tüzelőberendezéseket tudjam kialakítani. Az elvégzett munkáról kivitelezői nyilatkozat készül, a kályhákra 3 év garanciát vállalok. Vállalási terület: első sorban Budapest és környéke, valamint Győr - Komárom - Tata környéke./ más területről is várom a megkeresésüket / Nagy Péter
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Erika
Az ajánlások miatt választottam a szakembert, és nem csalódtam. Gyorsan jelentkezett, és a megbeszélt időben pontosan megjelent. Korrekt, tiszta munkát végzett, nagyon meg vagyok vele elégedve, bátran merem ajánlani én is.
Horváth Dénes
Korrekt, pontos, jó szakember
Horváth Dénes
Korrekt, precíz, jó szakember
Viktória
Gyönyörűen és precízen dolgozott, minden az előre megbeszéltek szerint zajlott.
Ajánlatkérő
Gyors pontos munka
Judit
Péter volt a legbecsületesebb és legmegbízhatóbb szakember, aki eddig nálunk dolgozott. Mindig készségesen válaszolt, visszahívott, időben érkezett. Pontos, precíz és nagyon szépen dolgozik, folyamatosan takarít maga körül. Nálunk biokandallót épített be és nagyon meg vagyok vele elégedve! Mindenkinek ajánlom!
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakembernek tartom.
Ajánlatkérő
Pontos, korrekt, jó munka.
Tóth Zsuzsanna
Kiváló szakember, megbízható szakmai tudással. Szívesen ajánlom!
Schiller Zsuzsanna
Udvarias, precíz, megbízható, pontos. Valóban jó szaki!!
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt ,nagyon ügyesen megoldotta a kandalló problémámat. Rögtön felvette velem a kapcsolatot telefonon,pár napon belül el is jött, és egy hét elteltével meg is csinálta szépen a kandallómat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Nem válaszolt az ajánlatkérésre, másik kályhást kellett keresni.
Ajánlatkérő
Nagyon hálás vagyok Péternek amiért a cserépkályhával kapcsolatos apró probléma miatt is gyorsan visszahívott és kijött hozzánk. Még tanácsokkal is ellátott, hogyan kell egy cserépkályhát "szakszerűen" üzemeltetni. Munkáját kifogástalanul végezte, tavasszal biztosan őt kérjük fel a kályhánk nagyobb karbantartási munkálatai miatt. Amolyan igazi "mesterember"! Jó szívvel ajánlom! Köszönjük szépen lelkiismeretes munkáját!
Ajánlatkérő
5nap alatt egy csodálatos téglakályhát épített a mester.Lakásom ékszere lett,alig várja,hogy a téli melegben duruzsolhasson.Pontos, megbízható, precíz munka. Köszönöm
Buda Ákos
Julisban készült el a kályhánk. Nagyon jó és szép lett. Nagy Péter igazi mestere a szakmájának. Precíz megbízható. Munka az alkotás öröméért is dolgozik, nem csak az anyagiak boldogítják. Ajánlom másoknak is. Jobbat nem igen talál. Köszönettel Ákos
Jordanics Gábor
Péter március elején épített nekünk egy téglakályhát, mely 3 helység fűtésére alkalmas. Nagyon szép munkát végzett. Pontos, precíz szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönjük szépen még egyszer! :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Cserépkályha 65 megbízás Kandallóépítő 15 megbízás