Fogadok munkát
Molnár Dénes
Molnár Dénes

Villanyszerelő

39
Megbízás

8 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 60284

Minősített jószaki

Molnár Dénes

Villanyszerelő

Pontos és megbízható villanyszerelő, munkát keres!
Mutass többet

Áraim

Lakás, családi ház, teljes villanyszerelése

11 500 Ft / ㎡
A teljes alapszerelést, mely tartalmazza a vedőcsövezést, vezetékek behúzását, kötődobozok lekötését és a biztosíték tábla lekötését

Értékeléseim

Zoltán
Mindent jól és gyorsan és megcsinált.
Ajánlatkérő
Gyorsan kijött. Előtte nap még a leendő munkát is felmérte. Pontos volt, precíz, megbízható.
Balázs
Minden rendben volt, ajánlom, korrekt szaki.
Ajánlatkérő
Korrekt, gyors, csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Pontos volt, korrekt és azt kaptuk, amit megbeszéltünk. Semmi rejtett költség nem merült fel. A munkát szépen , gondosan végezte el, a felmerülő problémát is profin kezelte. További munkákkal is Dénest fogjuk megbízni.
Peti
Gyors , korrekt!
Kotró Csilla
Gyorsan megcsinalta az elromlott villanyt
Lilla
Nagyon profin megoldotta a feladatot, kedves udvarias személyisége van mindent elmagyarázott a feladat kapcsán. Terv szerint jött. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Erősségei: jó kommunikáció és részletekre figyelés
Szilvi
Pontos, korrekt, ert hozza
G.Viktor
Mindent megcsinált amit kértünk, nem kifogást hanem megoldást keresett.
Zsolti
Sziasztok! Esetleg egy telefonszámot kérhetnék? Előre is köszönöm.
Adrienn
Maximalisan elegedettek vagyunk Denes munkajaval. Ha kell ha nem ajanljuk mindenkinek! Remek szakember, pontosan, szepen, gyorsan dolgozott. Mindig segitokesz volt, barmilyen kivansagunkat teljesitette es alaposan elmagyarazott mindig mindent. Arban korrekt volt, nem voltak rejtett koltsegek, annyi lett a vege amennyit az elejen megbeszeltunk. A munkat a hataridohoz kepest 1 nappal korabban befejezte. A lakast mindig kifogastalan allapotban hagyta a nap vegen. Nalunk a lakas teljes villamoshaozatat huzta ujra. Mindenkinek ajanlom aki jo es megbizhato szakembert keres, ha akartunk volna se talaltunk volna jobb embert a munkara!
Fajkáné Huszár Erika
Nagyon jó szakember. A teljes felújítást profin, időben elvégezte. Korrekt áron, becsületesen. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Andi
Dénes a kérésünknek megfelelő időben érkezett, ami fontos volt, mert vidékiként nem sok időt töltöttünk a lakásban. Felmérte a szükséges tennivalókat és korrekten , szakszerűen elvégezte a munkát. Az előzetes árajánlatban megbeszélt árat is tartotta. És még ajándékként pár mozgó konnektort is megszerelt. :)) Csak ajánlani tudom! Mi elégedettek vagyunk vele. Ha a későbbiekben szükségünk lesz villanyszerelőre, csak őt hívjuk!
Czentár Árpád
Megbeszélt munkát -hálózat felújítás/átalakítás- nagyon korrekt áron, gyorsan és lelkiismeretesen elvégezte. Csak ajánlani tudom!
Fórizs Norbert
Nem gondoltam volna, hogy ilyen még létezik: Dénes szinte bármely időpontban érkezett, szépen és gyorsan dolgozott. Mindezért nagyon korrekt árat kért, végig változtatás nélkül. Ráadásul jó társaság, vicces srác!
Ajánlatkérő
Dénes egy kisebb villanyszerelési munkát vállalt nálam. Mielőtt kapcsolatba lépett velem, vette a fáradságot és átgondolta a munka komplexitását. Kommunikációban barátságos és ügyfélbarát. Az előzetes ajánlathoz a munka végeztével is tartotta magát. A helyszínre pontosan érkezett és precízen elvégezte a munkáját. Maximálisan meg vagyok vele elégedve és bátran tudom ajánlani a munkáját másoknak is. Dénes, köszönöm!
Gyuris Krisztián
Korrekt, pontos és nagyon segítőkész volt! Máskor is syívesen dolgozok majd Dénessel.
Szarvas Szilárd
Dénes gyorsan érkezett, korrekten elvégezte a munkát, és korrekten árazott. 5*
B.Zsanett
Nagyon kedves, szimpatikus szakember, precízen és gyorsan elvégezte a munkát. Minden konnektort alaposan átnézett, megvizsgált, visszaszerelt, ráadásul nagyon korrekt áron is dolgozik. Hamar reagált a megkeresésre is, hét végén beszéltünk a munka kapcsán, ma, hétfő délelőtt pedig már kész is volt vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Anita
Dénes nagyon jó, kedves szakember, aki profin, gyorsan végzi a munkáját. Korrekt áron dolgozik, és pár lámpa felszerelését is elvállalta, amiben első alkalommal még nem egyeztünk meg. Mindent megtett, hogy a lehető legjobb hálózatot építse ki. Minden anyagköltségről azonnal, pontosan beszámolt. Az előre megállapodott árhoz tartotta magát. Korrekt, precíz és nagyon kedves szakember. Következő alkalommal is őt választom.
Palugyai Istvánné
Precíz, megbízható, korrekt áron nagyon jó munkát végzett. Mindenkinek ajánlom!
Akos Farago
Ritka az olyan szakember, aki a szivét-lelkét belerakja a munkába, Dénes ilyen volt ezért szivből is ajánlom bármilyen villanyszerelői munkára. Preciz, megbizható, gyorsan elvégezte a munkát és törekedett arra is, hogy a lehető legkevesebb kárt okozzon az áramkörök kialakitása közben. Igazából többet is dolgozott mint kértem, azon a helyen is visszagipszelt, amit már a saját munkámnak gondoltam volna és utólag kértem csillár visszaszerelést, amihez pluszban izzót és dugajlt is biztositott teljesen bérmentve. Külön plusz pont, hogy a mai villanyszerelői munkadijak mellett, nagyon korrekt áron dolgozik. Minden anyagvásárlás után megirta mi mennyibe került, igy semmilyen rejtett költség sem alakult ki. Melegen ajánlom a szakértelmét mindenkinek, aki jó áron villanyszerelőt keres!
Ajánlatkérő
Átgondolt, precíz, korrekt - munkában és árban is. Kifogástalanul oldott meg olyan munkát, amitől sok kollégája idegenkedik. A tervezettnél tovább dolgozott, de a munka sem volt hétköznapi: OBO T1+T2, ill. T3 típusú villám és túlfeszültségvédelem, valamint Hager kismegszakítók és autorestart+teszt funkcióval is rendelkező Hager Fi-relé beszerelését végezte el PEN + L típusú egyfázisú hálózaton.
Tenstone Laurent
Nagyon profin elvégezte a hálózatom felújítását, árban nagyon korrekt volt. Ha egy jó szakit keres, mindenképpen ajánlani tudom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 39 megbízás