Fogadok munkát
Miskolczi Ferenc
Miskolczi Ferenc

Bútorszerelő · Ezermester

80
Megbízás

31 perccel ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 21340

Minősített jószaki

Miskolczi Ferenc

Bútorszerelő · Ezermester

Rövid határidővel, nagy gyakorlattal vállalom bútorok szétszerelését, összeszerelését, mindenfajta ezermester munkát. Hívjon bizalommal, nagyon kedvező áron dolgozom, nálam nincs Budapesten kiszállási díj.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Nonso
Jòzsef
Alapos munkàt végzett és kulturàlt volt
Peti
Nagyszerű problémamegoldó képesség, önállóság. Bármi probléma jött szembe, a munka befejezése volt a legfontosabb számára. Mindenképp hívni fogom ha hasonló elvégzendő feladatom lenne!
Ajánlatkérő
Megcsinálta amit megbeszéltünk.
Erzsi
Pontosan érkezett, kisebb munkát is elvállalt, azt korrekt módon elvégezte, az előre megbeszélt áron.
Ádám
Megbízható, szép munkát végzett és rendet, tisztaságot hagyott maga után.
Ajánlatkérő
Nagyon lassu
Kirillyné Oláh Valéria
Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Igényes, precíz, kreatív. Korrekt áron dolgozik, mégis törekszik a legjobb megoldásra. Emberileg udvarias, kedves, megbízható.
Ajánlatkérő
Nem csinálta meg a feladatot, azt is rosszul, rossz minőségben, más szaki szerint 5-6 év és elrohad a drága fa ami a betonhoz ér; borzasztóan szétszórt; sokat hibázik; valószínüleg túlvállalta magát/nem csinált még ilyet. Nincs önkritikája, több hetes várakozás elteltével kb.1,5 nap "munka" után lelépett, majd pénzt követel azóta is, pedig jelentős a kár és probléma, amit okozott. Az elején nem sikerült megállapodni, közben se, hiába kértem többször is, hogy üljünk le, írjuk le hány nap alatt mi fog történni. Hivatalos dolgokon felháborodott (szerződés, számla, blokk), azóta zaklat telefonon, hogy fizessek neki egy általa kitalált összeget, sérteget teljesen irreleváns témában és megfenyegetett, hogy ha nem fizetek nagyon megbánom! Kezdetben bizalomkeltő volt a pozitív hozzállása/modora, hogy hamar kijött szemlére, azt suggalta mindent megtud csinálni, nyitott volt a megoldásokra, ezért is megdöbbentő ez a stílusváltása, és hogy idáig fajult a dolog. Aki vele szeretne dolgozni mindenképpen előre egyezzen meg (írásban) időben-árban-ütemezésben! Fizikuma nem volt jó, nehezebb/több napos munkára inkább más szakembert hívjanak!
Ferenc
Pontos , precíz , segítőkész volt, hagytam neki időt bőven amit ki is használt. Bútorszerelésre ajánlom bárkinek , fúrásra kevésbé.
Ajánlatkérő
Precíz, alapos
Laci
Kommunikáció 10pont.Gyors precíz pontos,munkàjàra igènyes.Egyszóval mindenkinek bàtran ajànlom.
Jani
Hamar felhívott, időpontot egyeztettünk és előtte levő nap este is felhívott, hogy jó e a megbeszélt időpont. A megbeszélt időre pontosan jött ma. Korrekt módon megjavította amit kértem és és korrekt áron is. A jövőben is Őt fogom keresni.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!!
Ildikó
Csak imént leírtakat tudom megismételni, pontos precíz, a leegyeztetett időben érkezik. Megbízhatónak találtam.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!!
Vagyka
Kedves, tisztelet tudó, precíz és korrekt. Árban nagyon hamar megegyeztünk. És bizallommal fogom keresni további munkára.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!!
Kitti
Szinte azonnal elvállalta a számunkra sürgős munkát, a nehézségeket könnyedén megoldotta, szimpatikus és megfizethető :)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!!
Annamari
Kedves, megértő, rugalmasan kezeli a felmerülő problémákat. Túlvállalja magát, de korrekt ebben is.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!!
Morgenthál-Fajt Noémi
Korrekt ár, precíz, gyors vállalási idő
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!!
Ajánlatkérő
Pontos, hatekony, normalis, megfizetheto.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!!
Ajánlatkérő
Gyorsan kijott.
Ajánlatkérő
Bútorszerelésre igen, falat fúrni nem ajánlom
Ajánlatkérő
Nagyon precíz, szépen dolgozik. Segítőkész, gyorsan reagált az ajánlatomra. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tóth Zoltán László
Ídőben érkezett,rögtön neķiĺátott a munkának. Gyorsan, precízen dolgozott. Aź elkészítendő szekrény hiányzó csavarjait beszerezte. Teljesen elégedett voltam a munkájával.
Joco
A megbeszélt időre megjelent, a kért munkát jól és hamar elvégezte. Rutinos szakembernek tűnt. Maximálisan elégedett voltam vele és munkájával.
Vincze Erika
Szerettem a pontosságát, megbízhatóságát, gyorsaságát. Nem becsülte le a munkát, ami nem túl nagy volt, de nekem fontos. Máskor is hívom.
Ajánlatkérő
Segítőkész.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt, jó szakember, figyel a részletekre és kreatív a megoldásokban. Nagyon tetszett, hogy proaktív, megoldásorientált, de egyben az igényeket és a megrendelő lehetőségeit is figyelembe veszi. Ráadásul kedves, szimpatikus is. Időben néha elcsúszások vannak a megígért és a teljesített munka között, de nem vészesen, illetve nálam nem volt olyan fontos a határidő. Szeretnék folyamatosan dolgozni vele, amikor szükséges és szívesen ajánlom másnak is.
Ignácz Lilla
Nem egy egyszerű, rutinmunka volt, de megoldotta. A hiányzó eszközökért azonnal elment a legközelebbi barkácsboltba, végül precíz, hibátlan, szép munkát végzett.
Zsuzsa
Pontosan érkezett, a megbeszéltek szerint végezte a munkát, korrekt, alapos, udvarias, tisztelettudó. A munka közben felmerülő kérdésekben is segítőkész és együttműködő volt.
Ajánlatkérő
nagyon kedves, nem fogadott el segítséget, megoldott mindent egyedül. Gyengeségnek csak azt fogalmaznám meg, hogy nem volt elég alapos, nem nézte a papírokon meg az utasításokat, szinte fejből dolgozott. Már a szekrény váza kész volt, mikor észrevette, hogy fordítva kellett volna csinálni, ezért szét kellett szedni, újra kellett kezdenie. Nagyon elhúzódott a munka.
Ajánlatkérő
Gyorsan jelentkezett, tartotta az árajánlatott, segítőkész.
Kárpáti Ilona
Kis munkákat is vállal ,és ezermester
Janos
Gyors, korrekt, preciz, jo minosegu kunkat vegzett
Kárpáti Ilona
Kis munkákat elvállal ,de nem ő létrázik ,mert kövérke ,hanem valakit hoz
Ajánlatkérő
gyors pontos precíz
Kati
ügyes volt, és hamar megoldotta a problémát