Fogadok munkát
Megyeri Gábor
Megyeri Gábor

Lakatos · Ezermester · Redőny javítás

57
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Ajka és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 14961

Minősített jószaki

Megyeri Gábor

Lakatos · Ezermester · Redőny javítás

Kisipari lakatosmunkákat,és háztartási javításokat vállalok.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Erika
Szakmailag és emberileg is korrekt.
Henrik
Elégedett vagyok a munkájával, a megbeszélt időben itt volt, korrekt módon, szakértelemmel elvégezte a munkáját, gyors és precíz, csak ajánlani tudom
Dancz Péter
Nagyon negbízható, ajszálpontosan érkezik, tökéletes munkát végez és nagyon rokonszenves ember. Több olyan munkát is elvégzett nálam, amiről a megállapodasunkkor még nem is volt szó. Az árai is teljesen korrektek. Maximálisan ajánlom Gábort!
Több
Megbízható ügyes és kreatív szakember.
Marianna
Gyors, pontos, precíz és kreatív. Kiváló munkát végzett. Jó szívvel ajánlom.
Sándor
Megismertem egy megbízható, kreatív szakembert és egy kiváló embert. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos a megadott terv szerint végezte el a munkát
Ajánlatkérő
Gyorsan reagált és a munkát is gyorsan be tudta ütemezni. Megegyezés szerint történt minden. A szigetelést tesztelték is, bár az igazi teszt a nagy esőzés lesz majd. Megbízható, korrekt és kedves.
Laci
Pontosan és jól elvégezte a munkát.
Ajánlatkérő
Hozzáértő.
Edina
Gyors, lelkiismeretes, remek munkát végzett.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Edina! Ügyfeleim ezt várják,és természetesen ezt is kapják tőlem. Örömöm telik benne! Így kell lennie.
Ajánlatkérő
Jó munkát végzett.
Agnes
Gyors, kreatív,megoldj. Az árát viszont megkéri rendesen.
Ajánlatkérő
Gyors,pontos,megbízható
Ajánlatkérő
10/10
Ajánlatkérő
Pontos volt , körültekintő , és kitűnő munkát kaptam . Köszönöm
Ajánlatkérő
Kissé magas óradíjon dolgozik, ráadásul ne reggelivel kezdje az első óráját nálam. A környékről szerettem volna szakit kérni, de a munka befejeztével még ne kérjen plusz benzinpénzt (10eFt), amiről korábban nem is tájékoztatott.
Juli
Nagyon gyorsan reagált a megkeresésre, pontosan érkezett, kiváló munkát végzett. Mindenben segített. Jól felszerelt szakember. Csak ajánlani tudom!
Dr.Hajas Andrea
Rendkívül gyorsan ,korrektül ,pontosan dolgozott. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ,megbízható szakember.
Margit
Előzetesen telefonon megegyeztünk a feltételekben. Mindenre emlékezett, és mindenhez tartotta is magát. Pontosan érkezett, azonnal munkához látott. Munka közben nem húzta-nyúzta az időt, de nem is kapkodott. A munkát jól, szépen, reális idő alatt elvégezte. Barátságos, nyugodt, udvarias modora van. Semmi negatívumot nem tudok vele kapcsolatban mondani.
Ajánlatkérő
Korrekt prezíz munkát végzett, az ígért határidőre.
Janos
még nem indúlt
Ajánlatkérő
rugalmas
Marika
Pontos, szorgos munkavégzés, más gondomra is talált megoldást és segített benne. Teljesen elégedett vagyok vele.
András
Pontosan, megbízhatóan gyorsan, jó minőségben dolgozott
Perger Mónika
Pontos. Amit vállal azt megcsinálja.
Zoli
kreatív volt
Radzsu
erősségei: precizitás, emberség, gyorsaság
Feri
Nagyon jó szakember
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

150 cm-ként van 1-1 vasoszlop a telekhatáron. Erre lehet wpc kerítést rögzíteni vagy kell neki mindenképp beton alap?

Az én válaszom:

„Kedves Judit! Annak a függvénye,hogy mennyire stabilak az oszlopok! Az oszlop közök mennyire egyformák? Függőlegesek? Lehet. De ;-meglehetősen drága anyag. Ezért csinálnak neki méltó szerkezetet! Mert könnyen sérül is ráadásul! Remélem segítettem a kérdés megválaszolasával! Üdvözlöm! ”

2023. nov. 10.

Csöpög a csap a fürdőben. Elsőre nem hívnék szerelőt, hátha én is meg tudom csinálni, bár nincs túl nagy technikai érzékem. Mit ellenőrizzek? tudom, hogy a szűrőnél van egy tömítés, lehet, hogy elég, ha azt kicserélem?

Az én válaszom:

„Kedves Katalin! Egészen biztos vagyok benne,hogy a szűrő tömítése nem a csöpögés megállítását szogálja! Ezért a csaptelep felújítását javasolnám önnek. Szakértő vízvezeték szerelő kolega lehet,hogy könnyűszerrel orvosolja a problémát! Feltételezve,hogy javitható típusú csapteleppel rendelkezik! Ha további segitségre volna szüksége,keressen bizalommal! Szép napot kívánok !”

2023. okt. 25.

Mit mérlegeljek a választás kapcsán, ha műanyag ablakra szeretnék redőnyt tetetni? Melyik a jobb a műanyag vagy az alumínium redőny?

Az én válaszom:

„Alu redőny. És üvegszálas halóval. Egyértelmű. Nagyjaból mindegyik ablak teljesiti az elvárt minőséget,és olyan,ami nem tud meghibásodni nem létezik! A benne levő üveg a lényeg. Nincsmit!”

2024. ápr. 19.

Szúnyogháló csapágy hibája esetén lehetséges úgy a szúnyogháló javítás, hogy csak a csapágyat vásárolom meg és cserélem vagy az egész szúnyoghálót ki kell?

Az én válaszom:

„Lehetséges,ha az a baj! ”

2024. ápr. 12.

Mikor meg akarom nyitni az egy karos csapot, elfordul a tövében, szóval így el lehet fordítani, mozog a tengelye körül. Hogy lehet ezt megszerelni?

Az én válaszom:

„Üdv! Alulról 10-es csőkulccsal lehet megszoritani, egy m6-os menetesszáron van az anya. -Ha nincs lerozsdásodva a beteg! Szokványos mutatvány,hogy bele is törik. Az onnantól szakembert igénylő feladat! Avagy új állja a helyét! Kinek hogy ? És mi az igény? ”

2024. febr. 7.

Miért lenne érdemes választani a WPC kerítést a hagyományos fakerítés helyett? Érdemes egyáltalán?

Az én válaszom:

„Kedves Irma! Festeni nem kell,az adott színt megtartja. Egy csomó jó tulajdonsága van,de jómagam nem vagyok a híve. Sérülékeny. Igen csúnya tud lenni! Ami nem javitható kielégítö minőségben sajnos. Cserélni kell,ha azt széppé szeretné a jövőben újítani. Az ára sem mondható olcsónak! Sokan döntenek mellette,de magamnak jó minőségű fa árút választanék,korszerű festéssel. Ebben biztos vagyok. Ám a megrendelő vágyai a fontosak,nem a mester véleménye! Ez a válaszom önnek. Sok sikert kívánok!”

2024. febr. 1.

Szakmáim

Lakatos 42 megbízás Ezermester 6 megbízás Redőny javítás 4 megbízás Zárszerelés 3 megbízás Hegesztés 1 megbízás Garázskapuszerelő 1 megbízás