Marosi Alex e.v.
Marosi Alex e.v.

Kőműves · Térkövezés · Melegburkoló, parkettázás

2
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Pécs és 105 km-es körzetében kiszállok.

Marosi Alex e.v.

Kőműves · Térkövezés · Melegburkoló, parkettázás

Üdv mindenkinek tób mint 10 éves múlttal rendelkező szakember vagyok megfizethető áron dolgozók számlaképesen vállalok kőműves munkák hideg meleg burkolás Festés Glettelés komplett fürdőszoba kialakitás gipszkartonos munkákat térkövezést tisztelettel Marosi alex e.v.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Norbert
Nagyon korrekt ,precíz,rugalmas.Alaptol a tetoig bármit rá lehet bízni.Nálam teljes körű lakás átalakítást végzett modern stílusban,teljesen megvagyok vele elégedve.Minden úgy lett csinálva ahogy meglett beszélve.Rovid határ időn belül.Aki szeretne egy megbízható korrekt rugalmas és precíz vállalkozót Őt bátran ajánlom mindenkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

mennyibe kerül egy 100 nm ház építése? tudom, hogy nehéz konkrétumok nélkül ilyet megmondani, de az érdekel, hogy nagyságrendileg mi az az összeg, amiből már lehet építeni egy egyszerű házat, semmi extra luxus, de feleljen meg a mai előírásoknak hőszigetelés terén, középárkategóriás anyagokból, nappali, konyha, 3 fél szoba, fürdő, kamra. Tól ig ár is jó.

Az én válaszom:

„Üdv Barnabás Ez sok tényező befolyásolja de kb 80 -140 ezer forint nm ként”

0

2024. 02. 21.

Egy kb. 5 x 5 méteres melléképület alapjának kiásásához érdemes gépi földmunkát kérni, vagy ilyen kicsi területen jobb és olcsóbb a kézi földmunka?

Az én válaszom:

„Üdv az én meglátásom H kézi erővel is meg lehet oldani persze ez talaj függő mivel ha puha nem köves és nincs törmelék akkor meg lehet csinálni de valaki olyan csinálja aki Már csinált ilyet hogy a kockából ne legyen kör a végén mert nem mindig az olcsóbb a job persze ez fordítva is igaz.a gépi munkával kapcsolatban annyit mondanék hogy egyszerűbb gyorsabb de akkor is kel valaki aki kiszedni a gép után amit nem tud kivenni ”

0

2023. 11. 27.

Kis fürdőszobában inkább a nagyobb méretű vagy az apróbb csempe mutat jól? Mit javasoltok?

Az én válaszom:

„Jó napot kívánok az én javaslatom hogy egy kis fürdőszobába ha nagy lapot választ akkor mindenképpen 120*60 at tennék azért hogy esztétikailag ha ránéz akkor egybe lássa úgy értem mintha márvány fal lenne de a kis lapok is jók (25*25 vagy 30* 60 stb )mivel hogy akkor viszont tágas tengernek tűnik tehát ez azon múlik hogy ki mit szeretne látni ”

1

2023. 11. 27.

mekkora lejtése legyen a terasz burkolásnak, hogy le tudjon folyni a víz róla? Mi az ajánlott?

Az én válaszom:

„Szia kedves Péter nos a válaszom az h úgy kéne elképzelni mind amikor szennyvíz csövet fektetünk le szóval én szerintem 1-3 %közöt de függ attól hogy mekkorák a paraméterek ”

0

2023. 11. 22.

Sacc per kábé 5 kg fuga hány négyzetméterre elég? Konyhaszekrény körül akarunk burkolni, teljesen normál zalakerámia 15x15 cm-es csempével.

Az én válaszom:

„Fuga vastagság tol függően kb 10 és 15 nm”

0

2023. 11. 20.

Mi az a minimum ajánlott fugaszélesség, amit egy hagyományos 30 x 30-as járólap esetén rakni kell?

Az én válaszom:

„Én 3-4 mm ajánlanám ”

0

2023. 11. 20.

Szakmáim

Kőműves 2 megbízás Térkövezés 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Burkoló 0 megbízás