FOGADOK MUNKÁT
Kóczián-Jakab Edi
Kóczián-Jakab Edi
38
Megbízás

4 évvel ezelőtt volt itt.

Budapest - VI. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Rólam

VI. KERÜLET Az árak megtalálhatók a fényképek között, így feleslegesen kérem ne hívjanak, illetve ez nem piac, így kérnem az alkudozást mellőzni! Köszönöm Kérném, akik aznapra szeretnének, azok ne hívjanak, csak bejelentkezésre dolgozom! SZOMBAT, VASÁRNAP nem dolgozom! Kedves Vendégek!!!! CSAK telefonon jelentkezzenek be!!! Komolytalan érdeklődőket nem áll módomban kiszolgálni! Az árlista a fő profilképen található! Budapesten a VI. kerületben vagyok megtalálható! Kizárólag a szalonomban dolgozom, nem megyek házhoz! Dolgozom, így nem tudok emailekre és sms-ekre válaszolni! Köszönöm megértésüket! Üdvözlöm! Kóczián-Jakab Edit vagyok. 2003-ban végeztem kéz- és lábápoló, műkörömépítőként. Majd 2007-ben letettem a szakoktatói vizsgát. Szerencsésnek mondhatom magam, azon emberek közé tartozom, akinek az a munkája, ami a szenvedélye, így teljes odaadással végezhetem, unalom nélkül! Ezt a szakmát nem lehet másképp csinálni, csak szeretettel, szívből! Ha Önnek a minőség számít, az igényes munka, akkor várom szeretettel, jöjjön el hozzám! Minden megteszek, hogy Önnek a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtsam. Mindezt barátságos környezetben, kedvező árakon. Kizárólag prémium kategóriás anyagokkal dolgozom: CND, Shellac, NSI, Perfect Nails, Crystalnails, Dymond Nails, Magnetic. Szolgáltatásaim: Női, férfi manikűr Női, férfi pedikűr Japán manikűr Tartós géllakkozás (kézre, lábra) Shellacozás (kézre, lábra), folyamatosan bővülő választék Sima lakkozás (kézre, lábra) Műkörömépítés, töltés, javítás Paraffinos kéz- és lábápolás Porcelán technikával, csak professzionális alapanyagokkal dolgozom, ezáltal rendkívül tartósak a műkörmök. Erre garanciát vállalok! De ha nem szeretne műkörmöt, akkor lehetőség van az utóbbi időben felkapott gél lakkozásra 60 szín, Shellacozásra, több mint 85 szín közül választhat, melynek tartóssága 2-6 hét. Emellett igénybe veheti a klasszikus manikűrt vagy japán manikűrt is. Természetes sima körömlakkozásra is van lehetőség. Hogy a bőrápolásról se feledkezzünk meg, a szolgáltatások között megtalálható a paraffinos kézápolás illetve lábápolás. Ha már a kezeket rendbe tettük, jöhetnek a lábikók! Klasszikus gyógypedikűrt csinálok, itt a lábáztatás utáni késsekkel történő pedikűrt érthetik. Mely tartalmazza a sarokbőr illetve haránt boltozaton vagy máshol található bőrkeményedés eltávolítását. Benőtt köröm, illetve tyúkszem kezelését. Várok szeretettel minden kedves Vendéget! Kérem minden esetben telefonon egyeztessen velem!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Hugo
Nagyon kedves, profi szakember. Köszönjük a segítséget.
Szaki válasza:
Nagyon kedves Úr volt a Vendég! Köszönöm szépen az értékelést!
Ajánlatkérő
Nagyon szép lett a körmöm, de sajnos már másnap leesett:(
Szaki válasza:
Kedves Katalin! Köszönöm az értékelése! Miáltal Ön határozottan egy építési technikát kért, nem kérte ki a véleményem, így azt készítettem amit Ön kért! Miközben az Ön által választott technikát készítettem, közben adta tudomásomra, hogy szobalányként dolgozik! Ekkor En közöltem, hogy nem ezt az építési technikát alkalmaznám! Mivel extrém igénybe vételnek van kitéve a keze! Természetesen az Ön által említett leesést garancialisan javítottam! És ismét felhívtam a figyelmét, hogy nem ezt a technikát alkalmaztam volna, ha tudom mennyire van igénybe véve a keze! Köszönettel: Kóczián Edi
Szekeres Katalin
Szép munkát végzett, ugyanakkor sajnálom, hogy hagyományos áztatást nem alkalmaz, így 3 nap múlva már ugyanúgy nézett ki a körömágyam.
Szaki válasza:
Kedves Katalin! Köszönöm az értékelést! Én az amerikai CND márkát használom! A cég profilja, a természetesség, és a saját természetes köröm, bőr óvása! Így nem alkalmazzuk az ollóval mélyen a cuticula kivágását! Ez a 90-es években bevált módszer volt! De azóta változtak a trendek! Ha körben kívágjuk a bőrt, akkor a testünk úgy érzékeli, hogy egy seb keletkezett, és ezután egy vastag, keményebb bőrt termel vissza... Köszönettel Kóczián Edi
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen :)
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Lilla
Maximálisan meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen :)
Ajánlatkérő
Először csak pedikűrt kértem Edittől, legutóbb már kiegészítettük manikűrrel is. Mindkettőnél gyors és szakszerű munkát végzett, emellett ellátott jó tanácsokkal is. Tetszett, hogy már legelső alkalommal is rugalmas volt az időpont megbeszélésében. Látszik, hogy nem csak tudja, de szereti is a szakmáját!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm. :)
Kiss Renata
Edit gyors, precíz, igényes. Remek (szak)ember :)))
Ittes Juci
Szívből ajánlom mindenkinek ! Bár még új vagyok a géllakkosok "csapatában", de már most tudom, hogy jól döntöttem,mikor Editre hagyatkozva kipróbáltam ezt a körömdíszítést is .Nem csalódtam, nem csak precíz, gyors és szép körmöket kapok tőle, hanem sok-sok mosolyt, optimizmust, és pozitív kisugárzást, a nap bármely időszakában .. kár, hogy csak 5 csillag a maximum :)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Drága Jucikám <3 puszi
Munn Mona
Mindenkinek csak ajánlani tudom Editet! Negyedik éve járok hozzá, és nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. A kedvemért többször extrém idöpontokban jött be az utolsó pillanatban, hogy friss pedikürrel/manikürrel utazhassak nyaralni, van kedvenc színem, amit miattam vett be a repertoárba, talp szemölcsömet kezelte sikeresen. Nehezen találok olyan érvet, amit elöttem még nem írtak le. A legfontosabb számomra a pontosság, a gyorsaság és a precíz, szép munka. Editben mindez megvan, még sohasem csalódtam benne, biztos vagyok benne, hogy te sem fogsz.
Szaki válasza:
Drága Monám köszönöm szépen, sok puszi<3
Zagórski Sophie
Egy kedves baránőm ajánlotta Editet. Közel 10 éve járok 3 hetenete kormeimet ápoltatni, nagyon sok helyen megfordultam már, sok féle-fajta körmössel találkoztam,de Edit más. Rugalmas, precíz, gyors és mindemelett nagyon jó beszélgetőpartner is. Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani. :)
Szaki válasza:
Édes Zsófim :) köszönöm szépen, puszika
Ajánlatkérő
Kedves, gyors, precíz, rugalmas. Szívesen ajánlom másnak is!
Fehér Zsuzsanna
Edithez kb 3 éve kerültem egy kósza kuponnal és azóta sem tudok elszakadni Tőle!Nagyon gyorsan dolgozik, de szépen és rugalmasan kapok mindig időpontot. Barátnőimnek is ajánlottam, ők is elégedettek a munkájával.
Szaki válasza:
Édes Zsuzsikám, örök hálám, puszi
Hackl Andrea
Edit elsősorban nagyon ügyes, precíz és gyors, mindemellett nagyon rugalmas és kedves. A legkilátástalanabb helyzetben is talál időpontot. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Andikám az örök pink piros géllakk viselője ;) puszik
Kazinczy Anita
Editnél a manikűr-pedikűr testi-lelki felüdülés! Nagyon szépen, precízen és gyorsan dolgozik! Nagyon ajánlom!
Szaki válasza:
Drága Anitám a tökéletes ferrari piros viselője, köszönöm szépen, puszik
Borbiró Szilvia
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Manikűr 6 megbízás Pedikűr 27 megbízás Műköröm 5 megbízás