Fogadok munkát
Knapp Imre
Knapp Imre

Építési műszaki ellenőr · Térkövezés · Földmunka

0
Megbízás

29 nappal ezelőtt volt itt.

Miskolc és 45 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 66031

Knapp Imre

Építési műszaki ellenőr · Térkövezés · Földmunka

Kérlek látogassa meg weboldalamat a kimimernok.hu -t.
Mutass többet

Válaszaim

mennyibe kerül egy 100 nm ház építése? tudom, hogy nehéz konkrétumok nélkül ilyet megmondani, de az érdekel, hogy nagyságrendileg mi az az összeg, amiből már lehet építeni egy egyszerű házat, semmi extra luxus, de feleljen meg a mai előírásoknak hőszigetelés terén, középárkategóriás anyagokból, nappali, konyha, 3 fél szoba, fürdő, kamra. Tól ig ár is jó.

Az én válaszom:

„Tisztelt Horváth Barnabás! Ma egy teljesen átlagos családi ház korrekt és problémamentes kivitelezése nagyságrendileg nettó 550-650 ezer Ft/m2 áron tud megvalósulni. Ebbe beleértendő a földmunkáktól, alapozástól kezdve a kulcs átadásáig. Nem beleértve a külső munkákat mint például a kerítés, autóbeálló burkolás, végleges tereprendezés stb. munkálatokat. Természetesen ez nagymértékű általánosítás hiszen semmilyen információnk nincs az igényekről és az építési helyszínről. Bármilyen kérdés felmerülése esetén keressen bizalommal. Üdvözlettel, Knapp Imre www.kimimernok.hu”

1

2024. 02. 19.

Szakmáim

Építési műszaki ellenőr 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Építész 0 megbízás Földmérő, térképész 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás