Fogadok munkát
Kertész Bertalan Tamás
Kertész Bertalan Tamás

Földmérő, térképész

381
Megbízás

25 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 15907

Minősített jószaki

Kertész Bertalan Tamás

Földmérő, térképész

Okl. földmérő-mérnökként vállalom: 1.)Földhivatali ingatlanrendezési ügyek: épületfeltüntetés, telekmegosztás, kitűzés. 2.)Tervezési térképkészítés, 3D szerkesztés, földtömegszámítás.
Mutass többet

Értékeléseim

Barbara
Szaki válasza:
Kedves Barbara! Soha nem voltunk munkakapcsolatban. Valaki mással összetévesztett!
Balázs
Gyorsan felvette velem a kapcsolatot és elvégezte a munkát. Kicsit noszogatni kellet hogy küldje az eredményt. Összességében rendben volt.
Vera
Bertalan a jószakin leadott érdeklődésemet követően perceken belül felhívott, időpontot egyeztettünk. A megbeszélt időpontra nem jött el. Felhívtam, új időpontban állapodtunk meg. Ekkor már megjelent, felmért, e-mailben előre elkérte a 65 000,- Ft-os munkadíjat az épületfeltüntetési eljárás lebonyolítására. Ez 2021 decemberében volt. Innentől néma csend. Tavasszal érdeklődtem, mi a helyzet az üggyel, mert a Földhivataltól nem kaptunk levelet az eljárás sikerességéről azóta sem. Kiderült, hogy el sem készítette a beadandó anyagot. Megígérte, hogy napokon belül beadja. Nyáron ismét rákérdeztem, hol tart a dolog, ekkor közölte, hogy júliusban (nem májusban!) beadta. Szeptemberben újabb kérdés, vajon mikor tüntetik fel a vázrajzon az épületet. Ekkor Bertalan megtudta a földhivataltól, hogy be kellett volna adni a hatósági bizonyítványt is, jelenleg erre várnak. (Tehát hiányos volt a júliusban beadott dokumentáció.) Azonnal elküldtem Bertalannak a hatósági bizonyítványunkat, azóta újabb egy hónap néma csend. Az e-mailemre nem válaszolt, a munkadíjat nem utalta vissza. Persze én vagyok naiv. Miért fizettem előre?
Tiky
Preciz
Mahunka Anikó
Kertész Bertalan a megbeszélt időpontban megjelent, a munkát elvégezte. Teljeskörűen tájékoztatott a további teendőkről valamint az engedélyezési eljárás teljes folyamatáról, kitérve az anyagi kiadásokra és a várható határidőkre is. Egyeztettük a kapcsolattartás formáját is. Udvarias, kulturált megjelenésű és viselkedésű szakember, aki türelmesen kezelte laikus hozzáállásomat. Külön köszönet azért, mert felhívta figyelmemet egy hiányosságra, melyet a mostani felméréssel együtt pótolni tudunk, tehát nem kell újabb engedélyezési eljárást indítanom.
Ajánlatkérő
Megbízható, pontos, szimpatikus, email-re rövid időn belül válaszol. Mindennel meg voltam elégedve.
József
Gyorsan visszahívott, a munka első részét gyorsan elvégezte. A hatósági adminisztráció kicsit elakadt, de most már az is sínen van. Segítőkész, rendes szakember.